BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

DVDoutlet.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 10x 7x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Top"

Top top Top Top top toptop Goede website beter dan bol.com dus koop hier dit is de beste en ik weet niet wat ik nog moet zegen

"Ieder zijn mening!"

Het kan gebeuren dat producten niet oké, zijn of het verkeerde afgeleverd. Maar ik bestelde Via bol.com naar DVDoutlet.nl en ik kreeg mijn spullen goed binnen. netjes in bubbeltjesplastic opgestuurd; mischien wel een 1ste of 2de hands... verder TOP Dus ieder zijn mening, ik zeg koop via bol.com als je een dvd van DVDoutlet wilt hebben!

"Andere prijs dan via beslist.nl ?!?"

Boek via beslist.nl voor EUR 9,99 blijkt op de website EUR 18,99 excl bezorging. Wmb vraag wat je wil voor de producten, maar wees duidelijk zodat de consument weet waar hij aan toe is.

"Dit is misleiding, andere prijzen op de website als ze hier weergeven"

Zeer slecht dat ze mensen proberen te misleiden, slechte informatie over de bezorging en je krijgt andere producten dan je besteld

"Ik ben tevreden"

Ik heb mijn bestelling op tijd gekregen.en geen broblemen gehad met mijn bestelling en dat is mijn mening over jullie

"Fifa"

Klopt niet het was fifa 10 en ik had fifa 14 gekocht c c c c cc c. C c cc. C c

"Erg slechte shop"

Alles zat tegen levering traag en duurder dan op beslist aan word gegeven. ik kom hier in ieder geval nooit meer terug een dikke onvoldoende

"Prijs klopt niet!"

DVD Outlet reken een procentueel aanzienlijk hogere prijs voor deze DVD dan ze hier bij Beslist.nl aangeven! Daardoor is er sprake van misleiding en kan ik deze webwinkel niet hoger scoren dan "slecht".

"Goedkoop, snel en prima geleverd!"

Picobello! Dinsdagmorgen besteld -> donderdag om 9.00 u. op z'n bestemming. Mocht ik weer DVD's willen kopen dan weet ik jullie beslist te vinden.

"Levertijd klopt totaal niet"

Bestelling zou volgens de webshop de dag erna verzonden worden, maar bleek uiteindelijk pas een volle week later in het magazijn te zijn. Daar werd niet over geïnformeerd. Uiteindelijk bestelling maar geannuleerd omdat het een verjaardagscadeau was, en die verjaardag was inmiddels geweest.

"Prijs = nep"

Op beslist nl bovenaan met iets van 28 euro , maar op de site kost de pink floyd cd + bl ray ineens 34,99 , wat een nep !

""

Verschillende dvd's besteld en snel geleverd gekregen. Had zelf een bestellingsfout gemaakt. daarover gecommuniceerd en is verder snel en professioneel afgehandeld door deze mensen. Geen problemen.

"Machtig mooi"

Machtig mooi deze web winkel alles zo goed koop dat is echt zo cool ik vin het jammer dar het zo lang duurd

"Uitstekend product, maar trage service"

Een tijdje geleden heb ik deze cd aangeschaft bij DVD Outlet. De site oogde onbetrouwbaar en ik had er slechte recensies over gelezen, toch besloot ik de cd hier te kopen, omdat het het goedkoopste was. De service was vrij traag, want het product moest uit Japan worden geïmporteerd en het duurde drie... lees volledige review

"Goede prijs, snel geleverd"

Op zondag 3 artikelen besteld die hier aanmerkelijk goedkoper waren dan elders - en dinsdag in huis. Klopte met de toezegging op werkdag besteld, volgende dag in huis. Bestelbevestiging in de mail ontvangen, en ook verzendbevestiging en PostNL track&trace code. Dus gewoon zoals het hoort.

"Prima!"

Ik heb regelmatig wat dvd's bij hen geshopt. Ze worden snel gelevert en voor redelijke prijzen. Ik was erg tevreden met hun service!

"Tevreden"

Hebben cd''s die niet in Nederland verkrijgbaar zijn . Alleen daarom is dit al een goede webwinkel . geef een dikke 8 hiervoor