Media

Beslist.nl introduceert prijzen dagaanbiedingen in zoekresultaten

Geplaatst: 03-05-2012

Eerste prijsvergelijker die ook tijdelijke deals toont

 

Arnhem, 3 mei 2012 – Prijsvergelijker Beslist.nl toont vanaf vandaag ook prijzen van online dagaanbiedingen in haar zoekresultaten. De website is hiermee de eerste prijsvergelijkingssite die prijzen verwerkt van tijdelijke deals. Door deze nieuwe functie wordt de bezoeker nu ook geattendeerd op de scherpe prijzen van aanbiedingen die slechts één dag geldig zijn.

 

Nog beter vergelijken voor de laagste prijs

Beslist.nl is de nummer 1 vergelijkingssites van Nederland. Op de website staan meer dan 15 miljoen producten van ruim 4.500 webshops. Producten zijn eenvoudig te vergelijken op diverse kenmerken, waaronder de prijs. Carla Vaandrager van Beslist.nl: “Door ook de  dagaanbieding op Beslist.nl op te nemen zien de bezoekers ook de scherpe prijzen van actuele deals in de zoekresultaten. Wanneer een gezocht product verkrijgbaar is als dagaanbieding, wordt een opvallende oranje knop getoond met de tijdelijke actieprijs. Voorwaarde voor ons is wel dat het product volledig overeenkomt met het getoonde product op Beslist.nl. Dankzij deze unieke uitbreiding vinden bezoekers van Beslist.nl vanaf vandaag nog beter de weg in hun zoektocht naar de laagste prijs.”

 

Samenwerking met JouwAanbieding.nl

Het verwerken van dagaanbiedingen vereist voortdurende aandacht en controle. Dagaanbiedingen wijzigen na 24 uur en alle aanbieders hanteren verschillende tijdstippen om hun aanbieding te vernieuwen. Om dit te realiseren heeft Beslist.nl de ideale partner gevonden in de website JouwAanbieding.nl. Deze website biedt sinds 2007 een compleet en actueel overzicht van alle populaire dagaanbiedingen in Nederland en België. JouwAanbieding.nl is een initiatief van Promodeals B.V. Laatstgenoemde is gespecialiseerd in het verzamelen en overzichtelijk weergeven van periodieke online verkopen zoals (dag)aanbiedingen, kortingsacties en verkopen van shopping-communities. Dagelijks voorziet Promodeals B.V. ruim 50.000 koopjesjagers uit Nederland en België van de laatste acties en kortingen.

 

Over Beslist.nl

Beslist.nl is in 2005 gestart als prijsvergelijkingssite en is sindsdien gevestigd in Arnhem. Afgelopen jaar hebben zij de markt opengegooid door te kiezen voor een gratis instapmodel. Hiermee is het ook voor kleine webwinkels mogelijk om hun assortiment op te laten nemen. Beslist.nl behoort al geruime tijd tot de grootste vergelijkingssites van Nederland. De Arnhemse vergelijkingssite heeft 33 medewerkers in dienst, in Nederland en België.

·        Dagelijks ruim 250.000 unieke bezoekers

·        18,3% uniek bereik van Nederlandse internetpopulatie (bron: STIR)

·        Ruim 4.500 webwinkels

·        Meer dan 490.000 (video)reviews van klanten en experts

·        Met 15 miljoen artikelen het grootste aanbod van Nederland en België

 

  

Kies een categorie
Alle categorieën
Auto's Baby & peuter Boeken Cadeaus & gadgets CD's Computers Dierenbenodigdheden Drogisterij DVD's Elektronica Erotiek Eten & drinken Fietsen Games Horloges Huishoudelijk Kantoor Kleding Klussen Meubels Mode accessoires Multimedia-accessoires Muziekinstrumenten Parfumerie Rouwartikelen Sanitair Schoenen Sieraden Software Speelgoed Sport & outdoor Tuinartikelen Woonaccessoires