Otto.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
404x 182x

"Levering correct en met betaling achteraf"

De levering is in 2 delen gestuurd, de eerste al de volgende dag en de 2e een week later. Dit stond ook al vermeld bij de bestelling. Het is dus allemaal prima verlopen. Ben tevreden over levering en over de producten

"Snelle levering"

Op Zondagavond een surroundset besteld van LG, omdat die hier het goedkoopste was ( 50 euro prijsverschil).Ik kreeg Donderdagmorgen een mailtje van Postnl, dat het op die dag geleverd zou worden. En Inderdaad s'middags in huis.Terwijl ik er op gerekend had op 5 tot 10 werkdagen. Dus toch een snelle levering.

"Misleidend?"

Ik had een jas besteld die op de foto heel mooi leek, maar toen ik 'm thuisbezorgd kreeg veel goedkoper aandeed dan op de foto. ook dat je na een veel te lange tijd je geld terug krijgt (twee weken) vind ik een duidelijk minpunt.

"Bezorging duurde te lang, pakket was kwijt, inflexibele levering"

De levertijd van de klerenkast die wij bestelden was 4 weken, na 5 weken moest ik er zelf achteraan bellen om te ontdekken dat een van de onderdelen van de kast nooit door Otto bij het leveringsbedrijf (Extra, TNT) was afgeleverd. Vervolgens kreeg ik bericht dat het pakket geleverd zou worden, het... lees volledige review

"Leveringstijd klopt niet."

Ik had een bureau besteld en daarbij stond dat het ongeveer een week zou duren en dat ik hem dan binnen zou hebben. Het heeft 10 dagen geduurd voor ik reactie kreeg dat ze hem hadden overgedragen aan de post. Eenmaal bij de post heb ik ook weer een week moeten wachten omdat Otto niet goed had doorge... lees volledige review

"Klittebandsportschoenen"

Heb de nieuwe klittenbandsportschoenen nu een maand en ze bevallen me prima. Ik kan ze makkelijk aan en uittrekken en de kleur past bij een hoop kleren.. Al met al een uitstekende aankoop.

"Leveringstijd"

Bikini besteld en gelijk betaald met Ideal. Kreeg een (automatisch) mailtje dat mijn bestelling verzonden zou worden als de betaling binnen was. Paar dagen later was mijn betaling eindelijk binnen (weer een mailtje) en pas na een week kwam mijn bestelling! Bij de meeste webshops is het vandaag besteld, morgen in huis...

"Snelle levering tijd"

Snelle surfers heb een tv meubel bestelt kreeg het snel binnen en ben de erg blij mee nu nog me tafels

"Niet doen!"

Ik heb 17 november een kast besteld en vooruitbetaald. In december een beschadigde kast ontvangen. Die is inmiddels opgehaald, op mijn verzoek. Een nieuwe kast zou ik krijgen; ik wacht er nog steeds op. Mails naar de klantenservice, bellen en klachtenformulieren invullen heeft geen resultaat. Het en... lees volledige review

"Lang wachten en onduidelijkheid over levering"

Had een set kasten besteld. Eerste kast werd na 2 weken geleverd. Toen 3 weken lang niets vernomen. Kreeg aanmaning te betalen + extra kosten in rekening gebracht. Heb teruggemaild dat ik pas betaal als ik alles heb ontvangen. Kreeg netjes antwoord terug dat ze dat begrepen en geen extra kosten in r... lees volledige review

"Eerste en laatste keer iets besteld"

Gaf aan dat ik met acceptgiro wilde betalen. Kreeg na 2 dagen pas bericht dat ik eerst vooraf moest betalen. Toen paar dagen niks meer gehoord. Gemaild met Otto, bleek het 'opeens' onderweg te zijn. Naar het verkeerde adres want ze waren de toevoeging van het huisnr vergeten door te geven aan TNT.

"Retourzendingen"

Jammer dat als je iets wilt ruilen je toch twee maal de portokosten moet betalen! Volgens de mevrouw aan de telefoon komt dat omdat je niet hetzelfde artikel omruilt. Voor mij een reden om niet meer te bestellen. Ik bestel juist om te kijken welk artikel het beste past.

