Conrad.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
350x 46x

"Conrad"

Conrad geeft bij aanschaf aan van 2 producten aan, op de 1 een dag en op de ander ongeveer een week bezorgtijd te hebben. Na 2 dagen ontvang ik het eerste pakketje, daarna niks. Ik wacht nu al 3 weken, en heb erachter aan gemaild. Omdat ik tot op heden niets gehoord had. Krijg vervolgens een mail da... lees volledige review

"Prima"

Kraan besteld helaas niet de juiste voor mij. Artikel retour en prima afgehandeld. Reden om zeker bij gelegenheid weer een artikel te bestellen.

"Prima winkel"

Hebben vaker besteld hier en alleen maar goede ervaringen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

"Prima koop"

Bij Conrad IR thermometer gekocht, prima produkt, hebben duidelijke site, snelle levering, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden wat betreft de levering.

"Prima adres om te bestellen"

Al verschillende keren iets besteld bij Conrad. Altijd perfect gegaan. Bestellen en het werd altijd op tijd geleverd. Ga zeker vaker bestellen!

"Stelt Teleur"

5 Artikelen betaald maar 2 artikelen zijn niet geleverd" Bestelling geplaatst eind december en betaald met Ideal, maar nog steeds zijn 2 artikelen niet geleverd. Ik heb al een email gestuurd en ik ben in afwachting van een antwoord In het verleden werd er wel op tijd geleverd.

"Snelle en correcte levering"

Correcte omschrijving en prima product. Vlotte levering. Dit om 20 woorden te krijgen en te voldoen aan een minimum van beslist.nl.

"Prima zaak om te kopen, maar de helpdesk???"

Je kan er goed terecht voor diverse onderdelen en completen apparaten en niet duur, maar als je een mailtje stuurt dan krijg je een mail terug met het de mededeling: we proberen binnen 3 werkdagen te reageren. Jammer Joh, het is nu twee weken geleden en nog niets gehoord dus ik heb de boel maar terug gestuurd.

"Top zaak!"

Prima zaak, ,zaterdagavond besteld, bestelling moest uit Zuid Duitsland komen, dinsdagmiddag geleverd. Steeds op de hoogte gehouden hoever de bestelling was gevorderd. iedereen aan te raden.

"Best in quality and service"

Almost every month I order parts and/or appliances, and Always working fine as expected and delivered with in days including correct tracking information. Less than 1% issues were solved wihin days. Compliemets also for the fine online shop!

"Artikel wel betaald maar niet geleverd"

Bestelling geplaatst begin januari en betaald maar nog steeds niet geleverd Al 2 keer een mail gestuurd maar tot op heden geen reactie

"Ik heb altijd succes bij Conrad"

Goede kwaliteit en altijd goede service. De site is goed overzichtelijk en werkt goed. Wat Conrad wel heeft, heeft anderen weer niet en dus slaag ik altijd bij Conrad.

"De beste electronica aanbieder op het net"

Heeft een uiterst ruime keus en handelt de orders order netjes af conform de voorwaarden. De creditering is misschien niet altijd de snelste maar altijd betrouwbaar!

"E mail"

Voor het eerst wat besteld. Snel geleverd en werkt perfect. Super. Alleen krijg nu elke keer reclame mail. Vind ik op zich niet erg staan leuke dingen bij. Maar elke dag vind ik een beetje overdreven. Is voor mij een reden om me af te melden.

"Snelle levering , prima producten"

Ik bestel regelmatig bij Conrad. Altijd goede producten + prijzen en prima levertijden. Het zijn vooral de batterijen en gadgets!

"Goede service en snelle levering"

Ik heb regelmatig bij conrad een bestelling gedaan. Altijd snel en correct geleverd. Laatste keer duurde het iets langer dan aangegeven, omdat het uit Zuid Duitsland moest komen. Alles is altijd netjes verpakt. Goede betalingsmogelijkheden. Hoewel i km vindt dat naast ideale ook PayPal zonder porto mag.

"Geen geld terug"

Bestelling 3 weken geleden geretourneerd. Vreemd, ik heb altijd goede ervaringen met Conrad maar nu heb ik geen geld terug gestort gekregen. Mag toch hopen dat het snel hersteld wordt.

"Geld terug krijgen."

Ik zit al van 7 jan op mijn geld tewachten . het is nu 19 jan nog niets ontvangen.Ik vind het schande als je zo met je klanten om gaat.

"Prima shop. Betrouwbare leverancier"

Goede prijs kwaliteit verhouding. Er wordt een ruim assortiment geboden. De logistieke afhandeling en terugkoppeling is goed. De Website is makkelijk toegankelijk.

"Als je iets retour stuurt krijg je geen geld terug!"

Een DAB+ radio besteld, met Ideal EUR 65,99 betaald,keurig bezorgd, ging allemaal goed. Het ding bleek echter niet goed (slechte ontvangst, viel steeds uit, de FM kraakte continu, niet aan te horen) Vervelend, was bedoeld als cadeau, maar kan gebeuren dat een artikel defect is. We hadden geen vertro... lees volledige review

"Uitgebreid assisortiment, snelle levering, betrouwbaar"

Conrad heeft een uitgebreid assortiment, er wordt snel geleverd en heeft een prima prijs kwaliteit verhouding. Wat wil je nog meer vanuit je luie stoel met een 24/7 raadpleging en bestelling vanuit huis hoef ik niet meer de kou en regen in.

"Snel geleverd."

Makkelijk besteld op de overzichtelijkge site en snel geleverd.ik kan het aan iedereen aanbevelen om bij Conrad te bestellen, het is snel in huis.

"Service"

Nu een aantal keren iets gekocht bij Conrad en ook iets retour gezonden. Over de afhandeling van de verzendingen en de retourstorting geen problemen. Ik zal zeker in de komende tijd nog wel eens iets bestellen.

"Conrad"

Klasse komen de afspraken na ben zeer tevreden leveren vrij snel kwaliteit goed even als de prijs kan deze web shop zeker aan bevelen

"Veel aanwezig, lastig te vinden en duur"

Conrad heeft heel veel. Maar om het te vinden is niet makkelijk. Als je wat vind via het zoeken en je klikt erop wordt je niet doorgestuurd naar het product (Chrome op Windows8). Als je aan het bestellen bent en er gaat wat mis ben je je hele bestelling kwijt. Als je de prijzen ziet zijn deze vaak e... lees volledige review

"Retour"

Ik vind dat als er wat retour wordt gestuurd het lang duurt voordat je je geld terug krijgt. Dat moet veel sneller, want je moet ook gelijk betalen als je wat besteld..Hetgene wat besteld wordt is wel gauw geleverd en dat is een pluspunt. Maar je geld terug krijgen is een minpunt.

Populaire categorieën

Klusaccessoires 24.166 artikelen Elektra 22.140 artikelen Gereedschap 13.169 artikelen Kabels 4.167 artikelen Modelspoor 3.444 artikelen
RC bestuurbare.. 3.312 artikelen Binnenverlichting 2.697 artikelen Postartikelen 1.633 artikelen Cases & hoesjes 1.124 artikelen Discolampen 1.073 artikelen
Auto-accessoires 986 artikelen Accu's 960 artikelen Printersupplies 854 artikelen Kampeerartikelen 826 artikelen Werkschoenen 775 artikelen