Bekijk specificaties »

  Tactics Ogre - Let Us Cling Together - Premium Edition - PSP

  bekijk 0 andere versie
  133
  Meest gekocht
  Bekijk avontuurspellen top 10 »
  Lees reviews »
  91x
  1x

  Top 3 meest gekocht


  Lego Harry Potter - Jaren 5- 7 - PSP
  Megamind - the Blue Defender - PSP
  Naruto Shippuden - Kizuna Drive - PSP
  Expert reviews
  Consumenten reviews
  2.737.036 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
  Specificaties
  Product omschrijving De luxueuze “Premium editie”. Deze bevat:
  - De game
  - Artbook ‘The Wolrd of Tactics Ogre’ (448 pagina's)
  - Mini soundtrack CD

  De Valerian Isles, juwelen van de Obero Sea. Deze plek vormt reeds lang het centrum van de zeehandel, en de mensen strijden al sinds mensenheugenis om heerschappij over de kust. Eindelijk stond er iemand op die een einde aan dit conflict kon maken. Zijn naam: Dorgalua Oberyth. Maar hij zou de geschiedenis in gaan als de Dynast-King.
  Dorgalua verenigde de ongelijkwaardige rassen die een thuis op de eilanden vonden. Hij regeerde een volle halve eeuw, en Valeria bloeide op. Maar na zijn dood stonden drie clans op om Valeria voor zichzelf op te eisen: de aristocratische Bakram-clan, de grote Galgastani-clan en de kleine maar geharde Walister-clan. Valeria was opnieuw in de greep van een grote bloedoorlog. De Bakram en de Galgastani verdeelden Valeria snel onder elkaar. Sindsdien heerst er een onbehaaglijke stilte op de eilanden. Maar niemand gelooft dat deze stilte zal voortduren.

  Kenmerken
  - Meer dan 50 personages, ontworpen door Akihiko Yoshida (Final Fantasy) en Tsubasa Masao (Metal Gear Solid). Deze twee getalenteerde vormgevers geven de personages nieuwe diepgang.
  - 3-dimensionale kaarten met hoogte en prachtige, gedetailleerde beelden.
  - Door middel van het unieke “The Wheel of Fortune W.O.R.L.D.” systeem kun je gevechten opnieuw aangaan en zo de uitkomst herbepalen.
  - Er zijn 4 soorten vaardigheden: “Action”, “Command”, “Support” en “Special”. In totaal zijn er ongeveer 300 typen vaardigheden. Elke eenheid kan 10 vaardigheidstypen selecteren die je kunt aanpassen.
  - Schitterende, sfeervolle muziek gecomponeerd en gearrangeerd door Hitoshi Sakimoto en Masaharu Iwata (Final Fantasy VII).

  Compatibiliteit

  Compatibiliteit PSP

  Algemene kenmerken

  Game-genre Avontuur & role-playing
  Verschenen op 25/02/2011

  Eigenschappen

  Taalversie Engels

  Leeftijd

  Leeftijdsclassificatie (PEGI)

  Algemene productdetails

  EAN 5021290046511
  Verschenen in 2011