Bruna.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
22x 10x

"Mislukte ebook"

Had een ebook besteld. Keurig afgerekend. Maar niet binnen te halen. Stond niet op de "boekenplank"Ben er klaar mee. Elders besteld en dat ging goed. Dagen later een email ontvangen dat er een verstoring was en dat het boek alsnog op mijn boekenplank zou verschijnen. Ik heb het niet meer afgewacht. Het irriteerde mij al dat je geconfronteerd wordt met vrij veel reclame. Dan maar 5 euro kwijt.

"Slechte downloadinstructie e book"

Normaal bij andere aanbieders makkelijk downloadpakket, Bruna kom ik geen steek verder mee!! moet nu verplicht bellen om te vragen hoe deze e-book gedownload moet worden voor op de pc.

"KLASSE SERVICE"

HA HA HA HA HA HA HA KLASSE SERVICE HA HA HA HA HA OM 22:30 BESTELD ROND 12:00 AL IN HUIS !!!

"Nog nooit een negatieve ervaring"

Naast het altijd leveren op de beloofde tijd, heeft Bruna een duidelijke site, aardige mensen in de afhaalwinkel maar wat ik nog het meeste waardeer is het feit dat je kunt betalen met de Nederlandse Boekenbon.zonder allerlei moeilijke handelingen te moeten doen. Ik ben al jarenlang fan omdat ik altijd boekenbonnen vraag en krijg, daarnaast zijn er vaak leuke actieprijzen.

"Zoals verwacht op tijd in huis"

Ik had op 26-02-2015 donderdag 21:30 een boek besteld, op de website staat aangegeven dat het in voorraad is en op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis. Om 14:00 heb ik het boek ontvangen.

"Teleurgesteld over de levertijd, bestelling wordt "Niet" de volgende dag geleverd!"

Ik ben erg teleurgesteld in de levertijd van Bruna. Op de site staat op werkdagen voor 23:00 uur besteld, dan wordt het de volgende dag bezorgd!!! Dit is bij mij zeker niet het geval. Waarom? Graag levertijd die je belooft nakomen, nu heb ik vanavond namelijk geen cadeau voor de jarige job. Ben benieuwd naar de service van Bruna.nl. Hoor graag van u. Groeten

"Alweer een ander soort e-book"

Ik word er doodziek van dat bij iedere andere e-book store het downloaden weer anders gaat. De uitleg van Bruna brengt mij ook geen steek verder, en ik zit me nu weer enorm te ergeren, en weet niet hoe ik verder moet.

"Vrijdagavond besteld, Zaterdag rond middaguur geleverd."

Na een steeds maar uitgestelde levering van een (grote).com die na 14 dagen een studieboek wederom later zou gaan leveren (boek zou zaterdag geleverd), moest ik snel een oplossing verzinnen omdat dit boek nodig is voor een toets, dubbel bestellen dan maar. Vrijdagavond na 19.00 uur besteld bij Bruna als voorraad artikel besteld en zaterdag rond 13.00 uur keurig afgeleverd bij ons. klasse Bruna

"Voor 23:00 besteld, helaas de volgende dag niet bezorgd"

Zoals beloofd op de website, een artikel gekozen waarbij stond: op werkdagen voor 23:00 besteld = de volgende dag bezorgd. Helaas was dit bij ons niet zo. Ligt waarschijnlijk aan de postbezorger maar was toch een beetje jammer :-(

"Ziet er niet heel goed uit"

Ik koop het niet want op de voorkant zie je niks over wat voor recepten er in het boek zitten en ik wil wel dat er leuke dingen in zitten

"Goede service"

Boek 's-avonds om 21.00 besteld, de dag erna om 11.00 bezorgd. Zoals op de Web-side staat aangegeven en mag worden verwacht. Goed verpakt. Prime service!

"Super service"

In de maand december net voor de kerst iets besteld en had het netjes de volgende dag in huis!! Ik bestel liever bij Bruna.nl dan bij bol.com die hebben geen liefde voor boeken! Ik hou graag de winkels in de straat dus bestel voortaan op Bruna.nl.

"Nooit meer !"

