Conrad.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
305x 25x

"Betrouwbaar en goede kwaliteit"

Ik bestel veel, bij verschillende webshop's waar nog wel eens wat mis gaat. Bij Conrad weet je zeker dat je alles geleverd krijgt. Ook de kwaliteit van alle bestellingen bij Conrad was goed. Zeker een aanrader!

"Prima webshop"

Bestelling gedaan bij Conrad; kreeg vrijwel direkt een bevestigings mail en 2 dagen later werd het bestelde keurig thuisbezorgd. Ik ben niet anders gewend van Conrad en ik heb nog nooit iets moeten retourneren. Ik vind het super en van mij krijgen zij een zeer dikke voldoende. Op naar de volgende bestelling !!!

"Kwaliteit"

Alles wat ik tot nu toe besteld heb is goede kwaliteit, heb maar een misser gehad, Dit was een convertor van IDE naar sata. Deze bleek dus niet te werken. De uitleg van het product was niet duidelijk. Jammer kan gebeuren.. Waar jullie wel wat aan moeten doen is de levertijd, deze is echt te lang. Voor de rest een prima club waar ik graag zaken mee doe!

"Goede service"

Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je product zich bevindt en wanneer het wordt thuis bezorgd. het enigste minpuntje wat ik heb is dat er geen tijdvak wordt aangegeven wanneer op de dag het product wordt afgeleverd. verder een dikke pluim voor Conrad, ben er zeer tevreden over.

"Product en info +, levering kan beter"

De informatie over het hetgeen ik besteld heb is prima. De levering duurde wel iets langer dan ik verwachtte. Ook was de tracking en tracing niet optimaal en was het niet duidelijk wie en wanneer voor mijn deur zou staan. Waarschijnlijk zit dat in een Duitse / Nederlandse bezorger.

"Incomplete zending retour gestuurd."

Ik heb een bestelling van Conrad, helaas incompleet ontvangen. Daar melding van gemaakt bij de klatenservice, die mij adviseerde deze kosteloos retour te zenden. Dit heb ik per omgaande gedaan. Toen Conrad mijn retour binnenkreeg werd ik per e-mail op de hoogte gebracht van de voortgang. Een prima communicatie. Dikke duim omhoog!

"De levertijd is even wennen! Voor de rest * ongelovelijk goed.*"

De producten die men verkoopt daar staat men dan ook volledig achter. Dit wordt pas goed duidelijk als er inderdaad iets niet goed is.

"Prima winkel"

Ik ben er zeer tevreden over, leveren wat ze zeggen en ook prima op tijd. bestel regelmatig en nog nooit iet hoeven terug te sturen

"Levertijd echt aanpassen"

Conrad heeft altijd net die speciale dingen die je nodig hebt, die een 'gewone' webshop niet heeft. Daarom bestel ik er wel eens. Wat dan net jammer is, is dat het toch al gauw 3-5 dagen duurt voordat je het ontvangt. Niet echt meer van deze tijd. Conrad, verander dat en je krijgt KLASSE.

"Geen 24uurs levering"

Geen 24uurs levering, is niet meer van deze tijd. De service die je krijg is beter dan je deze tijd zou verwachten. Een artikel met productie fouten (niet de schuld van conrad maar van fabrikant) een aantal keer gratis terug gestuurd en verveningen door een nieuw artikel. Uiteindelijk na een jaar proberen, toch mijn complete aankoopbedrag terug gekregen. Dat is echte service!

"Uitstekende shop"

Goede duidelijke website.Vandaag besteld keurig de volgende aan huis afgeleverd.Ik ben uiterst tevreden en kan Conrad met een gerust hart aan mijn vrienden aanbevelen

"Goede webshop"

Ik vind het gigantische aanbod een zeer groot pluspunt t.o.v. andere webshops. Ik ben het wel met eerdere referenties eens dat er echt iets aan de levertijden moet worden gedaan. Als webshops hetzelfde grote assortiment gaan voeren en daarbij de 24 uur levering bieden, dan is het met Conrad snel gedaan.

"Prima producten lever tijd mag wel wat korter!"

Ik bestel regelmatig bij Conrad omdat zij goede producten verkopen met handleiding. Als verbeter punt moet echt de levertijd veranderd worden. Gezien collega internet bedrijven vaak al de volgende dag leveren.

