Bobshop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
190x 10x

"Smooth"

Bestelling liep vlot. Levering ook. Productbeschrijving van pc leek mij in orde, tot ik hem opendeed, en dan bleek het aantal mogelijke interne sata-aansluitingen toch wel serieus tegen te vallen. Die werden niet vermeld op de site, en eigenlijk niet bij stilgestaan... Product valt dus wat tegen; BobShop viel goed mee!

"Perfecte Webshop !"

Snel, eenvoudig, duidelijk, een aanrader !!!!-) Qua prijs de beste die je kan vinden op't net ! Klasse ! Beschrijving van de producten zijn perfect !

"Supersnelle dienst"

Zondagavond diepvriezer besteld en maandag in de voormiddag werd het toestel reeds geleverd. De vervoerder hielp nog even vlug het toestel op zijn plaats zetten. Prima service.

"Prima service!"

Een overzichtelijke site, de laagste prijzen en snelle levering. Ik heb hier al meerdere keren besteld en zal dat in de toekomst zeker nog doen!

"SUPER"

Supersnelle levering beter kan niet ! Juist een vliegende Hollander ! Als ik iets nodig heb van jullie zal ik zeker niet twijfelen

"Snel en goed"

S Avonds rond 19:00 een Samsung droogkast besteld; de volgende dag geleverd rond 13:00 uur. Snel en correct. Bedankt

"Aankoop Samsung wasmachine."

Ik heb de wasmachine nu een week in gebruik en hij bevalt prima,het is alleen jammer dat ik het doseer laatje niet kan openen want dat word tegengehouden door het tussen stuk waar mijn droger op staat.

"Prima aankoop Samsung HDTV monitor"

Netjes een bevestiging ontvangen wanneer de bestelling was verzonden en de volgende dag in huis, helaas had PostNL vertraging maar dat doet er niet toe.. Het was mijn eerste ervaring met BOBshop.nl en een prima ervaring! voor herhaling vatbaar dus!

"Prima"

Prima !! vrijdag besteld, dinsdag geleverd (had alleen graag van te voren geweten dat er niet op maandag wordt geleverd...)

"Aankoop wasmachine AEG lavamat"

Dondermiddag 16.30 uur besteld, volgende dag bezorgd. Belden van te voren dat ze eraan kwamen. Oude wasmachine afgevoerd en de nieuwe netjes boven aangesloten. Klasse. A.v.G.

"Professioneel en snel"

Onlangs heb een bestelling gedaan om 22.00 uur 's avonds en de volgende dag om 13.30 uur had ik de bestelling keurig netjes binnen. Prima geregeld. Ik zal zeker de volgende keer weer naar de website gaan van Bobshop. Nogmaals complimenten voor de adequate en snelle afwikkeling

"Prima"

Maandagavond om 20 uur de wasdroger besteld en dinsdagochtend om 10.30 bezorgd. Ik ben zeer tevreden, Nieuwe wasdroger uit de verpakking gehaald en dit samen met de oude wasdroger meegenomen. Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker weer op Bobshop kijken.

"Prima service"

Het was de goedkoopste optie, dus snel besteld en snel bezorgd. Prima verpakt en afgehandeld, ik zou het een volgende keer weer hier bestellen.

"Prima service"

Pas een koptelefoon via Bobshop besteld. 's Middags om 16.00 uur besteld en de andere dag al in huis. Uitstekende service, snel en gemakkelijk.

"Top -shop"

Echt zeer tevreden hoor!pas een heel slecht ervaring gehad bij een andere internet winkel(redcoon),ervaring met de bobshop is als een warme douche!!!ik blijf als vaste klant

"Top service!"

We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de aankomsttijd van de vriezer door de zeer aardige en behulpzame bezorgers. Wat betreft Bobshop, prima webwinkel, overzichtelijk, goede zoekfuncties, duidelijk, voorbeeld voor andere webwinkels. We gaan hier zeker nog een keer iets bestellen!

"Goede service en levering"

Goede en snelle levering! De ene dag besteld en de volgende dag in huis! Zal hier zeker weten nog een keer bestellen en het aanraden!!

"Super verlopen"

Super snel verlopen, je kunt zelf de bezorgdatum instellen,perfect. Artikel was in een paar minuten ingesteld.Deze website is aan te bevelen door mij.

"Snel en goed"

Snel, de volgende dag, geleverd, prima service! Dit was niet de eerste keer bij Bobshop, maar zeker ook niet de laatste :-)

"Prima bezorging"

Wasmachine netjes op tijd afgeleverd en er werd gevraagd of het uitgepakt moest worden. Alles is netjes afgehandeld. Zal best weer een bestelling plaatsen.

"Zooo snel, lijkt speedy Gonzalez wel!"

Onze nieuwe wasmachine was binnen 24 uur geleverd! Keurig op tijd en met hulp van de vriendelijke chauffeurs zo op zijn plekje! Wat wil je nog meer!?

"Snel en de goedkoopste"

Op de site is duideliuk te zien of een product op voorraad is. 's-avonds, om 22.30 uur, een Sennheiser RS180 besteld. Volgende middag al weer in huis. Dat doet bijna niemand ze na.

"TOP"

Dinsdag een bestelling van een hogedrukreiniger gedaan en de dag erna werd hij afgeleverd aan de deur. Helemaal in orde!

"Uitstekend!"

Prima service, savonds vrieskast besteld, smorgens in huis. Zeer correcte aflevering, alles netjes uitgepakt en binnen afgeleverd. Ook advies voor in gebruikname. Top!

"Super"

Donderdagmiddag een Miele Wasmachine gekocht, Levering volgende dag omstreeks 10.00 uur al, geheel volgens afspraak. Heren stellen zich netjes voor. Wasmachine netjes naar zolder getild en nog netter geļnstalleerd met advies alsmede uitleg. Verpakking materiaal netjes meegenomen. Wat verwacht je nog meer eigenlijk? Tja helemaal niets het was een super levering.

"Top service en super snelle levering."

Wij kwamen terug van vakantie.......vrieskast kapot inhoud verloren. Op maandagmorgen om 09.00 uur een nieuwe besteld bij BobShop en dinsdag om 09.00 uur de nieuwe in huis op de plek waar hij moest staan afgeleverd door twee super aardige en nette jonge mannen die super beleefd waren en een visitekaartje voor BobShop zijn! BOBSHOP een super WEBSHOP.

Populaire categorieën

Tuingereedschap 196 artikelen Stofzuigers 170 artikelen Koffiezetapparaten 133 artikelen LED-TV's 119 artikelen Ontharingsapparaten 116 artikelen
Laptops 116 artikelen Printersupplies 112 artikelen Koelkasten 111 artikelen Gereedschap 107 artikelen Keukenmachines 105 artikelen
Wasmachines 89 artikelen Speakers 79 artikelen Printers 70 artikelen Koptelefoons 61 artikelen Huistelefoons 61 artikelen