bol.com | shop reviews

  Bekijk de producten »
  310x 60x

  "Beoordeling"

  Snel geleverd en altijd correct ik ben zeer tevreden ik zou zeggen ga zo door met deze goede service en vooral met het brede assortiment

  "Toppie"

  Gewoon zoals het behoort te zijn (maar niet altijd meer het geval is)... Bolletje is efficiŽnt en effectief!! Ga zo door.

  "Heb geen klagen"

  Als je jou bestelling plaat is hij er ook zoals het moet. Klantenservice is zeer correct in het antwoorden van je vragen.

  "Altijd snelle levering"

  Altijd een snelle levering en geen problemen met iets eventueel retour sturen. Ik bestel bijna alles bij Bol en kan het zeker aanbevelen.

  "Super!"

  Al jaren bestel ik via bol.com. Bol.com is snel en alles is gewoon super geregeld. Ik kan van bol.com aan!

  "Super snel en altijd goed!"

  Een dag later mijn schoolboek in huis! Kon meteen aan de slag! Helemaal geweldig! En achteraf betalen is voor mij, als student, ook heel erg handig ; )

  "Altijd snel en goed !"

  Zelfs als het via een andere webshop geleverd wordt is het snel en in orde ! Ik denk dat Bol goede afspraken heeft gemaakt. Bravo !

  "Snelle levering, breed assortiment en goede service"

  Ik ben al meer dan 10 jaar tevreden klant van bol. Vooral het snelle leveren tegen lage kosten vind ik er prettig.

  "Transparant en snel, is al jaren mijn ervaring"

  Over bol.com ben ik zeer tevreden, gezien bovenstaande. In al die jaren dat ik al bestel via bol.com ging het eenmaal een klein beetje slechts fout; daar staan tientallen goede leveringen volgens afspraak tegenover. Prima, dus!

  "De volgende dag in huis klopt!"

  Snel besteld en snel geleverd (inderdaad de volgende dag) en achteraf betalen, ideaal! We hadden een kleine dvd speler besteld.

  "Snel en goede levering"

  Vandaag besteld morgen en het is in voorraad geen woord van gelogen!! Betalen is nog makkelijker geworden met dat betaal-emailtje & Ideal!

  "Waardeloos bedrijf"

  Ondanks eerdere slechte ervaringen toch nog een poging gewaagd en een aantal studieboeken besteld, alle direct leverbaar volgens de website. En vanaf daar gaat het weer mis. Eťn boek is in eerste instantie vertraagd, en blijkt nu helemaal niet meer leverbaar. Een ander boek wordt half dubbelgevouwen... lees volledige review

  Reactie van de webshop

  Geachte heer/mevrouw, Ik begrijp dat het vervelend is dat u na een aantal slechte ervaringen wederom teleurgesteld bent in onze service. Naar aanleiding van deze review heb ik helaas onvoldoende gegevens om contact met u op te nemen. Ik vraag u daarom vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice en daarbij te refereren aan uw review. Wij zijn u dan graag alsnog van dienst. Met vriendelijke groet, Sietske van bol.com

  "Snelle levering"

  Vandaag besteld morgen in huis klopt! Ik vind het ook handig dat je achteraf pas hoeft te betalen, kan ook via Ideal!

  "Snelle levering"

  Nieuwe batterij voor mobiel besteld. Snelle levering en keurig verpakt in de brievenbus bezorgd. Snel op de hoogte gesteld van de bestellingsbevestiging e.d.

  "Vlag JordaniŽ"

  Supersnel bezorgd, nadat ik de vlag had besteld. Keurig verpakt en in prima conditie aangekomen. Daar kunnen wij van op aan. Met vriendelijke groet,

  "Prijs klopt niet"

  De prijs is bijna het dubbele van de prijs die u noemt. Het is dus een lokkertje. Niet gekocht dus bij Bol.com

  Reactie van de webshop

  Geachte heer/mevrouw, Ik begrijp dat het verwarrend kan zijn als prijzen op bol.com een stuk lager zijn dan elders. Dit zou bijvoorbeeld een aanbieding kunnen zijn en of een foutje op onze website. Als u meer informatie wilt over de prijs van een artikel kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt daarbij refereren aan uw review. Wij zijn u dan graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, bol.com

  "Prijzen beslist.nl kloppen niet of zijn lokkertjes."

