BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen

Synology Disk Station DS212+ ( DS212 ) NAS

Bekijk specificaties »
Expert reviews
Consumenten reviews
31.159 shoppers lezen jaarlijks reviews over netwerkopslag op beslist.nl
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review
Specificaties
Product omschrijving Synology DiskStation DS212 biedt werkgroepgebruikers in kleine ondernemingen die op een kosteneffectieve manier gegevens willen delen en beveiligen een betaalbare en complete netwerkopslagoplossing die de productiviteit verhoogt met uitgebreide bedrijfsgerichte toepassingen. Het draait op het DiskStation Manager (DSM) besturingssysteem en staat garant voor gebruiksgemak en een grote variŰteit aan functies.

De Synology DS212 haalt een gemiddelde leessnelheid van 110 MB/sec in RAID 1-configuratie in een Windows-omgeving en een schrijfsnelheid van 54,3 MB/sec. DiskStation DS212 is een betrouwbare oplossing voor het delen van gegevens, beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en biedt uitgebreide kantoortoepassingen, met inbegrip van een complete back-upoplossing, waarmee het vandaag een van de beste 2-bay NAS-apparaten op de markt is. Met ondersteuning voor USB 3.0, waarmee snelheden van maximaal 5 Gbps mogelijk zijn, dit is 10 maal sneller dan USB 2.0. Zo heeft de DS212 minder tijd nodig om gegevens over te dragen naar harde schijven en wordt minder energie verbruikt. Bovendien is onderhoud en het vervangen van harde schijven veel eenvoudiger dankzij de hot-swappable harde schijven.

Synology DS212 biedt complete ondersteuning voor netwerkprotocollen, zodat u naadloos bestanden kunt delen op diverse platformen: Windows, Mac en Linux. De Windows ADS- en LDAP-integratie biedt de mogelijkheid om de Synology DS212 snel en eenvoudig in te schakelen in de bestaande bedrijfsnetwerkomgeving zonder opnieuw gebruikeraccounts te moeten aanmaken op de Synology DS212. De toegang tot bestanden via internet is vereenvoudigd door de versleutelde ftp-server en de webverkenner. HTTPS, de ge´ntegreerde firewall en IP automatisch blokkeren garanderen dat het delen van bestanden over het internet op een hoog beveiligingsniveau verloopt. Als u veel onderweg bent, heeft Synology een handige app gemaakt, DS file, voor de iPhone, iPad en Android-telefoons. Alles dat op de Synology DS212 is opgeslagen, is nu op afstand met DS file toegankelijk via internet.

De Synology DS212 werkt op het gerenommeerde besturingssysteem, Synology DiskStation Manager (DSM) en biedt uitgebreide toepassingen en functies die speciaal zijn ontworpen voor thuis en zakelijke werkgroepen. De ge´ntegreerde mailserver verandert een Synology DS212 in een aparte mailserviceprovider en de usb-printermogelijkheden beperken de kosten van organisaties doordat afdrukbronnen in het hele kantoor worden gedeeld. VPN Server levert een eenvoudige VPN-oplossing, die van uw DS212 een VPN-server maakt: een veiligere methode om verbinding met een privÚ-lan te maken via een externe verbinding. Met Synology Web Station, met ondersteuning voor PHP/MySQL webgegevens, kunnen maximaal 30 websites en webapplicaties van derden, zoals systemen voor Content Management, Klantenbeheer & e-Commerce, worden gehost.

De Synology DS212 biedt een gecentraliseerde doelmap voor back-up om gefragmenteerde en ongestructureerde gegevens uit een netwerk samen te brengen. Pc-gebruikers kunnen een back-up van hun gegevens wegschrijven naar de Synology DS212 met de Synology Data Replicator-software. Gebruikers van Mac OS X kunnen genieten van native Apple Time Machine -integratie. Met de back-upwizard kunt u gegevens van de Synology DS212 back-uppen naar een ander Synology DiskStation, een andere rsync-server of een ander extern station. Het maken van back-ups op een Amazon S3 cloudservice wordt ook ondersteund. Met het extra pakket van Time Backup blijven gegevens op het DiskStation in meerdere versies opgeslagen, zodat ict-beheerders de gegevens eenvoudig kunnen bijhouden en indien nodig kunnen herstellen.

