Bekijk specificaties »

Scooby Doo En Het Spookmoeras - PS2

71
Meest gekocht
Bekijk avontuurspellen top 10 »
Geen reviews
Schrijf een review »
0x
0x

Top 3 meest gekocht


Grand Theft Auto - San Andreas - PS2
Transformers - the Game - PS2
Grand Theft Auto - Vice City - PS2
Expert reviews
Consumenten reviews
3.980.696 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving Scooby-Doo! en het Spookmoeras is de nieuwe actie adventure video game boordevol leuke mysteries die kinderen met plezier willen onderzoeken. Voor de eerste keer kunnen kinderen spelen als een lid van Mystery, Inc., waaronder ook Scooby-Doo!

In Scooby Doo! en het Spookmoeras gaan Scooby-Doo, Shaggy, Daphne, Velma en Fred op een geheel nieuw avontuur om het mysterie te onthullen achter een vreemd moerasmeisje en haar eigenaardige heksenketel. Kids en hun vrienden kunnen buiten het moeras ook naar andere spookachtige plekken reizen, zoals het door sneeuw bedekte Alpendorp en de spookstad in het Zuidwesten om meer aanwijzingen te verzamelen en het mysterie van het vreemde brouwsel op te lossen.

In de teamgeest van Mystery, Inc., staan spelers er tijdens de uitdagingen niet alleen voor. De drop-in, drop-out twee-speler co-op moedigt vrienden en families aan om mee te helpen bij het oplossen van de raadsels in de game. Spelers kunnen leuke kostuum stukken ontgrendelen en Scooby Snacks verzamelen waarmee ze accessoires en kleding voor hun karakter kunnen kopen.

Compatibiliteit

Compatibiliteit PS2

Algemene kenmerken

Game-genre Avontuur & role-playing
Game-serie Scooby Doo games
Verschenen op 01/10/2010

Eigenschappen

Merk Warner

Leeftijd

Leeftijdsclassificatie (PEGI)

Algemene productdetails

EAN 5051888056813
Verschenen in 2010