  Wilde een tv bestellen bij bol.com via beslist.nl.Samsung UE32EH5300 289 euro volgens beslist.nl.,gratis verzenden.Op de side van bol . com 299 euro. Nog gevraagd bij de klantenservice hoe dat kan.Antwoord:Wij spelen met de prijzen. Wat moet ik daar van denken?

  Reactie van de webshop

  Geachte heer/mevrouw, Ik begrijp dat u niet tevreden bent met de reactie van onze klantenservice op uw vraag over het prijsverschil tussen beslist.nl en bol.com. Ik vraag u vriendelijk om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice en daarbij te refereren aan uw review. Wij zijn u dan graag alsnog van dienst. Met vriendelijke groet, bol.com

  "Snelle levering goede klantenservice"

  Bij verkeerde levering of bestelling is de klantenservice erg mee werkend en luistert goed. Bestellingen komen op de afgesproken dagen binnen en meestal zeer snel.

  "Leveren niet"

  Ipad besteld. Kunnen ze niet leveren. Hoezo niet? Waarom biedt je het dan aan? Vorige maand hetzelfde met een tandenborstel.

  "Snelle levering en zeer goede service"

  Snelle levering, duidelijke website, goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer ruim aanbod aan artikelen, zeer klantvriendelijk! De mogelijkheid om artikelen tweedehands te aan- en verkopen, vind ik ook zeer prettig.

  "Prima geregeld"

  Na wat vragen die niet door Billy beantwoord konden worden zeer snel antwoord gekregen van een medewerker. Omdat dit het antwoord was waar ik op wachtte direct besteld en de andere dag keurig verpakt ontvangen. Ik had lang niets besteld bij Bol.com maar de snelle service klopt nog steeds.

  "ZEER GOED"

  Al heel veel bestellingen gedaan bij BOL.COM en ik moet zeggen dat de bestellingen nagenoeg altijd prima op tijd geleverd worden. De bestelde producten waren tot nu toe ook nagenoeg van prima kwaliteit. Ook de wederzijdse communicatie via E-mail en je BOL.COM account, zodra er iets niet gaat zoals... lees volledige review

  "Jammer van bezorging GLS."

  Over Bol.com zeer tevreden,Jammer dat de bezorging door GLS wordt gedaan onnodige vertraging en zelf alsnog afhalen jammer dat deze geen rekening houden met werkende mensen met PTT post verloopt dat altijd zeer prettig .weerhoud mij van bestelling bij BOL.

  "Top!"

  Snelle levering en overzichtelijk, veel keuze uit verschillende producten. Onlangs hier een hoesje gevonden en gekocht voor een mobiel, die al wat oud is en alleen hier nog kon slagen. TOP!

  "Snel en goed"

  Als je wat bestelt wordt het snel geleverd. Artikelen zijn van goede kwaliteit. Gewoon een topper raad het iedereen aan om hier te kopen

  "Zoals altijd: snel en overzichtelijk!"

  Ik heb al heel wat besteld bij BOL.com en het loopt bijna altijd vlekkeloos. De twee keer dat er iets later kwam of niet meer leverbaar was, kreeg ik direct een email met excuses en uitleg.

  Populaire categorieën

  Fotolijsten 148.371 artikelen Boeken 134.869 artikelen Cases & hoesjes 90.004 artikelen DVD's 29.219 artikelen Shirts 12.272 artikelen
  Fietsonderdelen 11.163 artikelen Kabels 8.500 artikelen Tassen 6.509 artikelen Broeken 6.267 artikelen Keukengerei 6.060 artikelen
  Dekbedovertrekken 5.936 artikelen Gereedschap 5.698 artikelen Klusaccessoires 5.656 artikelen Servies 5.483 artikelen Hoeslakens 4.604 artikelen