Bekijk specificaties »

Mario Sports Mix - Wii

21
Meest gekocht
Bekijk sportspellen top 10 »
Lees reviews »
230x
11x

Top 3 meest gekocht


FIFA 15 - Wii
FIFA 14 - Wii
Wii Sports - Wii
Expert reviews
Consumenten reviews
4.150.685 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving Vier fantastische sporten doen hun intrede in het Mushroom Kingdom: volleybal, basketbal, ijshockey en trefbal. En omdat alle vier de sporten op één disk staan, is dit de ideale titel voor Mario-fans, sportfans en alles daartussenin.

Kenmerken:
- Alle bekende personages uit het Mushroom Kingdom komen samen om in de typische Mario-stijl te sporten. Hoewel de spelregels van de echte sporten in grote lijnen worden gevolgd, is Mario's invloed goed te merken, met muntjes en speciale voorwerpen om er een doldwaze bende van te maken.
- Verzamel muntjes en bonuspunten tijdens het spelen. Spelers die weten te scoren, kunnen zo een extra bonus verdienen.
- Spelers kunnen voorwerpen als Koopa-schilden verzamelen, en die tegen hun vrienden inzetten. Ze kunnen speciale voorwerpen zelfs gebruiken om het andere team onderuit te halen tijdens een schot of smash. Zo kun je bijvoorbeeld de bal laten krimpen, voordat je hem over het volleybalnet slaat.
- Elk personage heeft een eigen beweging, die praktisch niet te stoppen is. Zo beschikt Mario over een vuurbal en prinses Peach over een hartjesaanval.
- Op het speelveld gebeuren allerlei vreemde dingen, waardoor de spelers alert worden gehouden. Het volleybalveld DK Dock kantelt onophoudelijk van links naar rechts. In Bowser Jr. Blvd verschijnen regelmatig bonuscirkels op het basketbalveld, waarmee positieve en negatieve bonussen kunnen worden verdiend. Zo kan de score heel snel veranderen!
- Je kunt elke sport met drie anderen samen spelen of het met z'n vieren tegen elkaar opnemen in teams van twee (extra accessoires die hiervoor nodig zijn worden apart verkocht).

Compatibiliteit

Compatibiliteit Wii

Algemene kenmerken

Game-genre Sport
Game-serie Mario games
Verschenen op 28/01/2011

Eigenschappen

Merk Nintendo

Leeftijd

Leeftijdsclassificatie (PEGI)

Algemene productdetails

EAN 0045496369712
Verschenen in 2011