"Op tijd en in goede staat"

Een jas besteld. Deze was op tijd binnen een in goede staat. Mogelijkheid om direct bij post afhaalpunt af te halen was erg fijn.

"Verkeerde product"

Een beetje lang moeten wachten eer het product bij mij arriveerde, toen bleek het ook nog eens het verkeerde artikel te zijn. Na gebeld te hebben het artikel terug gestuurd. In Rotterdam hebben ze het goede product voor mij besteld en na weer een behoorlijk lange tijd werd het goede artikel afgeleverd.

"Slechte levering en nog slechtere service"

Duurde heel lang voordat de meubels geleverd werden. Volgens de website zou dat 1 week duren, het heeft 6 weken geduurd en 5 telefoontjes met de klantenservice. De klantenservice kon mij steeds niet verder helpen omdat er "problemen" waren in het magazijn. Daarbij kwam uiteindelijk alles ook in 3 de... lees volledige review

"Snel en handig!!!! veel keus in het assortiment"

Heel veel keus in het assortiment. Verder snelle afwikkeling....prima gegaan dus. Voor mij Het was overigens de eerste keer bij OTTO!!!!

"Langdurig"

Kast met verkeerde gaten geleverd nieuwe besteld maar levering uitgesteld....nu.dus nog aan.het wachten. Inmiddels wel tien euro korting gekregen dus dat is dan weer goede service maar we hadden liever de kast al staan.

"Never again."

Only ever ordered 2 things, and didn't receive either. Got a refund, but minus a Euro. Getting plenty of emails though to review what I didn't receive.

"Goed"

Geweldig mooie kast voor dat geld maar wat een werk om m in elkaar te krijgen, beknopte slechte werkbeschrijving erbij. kast is kwa ruimte super zijn er wrg blij mee

"Service kan beter"

De levering was redelijk snel, maar de terugbetaling laat nu al 2 weken op zich wachten. Dat doet Zalando toch beter.

"Hoe lang moet ik wachten op mijn retourbedrag."

Al ruim een maand geleden heb ik een levering van OTTO geretourneerd, maar nog steeds niet mijstorting terugontvangen. Waarom moet dat zo lang duren?

"Slechte service"

Lange levertijd. Direct betaald via Ideal. Na een week nog steeds geen product, wel een acceptgirokaart met het te betalen bedrag(wat al betaald was) plus daarbij nog 6 euro voor bankkosten. Of we het geheel nog wilden betalen. Even gebeld: dat het product hadden we al moeten hebben en de acceptgiro... lees volledige review

"Snelle service."

Ben ook erg tevreden over de retouren afwikkeling, lekker snel en niet moeilijk. Dsn is achteraf betalen een fijne kers op de taart.

"Trouwe klant"

Bij Otto heb ik vaak iets gekocht, altijd onder rembours, zodat ik niet hoefde af te wachten of een betaald bedrag wed teruggestort. Dit heeft altijd prima gefunctioneerd. Ik hield, wat ik wilde kopen, de rest stuurde ik terug, zonder extra verzendkosten. Ik blijf trouwe klant van Otto!

"Hele slechte service"

Ik heb voor de eerste x iets besteld bij otto, het was toch niet geheel naar me zin dus heb ik het terug gestuurd, dit kan altijd overal gratis! niet bij OTTO of ik alsnog even snel 6 euro verzend kosten wil betalen. zo een groot bedrijf met zulke slechte service ik zal van me leven niets meer bestellen bij OTTO en zal dit ook zeker niemand anders aanraden.

"Product lijkt wel tweede hands"

Product was erg beschadigd, alles zat door elkaar geen beschrijving erbij meteen retour terug gestuurd nu nog het wachten op terug storten van mijn geld nooit meer.

Populaire categorieën

Shirts 14.776 artikelen Truien 10.804 artikelen Broeken 9.486 artikelen Jassen 6.720 artikelen Kasten 4.958 artikelen
Jurken 3.404 artikelen Blouses 2.782 artikelen Tops 2.491 artikelen Onderbroeken 2.250 artikelen Riemen 2.185 artikelen
Bankstellen 2.037 artikelen Laarzen 1.965 artikelen Sneakers 1.530 artikelen Vloerkleden 1.469 artikelen Rokken 1.395 artikelen