BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

ACESDirect.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 16x 1x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Update van eerdere review (Wietse Adam)"

UPDATE: Aces Direct heeft na veel contact over en weer vandaag aangeboden om ongeveer 75% van de aanschafprijs terug te betalen. Ik ben daarmee akkoord gegaan, hoewel het wat mij betreft niet meer dan logisch was geweest dat telefoon direct gerepareerd zou worden of dat ik ruim 4 maanden na dato het... lees volledige review

"Levering Accu zonder enig probleem"

We hebben een nieuwe accu bested voor een Dell computer. Deze werd direct bevestigd en geleverd. Hierbij hebben we geen enkel probleem gehad, dus ik zou er zo weer bestellen. Met after sales hebben we (nog) geen ervaring.

"Snelle service"

Onlangs een kassa besteld en zonder vertraging of andere problemen ontvangen. Ook nog voor een prima prijs in vergelijking met anderen!

"Scherpe prijs, snelle levering"

Goede en snelle levering van een kasregister voor een zeer scherpe prijs. Kortom aan te raden en zal in de toekomst zeker nog eens terug komen.

"Gemakkelijk en snel"

Voor de laptop en andere spullen een tas nodig waar alles goed in past en nog meer. Een mooie gevonden bij Aces Direct. Besteld en de volgende dag al in huis. Super!

"Duidelijk overzicht, scherpe prijs"

Voor ons als zakelijke afnemer, een betrouwbare partner en zeer snel geleverd + communicatie op en top. Een individuele accountmanager is prettig. Ga zo door!

"Slechte aftersales / klantenservice"

Ik heb een extreem slechte ervaring met de klantenservice / aftersales. Heb een telefoon gekocht (Sony Xperia Z3 compact) waarbij binnen 6 maanden een klein barstje in het scherm ontstond (spontaan in broekzak). De hele telefoon werkt daardoor niet meer. AcecDirect geeft op geen enkele wijze thuis ivm... lees volledige review

"Scanners"

Ik heb maandag 3 scanners besteld en woensdag al in huis. Super services van Aces en van Jeroen van der Meer

"Snel & in 1 keer goed"

Laptop batterij besteld en drie dagen later keurig bezorgd via TNT Post. Betaling, levering en after-sales tip-top in orde. Zal zeker opnieuw shoppen bij AcesDirect en kan dit dan ook iedereen aanbevelen.

"Accurate afhandeling"

Excel boek besteld, alles is prima verlopen. Dus terecht de kwalificatie "klasse". Ook leuk dat je gelijk een gezicht krijgt te zien als contact bij Aces Direct.

"Snelle levering"

Het was de eerste keer dat wij spullen via ACES direct besteld. Na de bestelling hebben wij meteen de order bevestiging via mail binnen en volgende dag de producten werd al bezorgd. Snelle service!!

"HP tablet oplader"

L.S. Ik hed de oplader voor mijn HP tablet in een hotel in het buitenland laten liggen Gelukkig bood Aces uitkomst. Binnen 2 dagen een nieuwe oplader voor een goede prijs Het werkt als een speer. Bedankt voor de razendsnelle service. Vandaag voor 12 uur besteld de volgende morgen in huis. Super!!... lees volledige review

"Makkelijke betalings module en correcte informatie m.b.t de levering"

Heb door jullie site de passende actieve telefoonhouders kunnen vinden. Via een makkelijke betalingsmodule de betaling mogen uitvoeren en werd uitvoerig geïnformeerd over de levering. Super

"Zeer blij met onze nieuwe lade voor het toetsenbord bij de toonbank."

We hebben via google diverse modellen van "toetsenbord lades" bekeken en deze kwam er het best uit t.a.v.: de prijs en de kwaliteitsverhouding, dit was doorslaggevend samen met de mogelijkheid om het geheel aan de onderkant van onze toonbank te bevestigen. Personeel is er zeer blij mee (effcienter kunnen... lees volledige review

"Snelle bezorging van bestelde goederen"

De door mij bestelde autohoofdsteunhouders voor een tablet werden de volgende dag al bezorgd. Ik heb ze meteen geïnstalleerd en ze functioneren zoals ik had gehoopt.

"Denken mee"

Mijn oorspronkelijk bestelde product bleek niet meer leverbaar te zijn. Door het pro actief meedenken van Aces Direct, ben ik nu klasse geholpen.

"Eerlijk, informeel maar toch professioneel"

Ik werk al sinds jaren met ACES Direct. Eind vorig jaar een nieuwe contactpersoon gekregen die meteen alle zaken goed op wist te pakken. Professioneel en erg fijn om mee te werken. Aces ontzorgt mij van allerlei zaken bij probleempjes, en daarnaast gratis bezorging. Niet altijd de goedkoopste maar na loop van tijd merk je echt dat dit de moeite is.