Bekijk specificaties »

Medal of Honor - PC

bekijk 3 andere versies
Actiespel Medal of Honor EA
Medal of Honor - PC (PC) v.a. € 14,99

95
Meest gekocht
Bekijk actiespellen top 10 »
Lees reviews »
291x
37x

Prijzen voor Medal of Honor - PC

beoordeling keurmerk levertijd shops prijs  

Gratis thuisbezorgd! Direct

Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 4 - 8 werkdagen


Top 3 meest gekocht


Call of Duty - Black Ops 2 - PC
Far Cry 4 - PC
Call of Duty - Black Ops 3 - PC
Expert reviews
Consumenten reviews
4.030.879 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving De Tier 1 Operators zijn een vrij onbekende elitegroep. Het zijn ultieme strijders die onder rechtstreeks bevel van de National Command Authority staan in de Verenigde Staten. Ze worden ingezet op de lastigste militaire missies.

Er zijn meer dan 2 miljoen soldaten, matrozen, piloten en mariniers. Hiervan staan er ongeveer vijftigduizend onder rechtstreeks bevel van het Special Operations Command. Een Tier 1 Operator functioneert op een niveau ver boven de zwaarst getrainde commando's van de Special Operations Forces. Hun exacte aantallen zijn geheim, maar het zijn er waarschijnlijk een paar honderd. Het zijn levende, ademende oorlogsmachines, experts in het gebruik van geweld. De nieuwe Medal of Honor is ge´nspireerd op dit elitecorps en ontwikkeld in samenwerking met Tier 1 Operators. Je kruipt in de huid van deze strijders en moet onder de meest ongunstige omstandigheden hun unieke vaardigheden gebruiken om een nieuwe vijand te verslaan in het hedendaagse Afghanistan.

Een nieuwe vijand. Een nieuwe oorlog. Een nieuwe strijder: Tier 1.

KENMERKEN
Voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van de franchise verlaat Medal of Honor de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog en vinden spelers zichzelf terug in het door oorlog verscheurde Afghanistan. In de nieuwe Medal of Honor maken we kennis met de Tier 1 Operators: een relatief onbekende eenheid die onder rechtstreeks bevel staat van de National Command Authority en missies uitvoert die niemand anders aan kan.

Het ontwikkelteam heeft vanaf het begin nauw samengewerkt met Tier 1 Operators van de Amerikaanse Special Operations om een zo realistisch mogelijke game neer te zetten.

EA Los Angeles is verantwoordelijk voor het singleplayer-speltype en heeft de expertise van EA DICE ingeschakeld voor de ontwikkeling van de multiplayer. Samen werken deze twee studio's aan een Medal of Honor van wereldformaat die de franchise opnieuw op de kaart zal zetten voor een nieuwe generatie gamers.

Compatibiliteit

Compatibiliteit PC

Algemene kenmerken

Game-genre Actie
Game-serie Medal of Honor
Verschenen op 11/04/2011

Eigenschappen

Merk EA

Leeftijd

Leeftijdsclassificatie (PEGI)

Algemene productdetails

EAN 5030940088405
Verschenen in 2011