BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou. Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Otto.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Aardige shop 289x 172x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Tevreden"

Tot nog toe was is zeer tevreden van wat ik besteld had. De aflevering en ook de verpakking was goed, zo ook het tijdstip ven de bestelling, en natuurlijk niet te vergeten de inhoud!

"Tevreden"

Bestelling werd prima uitgevoerd. De kwaliteit van het gebodene is goed. De bezorg- en eventuele retourkosten zijn te duur. De bestelling procedure is eenvoudig.

"Waardeloos!!!"

Ik heb in mijn 42 jaar nog nooit wat besteld via OTTO en ze hadden een mooie pyjama dus ik dacht: laat ik het proberen. 2 besteld , aangegeven met acceptgiro te willen betalen. So far so good. 2 dagen later een email. U kan u bestelling alleen krijgen als u vooraf betaald. Ok dit wilde ik dus niet!... lees volledige review

"Veel keus in bikini's"

Ik ben heel erg tevreden over mijn nieuwe bikini. Er is volop keuze en de omschrijvingen erbij zijn erg duidelijk.

"Tevreden klant"

Mijn dochter en ik zijn zeer tevreden over onze kleding die wij bij otto besteld hebben en zullen zeker nog een keer bestellen

"Jammer dat er verzendkosten zijn"

Prima webshop, alleen jammer dat er verzendkosten aan verbonden zijn. De meeste grote web winkels hebben gratis verzenden en retour verzending. Dit is voor mij soms wel de afweging om iets wel of niet te bestellen.

"Leuke rok, prima kwaliteit"

Erg leuke rok. Prima kwaliteit. Precies zoals ik gehoopt had. Tijdens de vakantie veel plezier van gehad. Levering was gelukkig supersnel. Dus hij kwam mooi op tijd binnen

"Eddy Bauer overhemd besteld."

Overhemd was binnen een week bij mij thuis werkelijk goed geregeld bij Otto. Goede communicatie via internet over bezorging Zeer aan te bevelen.

"Retourkosten"

Ik heb u vanavond een mail geschreven, wettelijk is het niet toegestaan om retourkosten te berekenen als er niets van de bestelling gekocht wordt. ik moet 2x 4,95 betalen aan u, dit is schandalig

"Mooier dan die van mijn zus"

Lekker snel geleverd, pasvorm precies goed, niet te duur, met andere woorden DIK TEVREDEN. Mijn zus had tegelijkertijd een zelfde soort jas gekocht maar die ik bij OTTO heb was mooier...

"Goede kwaliteit maar meer maten bestelle"

Tot nu toe ben ik altijd goed geslaagd als het gaat om het bestellen van bikini's bij de Otto. De maatjes van de broekjes kunnen per kledingmerk verschillen dus het is wel handig als je ze in meerdere maten bestelt.

"Top"

Ik kocht een top bij Otto, het had de goede pasvorm en kleur.Kundige en snelle levering. Ik ben heel tevreden over dit product.

"Slechte service, slecht product"

De levering was zeer traag en ik moest er nog voor betalen ook. Het product was na 2 keer gebruik volledig kapot.

"Supersnel en gemakkelijk"

Bestelling was snel geplaatst en ook geleverd. Twijfelde over de maat en had er dus 2 besteld. De te kleine gingen snel retour en met n telefoontje werd de extra bestelling van de goede maat door OTTO geregeld. Prima service

"Gemak"

Makkelijk vanuit je stoel,alles rustig bekijken en bestellen,goede kwaliteit en pasvorm. Vergelijken met andere sites,kom je toch weer bij Otto om te bestellen.

"Geen aanrader"

Het is lastig om bij bezorgen van een bestelling van te voren alleen een dag aan te kunnen geven, en geen tijdstip. BIj heel veel andere webshops is dit wel mogelijk, en bespaart veel geregel en onnodig extra hoge bezorgkosten, zeker bij full time werkend persoon. Onhandig bouwpakket van eettafel:... lees volledige review

"Het is overzichtelijk winkelen bij OTTO"

De zoekmachine zoekt snel en het resultaat is een duidelijk overzicht van het aanbod wat er is op dat moment. Het helpt om gericht te winkelen, fijn!

"Professioneel, perfecte service"

Conform afspraken op site en via mail wordt geleverd. Heldere communicatie en goede leveringsvoorwaarden, producten van prima kwaliteit. Zeker als je snel iets nodig hebt is de betrouwbaarheid van Otto een groot voordeel.

"Snelle levering, goede kwaliteit artikel"

Zoals ik gewend ben wederom een snelle levering. Kwaliteit van de kleding is altijd goed en netjes verpakt, alsof ik de eerste ben die het artikel past zeg maar. Je kunt nooit zien dat iemand het wellicht al eens gepast heeft! Verder fijn dat terugsturen gratis is. Helemaal fijn dat ze het gratis thuis bij je komen ophalen!

"Snelle levering goed verzorgd !!!"

Heel fijn om zo te kopen, zit goed verpakt en ziet er ook goed uit ! Goede levering ook !

"Goede en snelle levering"

Prima producten van een goede kwaliteit. De foto's op de site geven een goed beeld. Afspraken en levering worden correct nagekomen.

"Ik heb geen andere woord alles is prima"

Geen klacht ik ben tevreden met alles van otto telefonisch alles was goed vriendelijk en duidelijk alles wat ik kan zeggen ga zo Door

"Snelle en betrouwbare levering !"

Ruime keuze uit een overzichtelijke site, betrouwbare en snelle levering zowel bij eerdere als bij de laatste bestelling, en prima kwalitiet waren !

"Blij met Otto"

Deze zomer 2 bestellingen gedaan bij Otto. Prima verlopen. Van de eerste bestelling een deel geretourneerd; zonder problemen. De tweede bestelling had een langere aflevertijd - was vermeld - desalniettemin een tegoedbon ontvangen van 10,- ivm met langere levertijd. Dat is service!

"Keurig bezorgd"

Alles is netjes verlopen keurig op tijd Ook als het niet goed keurig terug kunnen sturen Netjes Een mailtje dat ze het pakketje ontvangen hadden Ben tevreden.

"Tevreden klant"

Voor het eerst een bestelling bij Otto gedaan. Duidelijk overzicht en snelle levering. Dat ik achteraf kon betalen vond ik zo en zo een pluspunt. Niets anders dan lof voor Otto.