BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen

Medal of Honor - PC

Bekijk specificaties »
Expert reviews
Consumenten reviews
3.010.885 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review
Specificaties
Product omschrijving De Tier 1 Operators zijn een vrij onbekende elitegroep. Het zijn ultieme strijders die onder rechtstreeks bevel van de National Command Authority staan in de Verenigde Staten. Ze worden ingezet op de lastigste militaire missies.

Er zijn meer dan 2 miljoen soldaten, matrozen, piloten en mariniers. Hiervan staan er ongeveer vijftigduizend onder rechtstreeks bevel van het Special Operations Command. Een Tier 1 Operator functioneert op een niveau ver boven de zwaarst getrainde commando's van de Special Operations Forces. Hun exacte aantallen zijn geheim, maar het zijn er waarschijnlijk een paar honderd. Het zijn levende, ademende oorlogsmachines, experts in het gebruik van geweld. De nieuwe Medal of Honor is ge´nspireerd op dit elitecorps en ontwikkeld in samenwerking met Tier 1 Operators. Je kruipt in de huid van deze strijders en moet onder de meest ongunstige omstandigheden hun unieke vaardigheden gebruiken om een nieuwe vijand te verslaan in het hedendaagse Afghanistan.

Een nieuwe vijand. Een nieuwe oorlog. Een nieuwe strijder: Tier 1.

KENMERKEN
Voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van de franchise verlaat Medal of Honor de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog en vinden spelers zichzelf terug in het door oorlog verscheurde Afghanistan. In de nieuwe Medal of Honor maken we kennis met de Tier 1 Operators: een relatief onbekende eenheid die onder rechtstreeks bevel staat van de National Command Authority en missies uitvoert die niemand anders aan kan.

Het ontwikkelteam heeft vanaf het begin nauw samengewerkt met Tier 1 Operators van de Amerikaanse Special Operations om een zo realistisch mogelijke game neer te zetten.

EA Los Angeles is verantwoordelijk voor het singleplayer-speltype en heeft de expertise van EA DICE ingeschakeld voor de ontwikkeling van de multiplayer. Samen werken deze twee studio's aan een Medal of Honor van wereldformaat die de franchise opnieuw op de kaart zal zetten voor een nieuwe generatie gamers.
Compatibiliteit
CompatibiliteitCompatibiliteitPC
Algemene kenmerken
Game-genreActie
Game-serieGame-serieMedal of Honor
Verschenen op11/04/2011
Eigenschappen
MerkEA
Leeftijd
Leeftijdsclassificatie (PEGI)Leeftijdsclassificatie (PEGI)
Algemene productdetails
EANEAN5030940088405
Verschenen in2011