"Na lang wachten, toch tevreden met het product"

Ik heb een plafondventilator aangeschaft. Hoewel de website aangaf dat de voorraad voldoende is en levertijd 2 tot 4 dagen heb het product een maand later mogen ontvangen. Tussentijds heb ik helaas zelf moeten vragen waarom het zolang duurt. Ik had het eerder netjes gevonden als zelf contact was opgenomen met het bericht dat het langer zou duren.

"Heldere webshop met enorm assortiment"

Ik ben al tevreden klant van Conrad gedurende 40 jaar. Met de komst van de webshop is de toegang tot het enorme assortiment van Conrad alleen maar makkelijker geworden. Door het grote assortiment is het soms wat moeilijk om het juiste artikel te vinden maar de kwaliteit van de producten, de snelle l... lees volledige review

"Super"

Deze jongen is zeer tevreden over de vlotte levering van mijn weerstation, daar ik hem eerst besteld had bij Otto, wat een maand duurde voordat ik hem in huis had, ik heb hem dan ook gelijk retour gestuurd, de gehele affaire heeft 2 maanden geduurd. Nogmaals super Conrad. K. Hermeling.

"Heel Goed"

Ik heb een modeltrein gekocht ,de afhandeling was echt goed. Nergens problemen mee gehad service is goed,en wat moet je dan nog meer.

"Goede service"

Batterijen besteld, bleek 1 niet ok, keurig snel en zonder problemen een nieuwe gekregen. De verzending had wel in een kleinere doos gemogen. Prettig en vriendelijk kontakt met de klantenservice gehad

"Dom"

Bestel een bladblazer van Bosch......125 euro.....wordt later geleverd dan aangegeven maar dat maak ik wel vaker mee op internet. Voor die prijs wil ik wel een blazer.De blazer heeft echter geen accu, dus niet te gebruiken, nou ja Op de site ook niet te vinden hoe ik alsnog een accu van...liefst 295... lees volledige review

"Zeer goede service"

Zeer goed snel en goede spullen goed handleidingen en goed klanten service fijne email behandeling en geen verzendkosten boven 25 euro

"Snelle levering goede service"

Spullen na 3 dagen ontvangen zeer tevreden over de service retourneren. Goed geregeld met antwoordnummer, en daardoor geen retourkosten voor koper.

"Snel geregeld"

Weerstation besteld, opgesteld en werkte niet. Gebeld met Conrad klantenservice, kon defecte apparaat gratis terugsturen en een nieuwe werd direct besteld en was binnen enkele dagen afgeleverd. Ook financieel prima geregeld Kortom: gaat er iets mis dan wordt het prima en snel opgelost..

"Lange levertijd"

Artikel keurig geleverd, maar doordat het magazijn in Duitsland zit, wel een lange levertijd!!! Bestelling en betaling gaan eenvoudig, maar dat mag je toch ook verwachten?

"Bemiddeling"

Top zaak; bestelde 2 dingen kort achter elkaar en kreeg 1x verzendkosten gewoon terug terwijl ik het gewoon tegelijk had kunnen bestellen

"Goede afhandeling."

Bestellingen worden goed verwerkt en afgeleverd. Alleen jammer, dat veel goederen uit Duitsland moeten komen, waardoor de levering langer duurt dan bij veel concurrenten.

"Prima, maar duurde even"

Bestelling kwam goed verpakt binnen. Altijd iets erbij vinden zodat je boven de 25 komt. Het heeft wel 5 dagen geduurd. Verder tevreden.

Populaire categorieën

Klusaccessoires 18.273 artikelen Gereedschap 11.663 artikelen Elektra 7.543 artikelen Kabels 3.988 artikelen RC bestuurbare.. 3.898 artikelen
Modelspoor 3.607 artikelen Binnenverlichting 2.348 artikelen Cases & hoesjes 1.431 artikelen Discolampen 1.221 artikelen Postartikelen 1.118 artikelen
Kampeerartikelen 1.002 artikelen Accu's 980 artikelen Werkschoenen 943 artikelen Auto-accessoires 817 artikelen Beveiliging 811 artikelen