Bekijk specificaties »

Photoshop voordeelbundel / 7-punten systeem voor adobe...

425
Meest gekocht
Bekijk softwareboeken top 10 »
Geen reviews
Schrijf een review »
0x
0x

Top 3 meest gekocht


Premiere pro
Basiscursus Apps ontwikkelen
Basiscursus AutoCAD 2011 en LT 2011
Expert reviews
Consumenten reviews
2.491.129 shoppers lezen jaarlijks reviews over boeken op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving In Photoshop Down & Dirty Tricks onthult Scott Kelby, de populairste Photoshop-auteur van dit moment, zijn meest spectaculaire Photoshop-geheimen. Technieken die elke dag worden toegepast in tijdschriften en kranten, op tv, in films en op het web, maakt hij eindelijk voor iedereen toegankelijk.
De technieken in dit boek volgen de laatste trends onder toonaangevende Photoshop-professionals. Je ontdekt goed bewaarde geheimen voor het bereiken van opzienbarende resultaten en speciale effecten, waaronder technieken die nog nooit eerder gepubliceerd zijn. Het boek is zo helder geschreven en zo gemakkelijk te volgen dat je deze verbazingwekkende trucs snel zelf kunt toepassen. je leert:
- de trucs die professionele fotografen gebruiken als ze indruk willen maken
- spraakmakende fotografische effecten
- verbazingwekkend realistische studio-effecten
- de populairste typografische effecten
- verbluffende 3D-effecten zonder 3D-software
- simpele kiekjes omtoveren in foto's die zo het museum in kunnen
- veelgevraagde webeffecten
- plus heel veel andere technieken die moeilijk lijken, maar gemakkelijk zijn als je het geheim eenmaal kent
Maar Photoshop Down & Dirty Tricks is meer dan alleen een boek over technieken en effecten. Het staat ook boordevol tips, want Scott geeft op elke pagina een handige tip, slimme truc of tijdbesparende sneltoets. Dat maakt dit boek onmisbaar. Bovendien barst het boek van de praktische designtechnieken, creatieve oplossingen en verbluffende ontwerpen die je direct zelf kunt toepassen. De schermafbeeldingen zijn gemaakt in Photoshop CS3 maar het boek is geschikt voor Photoshop CS, CS2, CS3 en later. Heb je een passie voor Photoshop, dan mag dit boek niet ontbreken in je boekenkast!
Scott Kelby is hoofdredacteur van het tijdschrift Photoshop User, voorzitter van de NA PP (National Association of Photoshop Professionals) en een veelgevraagd spreker op conferenties over de hele wereld. Scott is bekroond auteur van meer dan veertig boeken over Photoshop, digitale fotografie en technologie. Zijn prettig leesbare stijl maakt het leren van Photoshop tot een leuke ervaring. Hij traint jaarlijks duizenden fotografen in zijn seminars en weet dus uit de eerste hand welke technieken populair zijn.

Algemene kenmerken

Boekgenre Computers > Software
Verschijningsdatum juni 2011

Auteur(s) / uitgever

Auteur Scott Kelby
Uitgever Pearson

Eigenschappen

Afmetingen 190 x 35 x 246 mm
Bindwijze Paperback
Massa 1671 gram
Taal Nederlandstalig

Algemene productdetails

EAN 9789043095204
ISBN-10 9043095206
Verschenen in 2011