TelecomTelecom.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
48x 2x

"Alles perfect geregeld"

Ik had een verkeerd artikel besteld . Bij het opbellen hebben ze het juiste produkt besteld, en het nieuwe produkt had ik de volgende dag al in huis en het oude verkeerde produkt is gewoon retour genomen .perfect geregeld.

"Keurig en snel bezorgd!"

Mooi telefoonhoesje besteld. Ziet er mooi uit. Groot assortiment ook voor de minder populaire telefoon zijn er hoesje verkrijgbaar. Toppie!

"Niets op aan te merken"

De ene dag besteld de andere in huis, paste in de brievenbus dus altijd fijn. En het artikel werkte naar behoren, ook prettig.

"Alles netjes geregeld."

Eerste levering was beschadigd en incompleet. Jammer, maar het is prima opgelost en ook werd ik netjes te woord gestaan.

"Goede service na foutieve levering."

De eerste levering ging fout met het typenr. van de levering. Daarna goede levering zonder vertraging en zonder klachten, prima gedaan.

"Mobiel gered"

Heel snelle levering van een nieuwe accu voor mijn mobieltje, Dinsdag ochtend om ongeveer 1 uur besteld en woensdagmiddag al in de brievenbus. Het feit dat ze nog een accu kunnen leveren voor mijn inmiddels historisch mobieltje doet me goed.....

"Snel en accuraat!"

Toen de oplaadstekker van de telefoon in de auto kapot was had ik een nieuwe nodig en zo kwam ik op de site. Uitzoeken van een nieuwe stekker ging snel, betalen via iDeal vlot en kort daarna had ik al een e-mail dat de stekker was verzonden. En jawel, de volgend dag lag hij, keurig verpakt, op de mat. Perfect!

"Zeer vlot en tevreden!"

Ging snel en correct, geen enkele aanmerking te verzinnen. Het product was precies als ik verwachtte en 4 euro goedkoper dan de concurrent !

"Prima service."

Telefoomhoesje donderdag besteld en vrijdag door de post geleverd. Prima, ook van de post. Merkwaardig dat ook een goedkoop artikel als dit verzekerd werd verzonden. Kennelijk doet dit bedrijf er veel aan om tevreden klanten te krijgen (en te houden).

"Zeer tevreden"

Telefoonhoesje voor 22:00 uur besteld de volgende dag ligt hij netjes in de brievenbus. Hoe snel wil je het hebben. Super, ben er blij mee!!

"Alles tip top in orde!"

Verzendtijd: zoals beloofd Kwaliteit verpakking: netjes verpakt Service: alle nummers, info en factuur binnengekregen via de mail. Conclusie: hier gaam ze vertrouwd om met pakketjes en klanten.

"Snelle levering met goede prijs"

Telefoonhoesje gekocht in aanbieding maar zonder verzendkosten, prima geregeld. Levering volgens afspraak op juiste datum, zoals het hoort! Een aanrader als dit altijd zo gaat.

"Prima"

Snelle levering, Op de site was de kleur van het hoesje een stuk donkerder dan in werkelijkheid. Daar ging ik voor, jammer dat het dan in het echt, veel lichter blijkt.

"Een echte aanrader"

Het begint natuurlijk altijd met dank voor uw bestelling en dan is het maar afwachten hoe het sal verlopen . Bij Telecom is het traject van A tot Z prima in orde een echte aanrader vandaar ook zeker c u next time.

"Super"

Levering is super snel. Geen verzendkosten is super. Voortaan blijven wij hoesjes via deze site bestellen. Ze zijn goedkoop en de levering is gewoonweg perfect. Meest topp aan de site vind ik dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

"Topservice!!"

Binnen 24 uur geleverd bij een bestelling geplaatst om 21:45 uur! Zonder verzendkosten, dus wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!!

"Snelle levering , afspraken worden na gekomen"

Mijn artikel werd snel , netjes verpakt en precies volgens afspraak de volgende dag bezorgd. Deze webwinkel is een echte aanrader.

"Prima, snelle levering!"

Na 1 dag keurig netjes af geleverd, zoals beloofd zonder hoge verzend kosten te vragen. Bestelde artikel past ook perfect.

"Niet goed geld terug"

Een beschermhoes voor mijn smartphone besteld. Bestelling bleek niet te zijn wat ik voor ogen had. Teruggestuurd en binnen een week mijn geld retour zonder gezeur etc.

"klasse""

Vorige week donderdag had ik een telefoonhoesje besteld en de volgende dag was deze bezorgd. Fijn dat het zo snel was bezorgd je kunt er gewoon op rekenen! !

"Vlotte en goede bezorging."

Het bestelde product werd vlot en goed verpakt bezorgd. De volgende dag al werd het afgeleverd. xxx x x x

"Snel en goed."

Donderdag een screen protector besteld voor de Nokia Lumia 630 en vrijdag lag hij op de deurmat erg tevreden past goed en erg voordelig. We doen zeker nog een bestelling bij Telecom Telecom.nl

"Levering kan beter product is goed."

Het is jammer dat de batterij niet door de brievenbus kan vanwege de enorm grote doos. Opnieuw een leverdatum moeten afspreken met postnl waarvoor we ook nog thuis moesten zijn ivm handtekening....jammer. Product is goed hoor daar niet van maar door de omslachige levering volgende keer toch gauw ff langs de lokale telefoon shop. Groet Tommy.

"Snel, correct, goedkoop"

Beschermhoes besteld voor smartphone. Keurig via email bevestigd en binnen 24 uur bezorgd. Enne product voldoet nog aan omschrijving. Prima.

"Snel en eenvoudig"

Ik heb screen protectors bij telecomtelecom besteld en ben super blij met de snelheid en de gemakkelijke winkel. Hartstikke top!!

"Uitstekend"

Van daag besteld, morgen geleverd en item zoals beloofd, geheel tevreden enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz enz

Populaire categorieën

Cases & hoesjes 2.301 artikelen Screenprotectors 231 artikelen Houders 132 artikelen Kabels 109 artikelen Accu's 86 artikelen
Huistelefoons 49 artikelen Headsets e.d. 35 artikelen Mobiele telefoons 18 artikelen Gadgets 18 artikelen Stylus 13 artikelen
Geheugenkaarten 11 artikelen Speakers 9 artikelen Navigatie systemen 7 artikelen Toetsenborden 4 artikelen Dockings 4 artikelen