AKO.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
6x 0x

"Ako"

Het bestellen van een boek via ako is zo veilig en netjes dat het boek keurig netjes wordt afgeleverd aan huis zodat je geen zorg hoeft te hebben op beschadiging betrouwbaar voor herhaling vatbaar

"Makkelijk en snel!"

Zondagavond heb ik hier twee rekenschriften besteld en dinsdag lagen ze al op de mat. Super, zoals het overal zou moeten.

"Snelle levering, verpakking kan beter"

Bij AKO een luxe magazine bestelt, snel en kosteloos geleverd. Helaas was de doos te ruim voor het magazine waardoor het magazine is gaan schuiven en hoekjes van de rug heel licht beschadigd zijn. Geen groot probleem maar bij een magazine van €15,- toch jammer

"Belooft en komt na!"

Voor 23:00 besteld is de volgende dag op zeker in huis! Fijn dat ze nakomen wat ze beloven. Lage verzendkosten en boven 10 euro zelfs gratis. Een aanrader!

"Boek supersnel thuis."

Het woordenboek wat ik nodig had voor school hadden ze niet meer in de winkel, maar werd ter plekke besteld en de dag daarop thuis bezorgd! Ik kon in de winkel betalen. Prima!

"Een zeer tevreden klant"

De meeste producten worden kosteloos verzonden en de volgende werkdag al geleverd. Je kunt kosteloos achteraf betalen, wat ik persoonlijk altijd erg prettig vind. Dus eerst product bekijken, daarna pas betalen. De klantenservice is heel behulpzaam en vriendelijk. Al met al dus klasse!

"Uitstekend"

Ben uitstekend geholpen boek was niet in de winkel, maar besteld en de volgende dag was het er. Ben erg tevreden voor de snelle hulp.

"Zeer goed en snel"

Een goede (eerste) ervaring met AKO. Een duidelijke website waarop je makkelijk kunt bestellen. Het bestelde boek was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden, wat inderdaad gebeurde. Betaling ging soepel en er werden bovendien geen verzendkosten gerekend. Ook wat mij betreft: tot de volgende bestelling.

"Goed en betrouwbaar"

Deze online-shop is goed en betrouwbaar. Een moeilijk artikel besteld en afgewacht of dit wel volgens hun beloftes zou afgeleverd worden. Het beloofde werd waargemaakt en nu genieten van een mooi zeldzaam boek. En volgens mij is de online boekenshop van AKO.nl ook uitgebreid. Overzichtelijk en gemak... lees volledige review

Populaire categorieën

Boeken 125.223 artikelen DVD's 88 artikelen Gezelschapsspellen 48 artikelen Kalenders 44 artikelen Wenskaarten 44 artikelen
Posters 41 artikelen Knutselartikelen 22 artikelen Agenda's 18 artikelen Puzzels 16 artikelen Bladmuziek 14 artikelen
Poppen 12 artikelen Knuffels 7 artikelen Notitieblokken 3 artikelen Servies 3 artikelen Bouwstenen 2 artikelen