Bekijk specificaties »

Football Manager 2011 - PSP

bekijk 2 andere versies
Strategiespel Football Manager
Football Manager 2011 - PSP (PSP) v.a. € 9,00

14
Meest gekocht
Bekijk strategiespellen top 10 »
Lees reviews »
19x
3x

Prijzen voor Football Manager 2011 - PSP

beoordeling keurmerk levertijd shops prijs  

Bij je thuis voor € 16,95 Levertijd: 1 werkdag

Prijzen voor Football Manager 2011 - PSP

tweedehands - Bij je thuis voor € 11,94 Levertijd: 1 werkdag

Expert reviews
Consumenten reviews
3.788.503 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving Football Manager 2011 – Nieuwe functies en verbeteringen:

Contractonderhandelingen – in Football Manager 2011 wordt een nieuw live systeem voor contractonderhandelingen geďntroduceerd, met allerlei nieuwe contractclausules. Leer om te gaan met verschillende soorten agenten terwijl je een grote deal probeert te sluiten.

Vernieuwde trainingsmodule – inclusief meer basistrainingsschema's en focus op individuele trainingen waarbij spelers getraind kunnen worden in 14 verschillende vaardigheden. Bovendien is er een nieuw gebied om je voor te bereiden op een wedstrijd. Hier kan je team zich focussen op dingen die voor hen belangrijk zijn en je kunt ze er trainen in speciale tactieken als voorbereiding op een wedstrijd.

Verbeterde interactie – dankzij nieuwe opties voor verzoeken aan het bestuur en adviezen van de ondersteunende staf. Verder een nieuwe module voor spelersinteractie waarbij je privé-gesprekken kunt voeren met je spelers, met heel veel nog niet eerder vertoonde opties, waardoor de interactie een totaal nieuw niveau bereikt.

Nieuwsabonnement – uitgebreid zodat de manier waarop nieuws en emails verspreid worden nog meer gebruikersvriendelijk en compleet wordt. Talloze nieuwe nieuwtjes en een nieuwe module die speciaal ontwikkeld is om meer informatie aan de nieuwsberichten toe te kunnen voegen.

Wedstrijdscherm – De 3D weergave van een wedstrijd is enorm verbeterd, met meer dan 100 nieuwe animaties, waaronder van spelers die hun emoties tonen en die bij een doelpunt helemaal uit hun dak gaan. Verder zijn de graphics en de belichting verbeterd, zijn er nieuwe spelersmodellen, nieuwe stadions, nachtelijke wedstrijden plus nog heel veel meer. En laten we alle verbeteringen aan wat al de beste wedstrijdsimulatie op de markt is, niet vergeten.

Dynamische reputatie van de divisies – een nieuwe functie, waardoor de divisie waarin een team speelt beter wordt, naarmate de teams die eraan meedoen sterker worden en beter voetballen op internationaal niveau. Hierdoor wordt het voor meer spelers interessant om in die divisie te spelen. Bovendien is het spel nu een nog getrouwere weergave van de steeds veranderende wereld van het internationale voetbal.

Compatibiliteit

Compatibiliteit PSP

Algemene kenmerken

Game-genre Strategie
Game-serie Football Manager
Verschenen op 26/11/2010

Leeftijd

Leeftijdsclassificatie (PEGI)

Algemene productdetails

EAN 5055277010059
Verschenen in 2010