Bekijk specificaties »

Handboek vogels van Nederland

963
Meest gekocht
Bekijk dieren huisdieren top 10 »
Lees reviews »
1x
0x

Top 3 meest gekocht


Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans
Libellen van Europa
Eetbare & giftige wilde planten
Expert reviews
Consumenten reviews
2.374.797 shoppers lezen jaarlijks reviews over boeken op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving Het Handboek Vogels van Nederland behandelt bijna 300 vogelsoorten die in Nederland te zien zijn. Van knobbelzwaan tot grauwe gors en van sperwer tot noordse stern: het Handboek beschrijft van elke soort hoe die te herkennen is en waar hij in Nederland voorkomt. Ook 'nieuwe' Nederlandse soorten, zoals de graszanger, de onlangs teruggekeerde ruigpootuil en de als aparte soort erkende Pontische meeuw, passeren de revue in het Handboek Vogels van Nederland. De nieuwste populatietrends en aantallen zijn in het boek opgenomen, evenals de Rode Lijst van bedreigde vogels en een overzicht van de beste vogelkijkgebieden van Nederland.

Van elke vogel is een fraaie foto afgebeeld, en daarnaast zijn de meeste soorten ook nog eens prachtig geïllustreerd. Geen enkel ander boek dat alléén Nederlandse soorten behandelt, is zo compleet en overzichtelijk als het Handboek Vogels van Nederland.

Het boek geeft veel informatie voor het waarnemen en herkennen van vogels in Nederland. Met één vogelsoort per bladzijde is er uitgebreid ruimte voor speciale kenmerken, verspreidingskaartjes en achtergrondinformatie over bijvoorbeeld voorkomen, leefwijze, voortplanting, gevoeligheden en beschermingsstatus. Daarmee is deze uitgave op alle vlakken het meest actuele Nederlandse vogelboek: een absolute aanrader voor zowel beginnende als gevorderde vogelliefhebbers. Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland!

Algemene kenmerken

Boekgenre Sport & hobby > Dieren / huisdieren
Verschijningsdatum juli 2009

Auteur(s) / uitgever

Auteur Hoogenstein, L.
Uitgever KNNV

Eigenschappen

Aantal pagina's 317
Afmetingen 200 x 27 x 282 mm
Bindwijze Hardcover
Massa 1333 gram
Taal Nederlandstalig

Algemene productdetails

EAN 9789050112703
ISBN-10 9050112706
Verschenen in 2009