bol.com | shop reviews

Bekijk de producten »
330x 70x

"Tweeslachtig..."

Enerzijds is de (leverings)kwaliteit zonder meer goed: snel, conform afspraak en op tijd. Anderzijds is er (het al vaker gememoreerde) geneuzel over de verzendkosten. Veel producten (boeken..!!) zijn geprijsd op € 19,99. Voor die ene cent verdomt die Bolle Blauwe het vervolgens om dit product dan g... lees volledige review

"Communicatie bol/magazijn voor verbetering vatbaar"

Snelle levering,goede producten . Echter áls er wat fout gaat ben je helaas héél lang bezig om dit weer in orde te krijgen.De kennis over aanwezige artikelen is vér beneden peil. Een snelle upgrade van hun eigen databank over de te verkopen artikelen is onmisbaar voor de juiste hulp bij fouten.

"Verzendkosten"

Tot mijn stomme verbazing moet ik voor een artikel van 19,99 + een cadeaubon van € 10,-- toch € 1,99 verzendkosten betalen! Verzending gratis bij € 20! Bij klantenservice niet bereid tot een oplossing. Nooit meer Bol.com. Zeer klantonvriendelijk!

Reactie van de webshop

Beste mevrouw, Naar aanleiding van deze review, kom ik graag met u in contact. Ik kan uw klantgegevens niet vinden aan de hand van de gegevens op deze website. Wanneer u een e-mail stuurt naar klantenservice@bol.com en refereert naar uw review op www.beslist.nl neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Jolanda bol.com

"Snelle levering, veel keus"

Ik koop regelmatig bij bol.com. We zijn altijd erg tevreden over de producten, de kwaliteit en de snelheid van levering.

"Groeiend aanbod is goed."

Wij kopen regelmatig via internetsites. Veel komen wij weer terecht bij Bol.Com. Redenen; Ruim aanbod. Goede prijzen. Geen bezorgkosten. Tijdige bezorging geheel volgens afspraak.

"Snelle levering"

Groot assortiment en een snelle levering. Iets laten bezorgen in buitenland is wel duur, maar binnen Nederland al gauw gratis. Prima zaak!

"Snelle levering"

Meestal goede kwaliteit- prijs verhouding. Via PostNL kan je de bestelling volgen voor het tijdstip van levering. Een aanrader. Ook de samenwerking met andere bedrijven/ personen is een super idee.

"Veel keus"

Ik bestel met grote regelmaat. Echter, soms slaag ik niet en moet ik naar Amazon.co.uk om te vinden wat ik zoek. Maar ik ben doorgaans heel erg tevreden hoor. Prima!

"Snelle levering!"

Prima zaak, makkelijk te gebruiken en vaak voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis, zelfs bij sommige artikelen zondag besteld = maandag in huis! Beter kan het niet! De bezorgdag kan je zelfs nog wijzigen en er is een mogelijkheid om aan te geven dat je het niet bij de buren wilt leveren.

"Levering op de dag zelf..."

Snelle levering, maar op de dag van de levering moet je wel geduld hebben, gezien ze het juiste uur van aankomst niet kunnen melden...!!! Ze zouden toch kunnen mededelen, ofwel in de namiddag of anders in de voormiddag??? Met vriendelijke groeten, vanwege :

"HELAAS"

Bij bol.com een inkt cartridge besteld, doch via Bol werd deze geleverd door inktmedia.nl HELAAS de cartridge DEUGDE NIET. Wat schrijft Bol.com : "" HELAAS u moet niet bij ons zijn , maar bij de leverancier = dus Inktmedia.nl ????"" Waarom zou men dus is bij Bol.com moeten kopen ??????. Volgens mi... lees volledige review

"Nog nooit problemen gehad met bol.com"

Als ik bestel, betaal ik meestal achteraf zodat ik de producten eerst kan zien. vind deze optie erg handig. Heb nog nooit wat terug hoeven sturen. alles word goed verpakt, kunnen vele andere shops een voorbeeld aan nemen.

"Altijd goed"

Ik bestel er vaak, vind er alle producten snel, fijne winkel, snelle levering en prima service. Ik raad het iedereen aan.