De Synology DS212 is uitgerust met een encryption engine die de CPU ontlast van coderingsberekeningen en zo bestandsoverdrachtssnelheden van DiskStation verbetert. Gegevensbescherming is van groot belang voor alle ondernemingen. Hoogtechnologische eigenschappen die enkel beschikbaar zijn in hardware voor grote o
Algemene productdetails
ProductlijnSynology Disk Station
EANEAN0846504001033
MerkSynology
SKUSKUDS212
Algemene kenmerken
Aantal ge´nstalleerde apparaten/modulesAantal ge´nstalleerde apparaten/modules2 (max.)
Max. ondersteunde capaciteit6 TB
Totale opslagcapaciteitTotale opslagcapaciteit0 GB
Type apparaatType apparaatNAS server
Verbinding met hostGigabit Ethernet
Controller voor opslag
GegevensoverdrachtsnelheidGegevensoverdrachtsnelheid1 GBps
InterfacetypeInterfacetypeSerial ATA-300
InterfacetypeInterfacetypeSATA 3Gb/s
Max. aantal opslagapparaten3
RAID-niveau 1e controllerRAID-niveau 1e controllerRAID 0 ▪ RAID 1 ▪ JBOD
Type 1e opslagcontrollerType 1e opslagcontrollerRAID - internal
Harde schijf
InterfacetypeInterfacetypeSerial ATA-300
TypeTypeHDD - hot-swap - 2.5" / 3.5" gedeeld
Netwerk
Compatibiliteit netwerkservicesCompatibiliteit netwerkservicesMicrosoft CIFS ▪ Network File System (NFS) ▪ FTP ▪ Apple File Protocol (AFP) ▪ Web-based Distributed Authoring and Versioning (WebDAV)
Encryptie-algoritmeEncryptie-algoritmeSSL ▪ TLS ▪ 256-bits AES
Netwerk-/transportprotocolNetwerk-/transportprotocolTCP/IP ▪ PPPoE ▪ SMTP ▪ FTP ▪ POP3 ▪ IMAP ▪ DDNS
Protocol voor beheer op afstandProtocol voor beheer op afstandSNMP ▪ Telnet ▪ HTTP ▪ SSH
Protocol voor gegevenskoppelingProtocol voor gegevenskoppelingEthernet ▪ Fast Ethernet ▪ Gigabit Ethernet
TypeTypeNetwerkadapter - ge´ntegreerd
VoorzieningenVoorzieningenFirewall-beveiliging ▪ Wake-on-LAN (WOL) ▪ printerserver ▪ IPv6-ondersteuning ▪ IP-adres filtering ▪ MySQL-server ▪ web-server ▪ backupserver ▪ download client ▪ delen van bestanden ▪ Access Control List (ACL)-ondersteuning ▪ Advanced Data Streaming (ADS) ▪ iTunes-server ▪ Samba ondersteuning ▪ FTP-server ▪ sms-alert ▪ BitTorrent Client ▪ email-server ▪ UPnP Media Server ▪ beheer van bandbreedte ▪ bewakingsstation ▪ DLNA Media Server ▪ eMule-cliŰnt ▪ kennisgeving via e-mail
Omgevingsparameters
GeluidsemissieGeluidsemissie19.8 dBA
Luchtvochtigheidsgraad bij gebruikLuchtvochtigheidsgraad bij gebruik5 - 95%
Max. gebruikstemperatuurMax. gebruikstemperatuur35 ░C
Min. gebruikstemperatuurMin. gebruikstemperatuur5 ░C
Processor / geheugen
Processoren ge´nstalleerdProcessoren ge´nstalleerd2 GHz
RAM ge´nstalleerdRAM ge´nstalleerd512 MB - DDR3
Software / systeemvereisten
Benodigd besturingssysteemBenodigd besturingssysteemMicrosoft Windows XP of hoger ▪ Apple MacOS X 10.5 of hoger ▪ Ubuntu 9.04 of later
Benodigd besturingssysteemBenodigd besturingssysteemMicrosoft Windows XP of hoger, Apple MacOS X 10.5 of hoger, Ubuntu 9.04 of later
Software meegeleverdSoftware meegeleverdSynology Assistant ▪ Synology Data Replicator
Stroom
Energieverbruik (gebruik)Energieverbruik (gebruik)18.7 Watt
Vereiste netspanningVereiste netspanning120/230 V wisselstroom ( 50/60 Hz )
VoedingVoedingX external power adapter
Uitbreiding / aansluiting
Expansion BaysExpansion Bays2 (totaal) / 2 (vrij) x hot-swap (verwisselbaar zonder uitschakelen) - 2.5" / 3.5" gedeeld
Interfaces uitbreidingen / aansluitingenInterfaces uitbreidingen / aansluitingen2 x USB 3.0 - Type A
1 x USB 2.0 - Type A
1 x eSATA 3Gb/s
1 x Ethernet 1000Base-T - RJ-45
Uitbreidingsslot(s)Uitbreidingsslot(s)2 (totaal) / 2 (vrij) x hot-swap - 2.5" / 3.5"
Verwisselbare opslagmedia
Ondersteunde flash-geheugenkaartenOndersteunde flash-geheugenkaartenSD-geheugenkaart
Type kaartlezerType kaartlezerKaartlezer
Diversen
ConformiteitsnormenConformiteitsnormenFCC Klasse B-gecertifieerd ▪ RoHS ▪ BSMI Class B
Kabels meegeleverdKabels meegeleverd2 x netwerkkabel - 2 m
MontagekitMontagekitInclusief
Garantie van de fabrikant
Service & SupportService & Support2 jaar garantie
Service & Support detailsService & Support detailsBeperkte garantie - 2 jaar
Afmetingen & gewicht
Breedte10,8 cm
Diepte23,3 cm
Hoogte16,5 cm
Massa1,25 kg
sluiten