Eerste keer online besteld bij Bruna. "Voor 23.00 besteld, volgende dag in huis"". Was in dit geval erg belangrijk. Boeken staan aangegeven als "op voorraad", de bestelbevestiging zegt ook "voor 23.00 besteld en morgen geleverd". Kijk je vervolgens in je account, dan krijg je een verwachte leverdatum van 3 dagen later !! HELEMAAL WAARDELOOS, HIER BESTEL IK NOOIT, MAAR DAN OOK ECHT NOOIT MEER !!!

"Leveren niet op tijd"

Ze geven aan op bruna.nl dat wanneer je voor 23.00 uur besteld het de volgende dag geleverd wordt. Dit gebeurt absoluut niet! Duurt gemiddeld 3 dagen en als je geluk hebt 2.

"Claim volgende dag in huis klopt zeker niet."

Eerste keer bij Bruna.nl besteld, heb mijn keuze voor webshop laten leiden door de snelste levertijden. Bruna.nl zei met grote woorden 'voor 23.00 besteld, morgen in huis' Aangezien het nog lang geen 23:00 was, daar mijn bestelling geplaatst omdat ik het graag de volgende dag in huis wilde hebben. N... lees volledige review

"Niet aan de afgesproken levertijd gehouden"

Boek besteld op 7 november om 22.15 dus voor 23.00uur, maar mooi geen levering op 8 november zoals beloofd op de website. Zo'n hekel aan dit soort winkels die hun belofte niet houden. Talloze bestellingen op onder andere Bol, Amazon en Coolblue gedaan die conform afgesproken levertijd bezorgen. Het is dus echt mogelijk. Beloof het dan gewoon niet, soms is een korte levertijd echt belangrijk.

"Gewoon ideaal"

Gewoon ideaal! Hele snelle levering (door de brievenbus), geen verzendkosten, leuke extra's (kinderboekenweekgeschenk(heel aardig om het toch erbij te doen)) wat wil je nog meer?

"Prima de luxe!"

Zoals beloofd op website.... Boek besteld op 6 oktober.....ontvangen op 7 oktober. Geen verzendkosten, zeer goed verpakt. Dit is dus..."prima de luxe" !

"Absoluut niets op aan te merken. Betrouwbaar en snel."

Betrouwbaar en snel. En bij het afhalen in de winkel altijd een vriendelijk woord en een vriendelijk gezicht, wat wil je nog meer ?

"Prima service"

Ze leveren snel, goede service bij een klacht. Alles werd Keurig afgehandeld. Een dikke pluim wat mij betreft. Kan een ander postorderbedrijf nog wat van leren.

"Super snel"

Snelle levering en snel bericht over u bestelling je kunt u bestelling goed volgen. Ook vind ik dat Bruna een goede service bied en zijn best doet om zijn klanten tevreden te stellen.

"Super Snel!!"

Vrijdagavond in een opwelling een boekje besteld en zaterdag begin van de middag al in huis!! Totale verbazing over hoe snel dat ging!!

"Zeer blij"

Naar mijn mening was de levertijd goed en ook nog eens gratis!! ik raad iedereen zeker aan om hier je boek te bestellen! maar als ik kijk naar andere reviews zie ik dat veel mensen ontevreden zijn dus tip voor mensen die het niet aan durven: bestel je boek bij boek en buro nog noooit problemen mee gehad!

"Veel en veel te laat''"

Ik bestel een boek , zeggen ze morgen in huis. toen begonnen dus de ene smoes na de andere , uiteindelijk kreeg ik mijn boek toch, na 30 dagen

"Fijne online shop van een bekend merk"

Ik heb al een paar keer een boek bij Bruna.nl besteld en er goede ervaringen mee. Geen verzendkosten en binnen de afgesproken levertijd in huis. Goede service dus!

"Ze hebben alles, het was er op tijd dus niets mis mee"

Goed site. Mag wel wat leuker. Als je niet weet wat je wilt lezen heb je toch een probleem. Net als bij bol overigens. Dan kan je beter naar de winkel gaan

Populaire categorieën

Boeken 129.181 artikelen DVD's 317 artikelen Gezelschapsspellen 247 artikelen Kalenders 129 artikelen Agenda's 61 artikelen
Notitieblokken 53 artikelen Posters 46 artikelen Shirts 40 artikelen Babyboekjes 33 artikelen Servies 29 artikelen
Puzzels 27 artikelen Wenskaarten 26 artikelen Papierwaren 16 artikelen Tassen 16 artikelen Knuffels 10 artikelen