"Snelle levering"

Ze hebben veel, altijd wel wat ik zoek en als je besteld is het er binnen een paar dagen. dat is fijn je hoeft nooit lang te wachten

"Prima zaak allemaal joh, niet moeilijk doen bol.com is gewoon chill"

Nou zoals ik hierboven ook al heb benoemd, een bestelling bij bol.com zorgt zelden tot nooit voor problemen. prima zaak.

"Ik ben blij met bol.com"

Er word snel en goed geleverd en omgeruild bij fouten , prima . De post in minder zorgvuldig en propt alles in de brievenbus , waar het dan klem zit .

"Spy gear"

Klasse spy gear producten zijn geweldig en goedkoop en voor Sinterklaas helemaal ik heb gewoon geen min punten. Lol lol lol lol

"Wel snel, niet zorgvuldig"

De bestelling is prima op tijd geleverd. Ik had echter gevraagd om 'in te pakken' en de boeken zaten beide in een gescheurde zak. Toen ik de boeken eruit haalde om ze zelf netjes in te pakken, zaten er nog grote rode stickers met de prijs op.

"Kopen bij Bol"

Als ik een bestelling plaats wordt het meestal de volgende dag afgeleverd, Geweldig ! de suggesties die Bol.com doet,: " kom even kijken, want je kunt geld besparen", kosten mij meestal geld en daarom mik ik dat soort reclames maar weg, kan ik ook niet in de verleiding komen. Het idee dat ik niet zo... lees volledige review

"Slechte service"

Heb mijn product gehad maar voldoet niet aan hun omschrijving. Op de site staat kleur zwart en met bluethooth. Kleur is grijs en er zit geen bluethoot op. De enige oplossing die ze hebben is stuur maar terug en bestel een nieuwe waar de kleur wel goed van is en er ook bluethooth op zit. In dit geval... lees volledige review

"Goede en snelle levering"

Goede en snelle bezorging echt een hele goed service ik ben altijd tevreden je krijgt er echt hetgene wat je bestelt ,ze hebben geen mislijdende mooie plaatjes echt een betrouwbare webwinkel!

"Zeer correct, klasse service"

Inderdaad 's avonds besteld, de volgende dag in huis,ook al was geen dagelijks product, ik had een afkortzaag besteld,keurig afleverd,KLASSE !!

"Prima zo !!!!!!"

Regelmatig bestel ik bij Bol, en daar ben ik zeer tevreden over. De aflevering is altijd keurig de volgende dag. Mocht dat niet zo kunnen zijn dan krijg je er altijd een mailtje over. Prima zo !!!!!!!!

"Topservice"

Erg goede service, voor 22,00 uur besteld ia ook echt de volgende dag in huis. retourneren? geen mprobleem, je reeds betaalde geld staat snel weer op je rekening

"Goede service ook koop je een tweede handsboek. vragen ze altijd of het goed ferlopen is."

Koop vaak bij bol.com altijd de volgende dag in huis. We hebben ook vaak cd besteld die nog niet uit waren uitgebracht en we kregen ze op de dag dat ze werden uitgebracht. Wij zijn erg tevreden .

"Nemen klachten niet serieus"

Dure aankoop(plus €700) werd grof beschadigd geleverd. Direct contact en de service van vol.com was schandalig! We moesten maar een nieuwe bestellen en wederom betalen en dan maar kijken of de kapotte retour genomen zou worden. In totaal ruim 3 uur aan telefoontjes gehad, 3 weken met 2 enorm grote koelkasten gezeten voordat de defecte werd opgehaald. Ik bestel niks meer bij bol.com.

Populaire categorieën

Boeken 183.823 artikelen Fotolijsten 77.636 artikelen DVD's 33.016 artikelen Cases & hoesjes 28.401 artikelen Shirts 18.984 artikelen
Jassen 17.897 artikelen Broeken 14.378 artikelen Sportschoenen 13.145 artikelen Raamdecoratie 13.120 artikelen Polshorloges 10.265 artikelen
Fietsonderdelen 10.008 artikelen Truien 9.239 artikelen Wandelschoenen 7.943 artikelen Gereedschap 7.596 artikelen Tassen 7.076 artikelen