BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Conrad.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Prima shop 274x 25x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Goede service,kwaliteit en prijs"

Goed beter best

"Groot aanbod, betrouwbare levering"

Als ik iets wil kopen en ik kom via zoekmachines bij meerdere aanbieders uit, heeft Conrad altijd een streepje voor. De prijzen zijn vergelijkbaar met de concurrentie, maar betrouwbaarheid is ook van belang.

"Een betrouwbare webshop"

In de loop der jaren al verschillende artikelen bestelt,en altijd binnen een week het bestelde in huis ,wanneer ik niet tevreden was[een enkele keer], werd het bedrag teuggestort.En een shop met een enorme keuze.

"Snelle levering"

Prima

"Service is klasse."

Omdat ik veel losse harde schijven gebruik en deze allemaal hun eigen voeding hebben, besloot ik bij Conrad een dock voor vier harde schijven te bestellen. Levering was zo als gewoonlijk zonder problemen. Helaas voldeed het dock niet aan de verwachtingen. Een harddisk van 2TB was geen probleem. Maar... lees volledige review

"Heel tevreden over mijn cassetespeler jl"

Bedank voor de goede levering.

"Goed"

Conrad , betrouwbaar en goed. spullen worden op tijd geleverd . nog nooit problemen ondervonden.

"Conrad KLASSE"

Zocht batterij voor deurbel,was nergens te vinden,tot ik bij CONRAD kwam ,binnen 2 dagen was het pakketje binnen .ben zeer tevreden over dit bedrijf

"Conrad is een zeer goede betrouwbare web"

Conrad , betrouwbaar en goed. spullen worden op tijd geleverd . nog nooit problemen ondervonden.

"Gewoon goed!"

Goed assortiment, veel keuze en het belangrijkste goede service. Stekker besteld die niet bleek te werken. Nieuwe gekregen maar ook die deed het niet. Zonder problemen geld terug gekregen.

"Hercules boxen kps D J MONITOR"

Hercules boxen besteld bij conrad Goede service en snelle levering De inhoud was zeer goed verpakt corad [KLASSE]

"Groot aanbod"

Groot aanbod, prijzen kunnen soms goedkoper soms duurder zijn dan andere winkels. Verder een top winkel om digitaal in rond te struinen.

"Degelijk bedrijf"

Gewoon goed, redelijk snelle levering, service goed. Een product wat niet voldeed kon gewoon retour en het geld wrrd terug gestort.

"Zeer betrouwbaar"

Ik heb twee dingen gratis terug mogen sturen, ondanks dat het mijn fout was, omdat ik het verkeerde had gekocht. Binnen een paar dagen werd me geld terug gestort op me rekening! Echt top.

"Niet betrouwbaar, slechte service"

Twee lampen besteld, maar kreeg één totaal andere lamp én een factuur waarop staat dat de tweede niet leverbaar is. Zonder een brief met excuses of uitleg over retourzending. Retourinfo op website is ook slecht te vinden. Doorlopen van de procedure was ook niet duidelijk en onprofessioneel. Doos die 4x zo groot was als de lamp heb ik terug gestuurd. Nu maar hopen dat ik mijn geld snel terug krijg.

"Snel en goed!"

Perfecte levering en snel!

"Snelle en juiste levering"

Artikelen meestal makkelijk te vinden op de website. Als de artikelen op voorraad zijn worden deze binnen 2 dagen geleverd.

"OralB2500pro snel en goed geleverd"

Uitstekend!

"Internet en dab radio"

Snel geleverd. Erg goed apparaat. Nergens anders te koop trouwens. Zeer tevreden ook deze keer weer!

"PRIMA !"

Je kunt hier écht rustig je zaakjes bestellen; het is altijd súper ingepakt, netjes bezorgd, ze hebben alleen maar goeie merken, dus nooit minder goeie kwaliteid; en meestal ook nog de laagste prijs; ik koop er best vaak, is gewoon vertrouwd!! Voor mij: "Chapeau!"

"Vlotte aflevering"

Ik ken conrad al wat jaren ik meen al zo'n 30 jaar. Toen hete het: "de windmolen" en zaten in Enschede. Al die jaren al klant en zeer tevreden over producten levering. gr M Verpoorte

"Vlotte en correcte snelle afhandeling"

Zeer snelle levering en bij retour binnen een week mijn geld weer retour ontvangen

"Dit is niet normaal zo snel geleverd."

Mooi zo.

"Impuls koop"

Ik heb deze tv als impuls gekocht maar hij bevalt prima zeer goede prijs kwaliteit verhouding

"Keurig op tijd."

Verschillende bestellingen gedaan bij Conrad. Iedere bestelling was keurig binnen het gestelde termijn bezorgd. Het bestelde artikel is ook van de gewenste kwaliteit. Tevens kun je bij de volgende bestelling altijd een kleinigheid gratis erbij bestellen,alleen vergeet ik dit iedere keer. Prima webshop voor kleine maar ook grote dingenen voor een betaalbare prijs.

"Geweldig"

Bestelling gedaan, afgerekend en binnen 24 uur in perfecte staat thuis bezorgd