Royal Catering Chafing dish - rond met kijkvenster -  - 5.5 L - 1 brandstofcel - 4062859058355
Royal Catering Chafing dish - rond met kijkvenster -  - 5.5 L - 1 brandstofcel - 4062859058355

Royal Catering Chafing dish - rond met kijkvenster - - 5.5 L - 1 brandstofcel - 4062859058355

269,-Vergelijk prijzen
Snelste levering
Meest gekozen
Makro.nl/marketplace
Shopscore(0)
269,-
Gratis1 - 4 werkdagen
bol.com
Shopscore(39k+)
269,-
Gratis9 werkdagen

Specificaties

EAN4062859058355
MerkRoyal Catering

Beschrijving

Eet smakelijk - met deze nobele Chafing dish van roestvrij staalOf het nu in het hotel, restaurant of cateringbuffet is - de hoogwaardige Chafing dish uit de cateringbenodigdheden van Royal Catering is overal nodig waar soepen of andere lekkernijen warm moeten worden gehouden. De Verwarmende container gemaakt van smaakloos roestvrij staal is perfect om grote hoeveelheden voedsel op de juiste temperatuur te houden en op een smakelijke manier te presenteren.Product hoogtepuntenMateriaal: Roestvrij staal, gehard glasCapaciteit: 5.5 lAfmetingen bak: F 390 x 65 mmAantal brandstofcellen: 1Cool-touch handvat, kijkvenster, lepelsteunDoor zijn elegante vormgeving en formaat is de Rechaud een echte blikvanger en maakt uw gasten nieuwsgierig naar de heerlijke inhoud. Dankzij een capaciteit van 5.5 l kunt u met deze Voedsel verwarmer veel gasten tegelijk vermaken bij grote evenementen. De eenvoudig uitneembare Warmhoudbakjes met een diameter van F 390 x 65 mm maakt het voor u gemakkelijker om vers gekookte soep, jus, chili con carne of groentestoofpot direct op het fornuis te vullen.De Voedsel verwarmer is gemaakt van duurzame en krasvaste materialen - Roestvrij staal, gehard glas - en voldoet aan de hoge hygiënische eisen van de horeca. Het heeft ook een hittebestendig cool-touch handvat waarmee je het kunt gebruiken zonder je te verbranden. De warmte-isolerende deksel maakt indruk met zijn glazen inzetstuk, waardoor jij en je gasten het eten kunnen zien zonder de Chafing dish te hoeven openen. De hoes kan eenvoudig worden opgevouwen om het voedsel te verwijderen en te portioneren.