Bekijk specificaties »

Basisboek bedrijfseconomie/Studenten uitwerkingen

990
Meest gekocht
Bekijk Schoolboeken top 10 »
Geen reviews
Schrijf een review »
0x
0x

Prijzen voor Basisboek bedrijfseconomie/Studenten uitwerkingen

beoordeling keurmerk levertijd shops prijs  

Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 23:15 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 3 werkdagen

Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 2 werkdagen

Bij je thuis voor € 26,90 Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Bij je thuis voor € 27,01 Levertijd onbekend

Bij je thuis voor € 27,94 Op werkdagen voor 23:15 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk alle 13 shops
Expert reviews
Consumenten reviews
2.468.575 shoppers lezen jaarlijks reviews over boeken op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving Voor elke beginnende student zonder bedrijfseconomische voorkennis is het Basisboek Bedrijfseconomie al jaren de meest complete basismethode. Met Basisboek Bedrijfseconomie is zelfstudie op maat voor iedere student mogelijk. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.
In de nieuwe editie 2011 is de hoofdindeling van het Basisboek ongewijzigd: een inleidend deel Bedrijfseconomie en onderneming gevolgd door de delen Financiering, Kosten en kostprijs en Verslaggeving en winst. In de 9e druk zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd:
De onderwerpen omzetbelasting, werkplaatstarieven en economische levensduurbepaling zijn toegevoegd. Afschrijvingsmethoden worden in een eerder stadium en uitgebreider behandeld
In elk hoofdstuk zijn foto's met een toelichtende tekst opgenomen, waarin een relatie wordt gelegd tussen de besproken theorie en de ondernemingspraktijk
Waar nodig, is de stof geactualiseerd
Het Basisboek Bedrijfseconomie blinkt uit door zijn heldere opbouw. Het bijbehorende opgavenboek bevat verschillende rubrieken met vragen en cases in oplopende moeilijkheidsgraad. De opgaven zijn aangepast aan de heterogeniteit van de instroom: zo zijn in het opgavenboek en op de interactieve multiple choice vragen op de internetsite meer aanloopvragen opgenomen om tegemoet te komen aan het veranderende instroomprofiel van de student. In de herziene studentenuitwerkingen Ė onontbeerlijk voor zelfstudie Ė zijn de uitwerkingen van de opgaven nog uitgebreider.
Op de ondersteunende website kun je terecht voor extra studentenmateriaal, zoals online toetsen.
Nieuw zijn de webcolleges bij het uitwerkingenboek. In elk webcollege geeft een ervaren docent een stapsgewijze uitwerking van geselecteerde opgaven. Je krijgt toegang tot de webcolleges met de Campuz Creditcard bij het Uitwerkingenboek.
Van het Basisboek Bedrijfseconomie is ook een Engelstalige versie verkrijgbaar: Basics of financial management. Hiervan verschijnt in 2011 de tweede druk. Basics of Financial management is nu helemaal de Engelse equivalent voor het Basisboek Bedrijfseconomie.
NIEUW: Bedrijfseconomische simulatie:
Via de bedrijfssimulatie The Chocolate firm kun je ervaren wat er bij het studeren van een bedrijf komt kijken. In teamverband speel je een directielid waarbij keuzes moeten worden gemaakt voor onder andere marketing, financiŽn en productie.
Je ervaart concreet de consequenties van je beslissingen, bijvoorbeeld bij het wijzigen van de kwaliteit van het product. Blijven consumenten dan nog kopen? Welke nieuwe markten zijn mogelijk? Hoe veranderen de kostenniveaus?
De The Chocolate firm is eenvoudig aan te vullen met additionele opdrachten om zo optimaal aan te sluiten bij het curriculum.
Doelgroep zijn derde- en vierdejaarsstudenten van het economisch hoger onderwijs. De kosten per licentie bedragen Ä 27,50 per deelnemer. Voor meer informatie ga je naar Bedrijfssimulaties.nl of stuur je een e-mail naar info@bedrijfssimulaties.nl . The Chocolate firm is ook Engelstalig beschikbaar. The Chocolate firm is bruikbaar bij de titels Basisboek Bedrijfseconomie en bij Jaarverslaggeving.

Algemene kenmerken

Boekgenre School & studie > Schoolboeken > Economie & recht
Verschijningsdatum augustus 2011

Auteur(s) / uitgever

Auteur Boer, P. de
Uitgever Noordhoff

Eigenschappen

Aantal pagina's 148
Bindwijze Paperback
Druk druk 7
Massa 272 gram
Taal Nederlandstalig

Algemene productdetails

EAN 9789001797775
ISBN-10 9001797776
Verschenen in 2011