BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen

AstroScoop

Bekijk specificaties »
Expert reviews
Consumenten reviews
1.752.066 shoppers lezen jaarlijks reviews over boeken op beslist.nl
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review
Specificaties
Product omschrijving Mogelijkheden van Astro Scoop
Astro Scoop biedt behalve alle berekeningstechnieken zoals u die misschien reeds kent van de vorige versies en van Astrospiegel, direct oproepbare en logisch opgebouwde helpschermen, een uitgebreid internationaal plaatsnamenbestand met o.a. de coördinaten van de Verenigde Staten van Amerika en een horoscoopcatalogus met ca. 3000 horoscopen van bekende mensen en gebeurtenissen waarvan op vele manieren, zoals bijvoorbeeld Planeet in Teken en Huis, selecties kunnen worden gemaakt. Ook de tijdregelingen zijn uitgebreid met onder andere de Verenigde Staten, Duitsland en Indonesie.
planeetbaanroutine ontwikkeld door Dr. Alois Treindlberekening geboortehoroscoop (radix)aspectenelementen en kruizenhalfsommen (Ebertin-systeem)composite, kombineprogressies: primaire, secundaire en zonneboogdirectiessolaar en lunaaringres horoscooptransitsastrologische klokwindroosharmonicskeuze uit diverse huizensystemen: Placidus, Koch, Regiomontanus, Porphyry, Gelijke Huizen etc. Juno, Pallas, Vesta en Lilithorbs van aspecten kunnen naar keuze worden ingesteld of uitgeschakeldnauwkeurigheid: Astro Scoop rekent correct in de periode 5000 B.C. - 3000 A.D. interface: met behulp van de Locatie-wizard wordt het invoeren van plaatsnamen en G.M.T. nog eenvoudiger; vooral handig als er meerdere plaatsen met dezelfde naam voorkomenoverzichtelijke opslag van horoscopen in een database: het is mogelijk horoscopen in te delen in groepen, bijvoorbeeld onder de groep beroep, filmsterren of priveš (zie voorbeeld); hierdoor wordt het opzoeken en rubriceren van horoscopen aanzienlijk vereenvoudigdunieke selectiemogelijkheden: opgeslagen horoscopen selecteren op MC, Ascendant, planeet in teken, huis, nationaliteit, geboortejaar of beroepca. 3000 horoscopen van bekende acteurs, wetenschappers, schrijvers, sportmensen, gebeurtenissen etc. (met korte biografische informatie)NIEUW! Mogelijkheid om te kiezen tussen de gemiddelde en de ware Maansknoop. Een dubbele tekening (van twee personen) in twee lagen binnen in de cirkel met de mogelijkheid om de klok of een transit om de buitencirkel te tekenen (dus drie horoscopen in een cirkel). Een dubbele tekening (van de radix met een progressie) in twee lagen binnen in de cirkel met de mogelijkheid om de klok of een transit om de buitencirkel te tekenen. Mogelijkheid om de klok versneld te laten lopen met instelbare stappen. (bij voorbeeld voor het berekenen van een electiehoroscoop) via hetzelfde venster als correctie. Een swapť functie in de dubbele tekening; het wisselen van de planeten van de binnencirkel en de buitencirkel. Importeer data “ horoscopen en beschrijvingen - uit oudere versies van Astro Scoop Plus. Een aspectenmatrix om per planeet en per aspect een orb ( = acceptabele afwijking in graden) te kunnen instellen. De tekening De tekening van Astro Scoop biedt een uiterst overzichtelijke grafische presentatie die aan vrijwel alle individuele eisen kan worden aangepast. Behalve dat de tekening kan worden afgedrukt op alle door Windows® 7 ondersteunde printers, kunnen ook de kleuren van de horoscoopcirkel, de aspecten en de planeten zowel op het beeldscherm als op de printer worden veranderd. De tekening kan ook worden geexporteerd als grafisch bestand. De symbolen van planeten, tekens en aspecten kunnen worden aangeklikt waarna een zgn. hint-venster laat zien wat het betreffende symbool betekent.
Duiding Standaard zijn er geen gegevens voor een duiding in het programma opgenomen. De noodzakelijke gegevens kunnen echter door de gebruiker zelf via een eenvoudig invoerscherm gemakkelijk worden ingegeven.
Installatie Astro Scoop wordt automatisch geďnstalleerd nadat de download is uitgepakt of direct nadat de cd-rom is geplaatst.
Minimale systeemeisen Astro Scoop is ontwikkeld voor gebruik onder Windows® 7 en is compatibel met Windows® XP (32- en 64-bits), Windows® Vista (32- en 64-bits) en Windows® 7 (32- en 64-bits).
Algemene kenmerken
BoekgenreReligie & esoterie > Esoterie
Ondertitelastrologische software
Verschijningsdatumjuli 2011
Auteur(s) / uitgever
UitgeverUitgeverSchors, Uitgeverij
Eigenschappen
AfmetingenAfmetingen133 x 16 x 192 mm
BindwijzeBindwijzeCD-rom
Massa88 gram
TaalNederlandstalig
Algemene productdetails
EANEAN9789063789169
ISBN-10ISBN-109063789165
Verschenen in2011