BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen

Football Manager 2011 - PSP

Bekijk specificaties »
Expert reviews
Consumenten reviews
3.004.406 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review
Specificaties
Product omschrijving Football Manager 2011 – Nieuwe functies en verbeteringen:

Contractonderhandelingen – in Football Manager 2011 wordt een nieuw live systeem voor contractonderhandelingen geďntroduceerd, met allerlei nieuwe contractclausules. Leer om te gaan met verschillende soorten agenten terwijl je een grote deal probeert te sluiten.

Vernieuwde trainingsmodule – inclusief meer basistrainingsschema's en focus op individuele trainingen waarbij spelers getraind kunnen worden in 14 verschillende vaardigheden. Bovendien is er een nieuw gebied om je voor te bereiden op een wedstrijd. Hier kan je team zich focussen op dingen die voor hen belangrijk zijn en je kunt ze er trainen in speciale tactieken als voorbereiding op een wedstrijd.

Verbeterde interactie – dankzij nieuwe opties voor verzoeken aan het bestuur en adviezen van de ondersteunende staf. Verder een nieuwe module voor spelersinteractie waarbij je privé-gesprekken kunt voeren met je spelers, met heel veel nog niet eerder vertoonde opties, waardoor de interactie een totaal nieuw niveau bereikt.

Nieuwsabonnement – uitgebreid zodat de manier waarop nieuws en emails verspreid worden nog meer gebruikersvriendelijk en compleet wordt. Talloze nieuwe nieuwtjes en een nieuwe module die speciaal ontwikkeld is om meer informatie aan de nieuwsberichten toe te kunnen voegen.

Wedstrijdscherm – De 3D weergave van een wedstrijd is enorm verbeterd, met meer dan 100 nieuwe animaties, waaronder van spelers die hun emoties tonen en die bij een doelpunt helemaal uit hun dak gaan. Verder zijn de graphics en de belichting verbeterd, zijn er nieuwe spelersmodellen, nieuwe stadions, nachtelijke wedstrijden plus nog heel veel meer. En laten we alle verbeteringen aan wat al de beste wedstrijdsimulatie op de markt is, niet vergeten.

Dynamische reputatie van de divisies – een nieuwe functie, waardoor de divisie waarin een team speelt beter wordt, naarmate de teams die eraan meedoen sterker worden en beter voetballen op internationaal niveau. Hierdoor wordt het voor meer spelers interessant om in die divisie te spelen. Bovendien is het spel nu een nog getrouwere weergave van de steeds veranderende wereld van het internationale voetbal.
Compatibiliteit
CompatibiliteitCompatibiliteitPSP
Algemene kenmerken
Game-genreStrategie
Game-serieGame-serieFootball Manager
Verschenen op26/11/2010
Leeftijd
Leeftijdsclassificatie (PEGI)Leeftijdsclassificatie (PEGI)
Algemene productdetails
EANEAN5055277010059
Verschenen in2010