Bekijk specificaties »

Op weg naar de toekomst

754
Meest gekocht
Bekijk streekromans top 10 »
Geen reviews
Schrijf een review »
0x
0x

Top 3 meest gekocht


eBook: Nieske
eBook: Haamstede trilogie
eBook: De jonge weduwe van Reggezate
Expert reviews
Consumenten reviews
2.363.777 shoppers lezen jaarlijks reviews over boeken op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving Trilogie van Nederlands meest gelezen auteur. Heerlijke streekverhalen over een voorbije tijd. Om met mee te leven en over weg te dromen!

In Melodie uit de verte heeft Menneke Meier, als wees en kind van een ongehuwde moeder, een moeilijke jeugd in de gesloten dorpsgemeenschap waarin zij wordt uitgebuit. Als ze wordt opgevangen door Harm Hofstee, vindt ze bij hem de door haar zo gezochte echte liefde en geborgenheid en schenkt zij hem drie kinderen. In het vervolgdeel Een fluistering in de wind staan de levens van Marieke, Wiert en Geertje centraal. De drie kinderen van Menneke en Harm kennen elk hun eigen zorgen en bekommernissen, maar Geertje is toch Mennekes oogappel. Als Menneke sterft, doet Greet van Bruggen wat haar hart haar ingeeft.
Mennekes kleindochter Menna is de hoofdpersoon in Toen de echo zweeg. Zowel zij als Evert Mollema werken op de Eekwerder Hof. In het dorp wisten de mensen het al wel: tussen die twee wordt het wel wat. Maar Menna kan niet naar de stem van haar hart luisteren, omdat haar boerin haar meer nodig heeft dan Evert. Toch vindt ze tijd om Evert te zien en samen op de dijk te lopen. De wereld lijkt echter stil te staan als Evert verongelukt en Menna zwanger blijkt. Zou de geschiedenis zich weer herhalen?

Algemene kenmerken

Boekgenre Literatuur > Streekromans
Ondertitel trilogie bevat: Melodie uit de verte ; Een fluistering in de wind ; Toen de echo zweeg
Verschijningsdatum september 2009

Auteur(s) / uitgever

Auteur Henny Thijssing-Boer
Uitgever VCL/West-Friesland

Eigenschappen

Aantal pagina's 575
Afmetingen 150 x 49 x 223 mm
Bindwijze Hardcover
Massa 727 gram
Taal Nederlandstalig

Algemene productdetails

EAN 9789020529500
ISBN-10 9020529501
Verschenen in 2009