BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Conrad.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Prima shop 372x 53x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Goede winkel"

Alle bestellingen kwamen gauw en waren prima in orde. Wat kun je nog meer verlangen? Ik kijk geregeld op de website, als ik iets nodig heb.

"Prima service!"

Bestelling geplaatst en zeer snel verwerkt! Goede site om de dingen te vinden die je nodig hebt. Ook heel vlot verzonden en bij je thuis afgeleverd!

"Snelle levering"

Lekker snel in huis zonder gezeur En ik vond het niet duur Het werkt ook nog naar mijn zin Mvg Dirk

"Geen probleem"

Alles zo als gezegd is na gekomen. Zal vaker een boodschap doen hier als ik wat nodig heb. Echt een aanbeveling.

"Gewoon prima."

Eigenlijk niets op aan te merken. Alles netje op tijd geleverd. Geen bijzonderheden of iets dergelijks. Ben tevreden over bestelling.

"Perfecte service!"

De bestelling was perfect verzorgd. Heel snel in huis. Ik ben er helemaal blij mee. Snel en goed. Dank je wel.

"Zeer goede service en erg snel bezorgd ."

Veel keuze , goede adviezen veel variatie dus als ik iets nodig heb zal ik eerst even op de site kijken of het aanwezig is voor ik verder kijk

"Snelle bezorging"

Niets op aan te merken. De producten kwamen snel en in goede staat. Ik ga hier, als we iets nodig hebben, zeker weer bestellen.

"Prima"

Keurig en nette levering volgens afspraak zoals Conrad vermeld. We zijn zeer tevreden met onze aankoop. Tot de volgende keer.

"Goede leverancier."

Vele artikelen op voorraad met goede beschrijving erbij en vaak een handleiding. Snelle levering en eventueel retour is gemakkelijk te doen zonder kosten. Goede website.

"Groots divers assortiment"

Duidelijk, snelle en goede levering en bij het retourneren, afwikkeling zowat binnen een week ! Ze doen gewoon wat ze beloven,

"Veel keuze"

Veel keuze en een goede prijs bij Conrad uit micro schakelaars en nog vele andere schakelaars. Enkele micro schakelaars besteld die keurig en snel werden geleverd.

"Groot assortiment en snelle levering."

Ik heb meerdere keren bij conrad besteld. Mijn bestellingen kwamen altijd netjes verpakt en snel aan. Ik heb nog geen ervaring met after sales.

"Prima !!"

Voor het eerst een bestelling gedaan,- snelle levering .zeer goed verpakt -,en een prima product voor een goede prijs . (Maxell-soundbar )

"Prima !"

Voor het eerst een bestelling bij Conrad gedaan. Bij Conrad het product voor de laagste prijs gevonden. Vervolgens een correcte afhandeling en een snelle bezorging ! Prima !

"Ruime keus en snelle levering"

Bij Conrad is het assortiment heel erg groot, dus de kans op vinden ook. Tevens snel geleverd (meestal binnen 2-3 dagen) en goed verpakt.

"Snel besteld! Snel in huis!"

Heel eenvoudig online te bestellen. Supersnelle levering. In vergelijking met andere bedrijven was Conrad de goedkoopste en bovendien GRATIS verzenden!

"Als je zelf weet wat je wil; Prima"

Als je iets speciaals nodig hebt; Slechte ondersteuning bij het zoeken naar dat wat je nodig hebt of iets wat als vervanging kan dienen.

"Snelle levering"

Voor het eerst bij Conrad een product besteld. Een collega van mij scheen diverse malen al iets te hebben besteld en nimmer problemen te hebben ondervonden. Het bestellen en ontvangen van het product is snel en zonder problemen verlopen. Zal in de toekomst vast nog eens gebruik maken van dit bedrijf.

"Prima zaak met een perfecte service"

Prima service bij deze zaak. Ik had autostoelhoezen gekocht, die echter niet goed pasten. Ik kon ze direct retourneren en had heel snel mijn geld weer terug. Ik heb al vaker bij Conrad besteld, en zal dit in de toekomst ook zeker heel vaak gaan doen.

"Super service"

Onlangs kocht ik de Marmitec Doorphone 150 welke niet goed werkte.Oplossing super, werd een nieuwe set uit Duitsland gehaald en bij mijn bezorgd kon rustig uitproberen en werkt nu perfect. Hulde voor Paul van Technische dienst. Zelfs de set werd opgehaald. Wat een service!! Ben al jaren klant van Conrad nog nooit een klacht gehad, Nogmaals grote klasse.

"Gratis bezorgd"

Voor de 1e keer iets besteld bij Conrad, prijs van het artikel was 24,99 en tja.........................da,s 1 cent tekort om in aanmerking te komen voor de gratis bezorging!!!! Beetje jammer!!! Klantvriendelijkheid?????of .........Kruideniersmentaliteit???? Het bestelde artikel was trouwens wél precies... lees volledige review

"Snelle levering maar matige klanten serv"

Zeer uitgebreid assortiment en goede website. Uitstekende retour service. Bestelling keurig afgehandeld en snel geleverd. Minder ben ik te spreken over de klantenservice. Door foutieve informatie op de website bleek het onderdeel niet te passen. Er is telkens contact met een andere medewerker er is weinig kennis van zaken en je word van het kastje naar de muur gestuurd.

"Goed gedaan"

Conrad heeft een geweldig assortiment. De levering van de thermo plastic verliep ook deze keer weer snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

"Snelle levering"

Levering van onderdelen voor de treinbaan snel en prima geleverd. Ben zeer tevreden over de levering, ook nog eens met 10% korting deze keer.

"Prima levering"

Goed en snel geleverd, geen opmerkingen. Tevreden over de bestelling. Ook prima op de hoogte gehouden waar de levering zich bevond.