Bekijk specificaties »

Captain America - Super Soldier - Nintendo DS

bekijk 2 andere versies
102
Meest gekocht
Bekijk avontuurspellen top 10 »
Geen reviews
Schrijf een review »
0x
0x

Prijzen voor Captain America - Super Soldier - Nintendo DS

beoordeling keurmerk levertijd shops prijs  

Bij je thuis voor € 20,88 Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Prijzen voor Captain America - Super Soldier - Nintendo DS

tweedehands - Bij je thuis voor € 15,88 Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis


Top 3 meest gekocht


To-fu Collection - Nintendo DS
Face Training - Nintendo DS
Phineas and Ferb - Across the 2nd Dimension - Nintendo DS
Expert reviews
Consumenten reviews
3.815.838 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving Draag het schild van de eerste Super-Soldier ter wereld
Kruip in de huid van Captain America, de ultieme Super-Soldier, en neem het op tegen het leger van Red Skull in dit boeiende en originele third-person actieavontuur dat zich afspeelt tijdens de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Draag het legendarische schild van Captain America om vijanden vanaf afstand uit te schakelen, maak gebruik van de omgeving en kaats vijandelijk vuur terug naar tegenstanders terwijl je door het enorme kasteel van Hydra reist om de wereld te redden van de doortrapte aartsvijanden van Cap.

Stort jezelf met je schild in de strijd Ė creŽer je eigen bovenmenselijke eigenschappen met de superieure kracht van de eerste Super-Soldier ter wereld.

EIGENSCHAPPEN
Kruip in de huid van Captain America: Vecht tegen vijanden die de wereldheerschappij opeisen in een unieke setting tijdens de Tweede Wereldoorlog, infiltreer met je Super-Soldier-vaardigheden in een kasteel dat is veroverd door de strijdkrachten van Hydra en vernietig de krachten van het kwaad.

Gebruik het legendarische schild van Cap: Je schild kan diverse vernietigende raketaanvallen uitvoeren, maar vormt tevens een zware verdediging. Schakel groepen vijanden uit, blokkeer aanvallen, vernietig objecten, maak gebruik van de omgeving en kaats vuur terug naar tegenstanders.

Allesverwoestende open gevechten: Beweeg vrijelijk en met acrobatische precisie door het slagveld in het kasteel en schakel meerdere vijanden uit met slagen, trappen, schildworpen en krachtige combo's. Bedien een geschutskoepel of nader een soldaat van achteren om zijn wapens tegen hem te gebruiken.

Platformen met een doel: Overwin uitdagingen in de omgeving met de indrukwekkende atletische vaardigheden van Cap door muren te beklimmen en spectaculaire sprongen uit te voeren. Leer de besturing te timen om geavanceerde moves te maken en ontdek meerdere missiepaden.

Inspirerende originele verhaallijn: Speel een fascinerend origineel verhaal van de vermaarde Marvel-schrijver Christos Gage, dat zich afspeelt in het universum van de film maar speciaal is geschreven om de gameplay extra diepgang te geven. Interactieve en gescripte cinematische momenten laten je opgaan in filmische actiescŤnes.

Legendarische superstripheld: Captain America is gecreŽerd door het beroemde team van Joe Simon en Jack Kirby. Het personage komt voor in meer dan 200 miljoen strips die in meer dan 75 landen zijn verkocht. Daarnaast is de Sentinel of Liberty een belangrijk lid van de Avengers, naast de stripboekiconen The Hulk, Iron Man en Thor. Captain America: Super Soldier is het eerste losstaande consolegame-avontuur van Cap.

Compatibiliteit

Compatibiliteit Nintendo DS

Algemene kenmerken

Game-genre Avontuur & role-playing
Game-serie Captain America games
Verschenen op 15/07/2011

Leeftijd

Leeftijdsclassificatie (PEGI)

Algemene productdetails

EAN 5055277012992
Verschenen in 2011