Otto.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
332x 189x

"Heel goede servies ."

Hallo, Ik ben Simin Fredriks activiteiten begeleidster van Afdeling Uiterwaard Vrijthof. We hebben onze bestelling keurig op tijd ,in heel goede orde ontvangen .Ik ben zeer tevreden van uw goede servies.

"Uitgebreide keus, levering onbetrouwbaar"

Schoenenkasten in vele modellen die we nergens anders hebben gezien. Product is naar onze wens. Alleen jammer dat PostNL Extra@Home er drie keer over moest doen om het af te leveren terwijl we alle keren ervoor zijn thuis gebleven.

"Geheel tevreden"

Twee maal een salontafeltje besteld; beide keren vlot en netjes thuisbezorgd. De artikelen kwamen prima overeen met de beschrijving en voldoen helemaal aan de verwachtingen. Geheel tevreden dus en niets te klagen.

"Artikel niet geleverd"

Artikel zou 1 week levertijd hebben, heeft ondertussen 3 weken levertijd en einde is nog niet inzicht. Enige oplossing is annuleren, maar dat wil ik niet, ze hebben het artikel te goedkoop aangeboden en nu willen ze niet leveren. Dat is mijn mening.

"Artikelen niet leverbaar"

Ik had drie artikelen besteld waarvan er eentje niet leverbaar was. Deze zou een week later geleverd worden. Later kreeg ik een mail dat het wel 3 a 4 weken kan duren. Eerste levering teruggestuurd omdat artikelen tegenvielen, moest wel bezorgkosten betalen. Ben benieuwd hoe het met de bezorgkosten... lees volledige review

"Zeer slechte klantenservice"

Ik wil mijn bestelde artikel retouneren. 2x tervergeefs de klantenservice mijn adres laten corrigeren. Zodoende kwam PostNL bij het verkeerde adres voor de retourlevering. Nu adres zelf bij postNL gecorrigeerd en vervolg afspraak (waar ik weer een hele dag voor moet thuis blijven) ingepland.

"Slechte en verkeerde leveringen"

Niet een, maar meerdere keren verkeerde leveringen gekregen. klantvriendelijk zou het geweest zijn, als daar een excuus in de vorm van geen verzendkosten o.i.d. tegenover zou staan. maar helaas geen reactie van de kans van otto.

"Niks te klachten"

Prima online winkel,is aan te raden, verder heb ik niks te zeggen. hoop snel een andere product te vinden en kopen

"Hele goeie service."

Ik heb al een aantal keren wat besteld op julie site, maar altijd op tijd in huis. ik ben er altijd heel tevreden mee. met vriendelijke groet g top

"Zeer slechte levering"

Op site wordt levertijd van ca. 3 wkn aangegeven inmiddels 7 weken voorbij een nog niets ontvangen. Wel een mailtje dat men verwacht eind mei te kunnen leveren (we zitten nu in eind april) zeer slechte service. Daarom bestelling maar geannuleerd. Als je niet kan leveren moet je het ook niet aan je klanten aanbieden.

"Betere service kan niet!"

Wij zijn op een zeer prettige wijze behandelt en het product dat wij hebben gekocht zag er prima uit, zelfs zo goed dat wij het direct in gebruik hebben genomen. dank u.

"Snelle levering"

TV meubel besteld, zou 4 weken levertijd zijn maar was al binnen 3 weken geleverd. Super stevig en heel mooi! Goede beschrijving!

"Supersnelle levering!"

Bank besteld op 14 maart: verwachte levertijd 5 weken Binnen 2 weken had ik de bank in de woonkamer staan! Ik heb 2 keer een mail gestuurd naar de klantenservice met meerdere vragen, alle vragen werden of dezelfde dag nog beantwoord, of de volgende ochtend. Voor 25 euro leveringskosten werd de supe... lees volledige review

"Slechte levering"

6 weken geleden tafel met 2 krukken besteld. na 1 week kwam 1 kruk, 2 weken later de andere maar de tafel is er nog steeds niet. Slechte klantenservice die ook nergens vanaf weten. Krijg een "tegoedbon" van 10 euro voor het lange wachten maar als je daar de verzendkosten vanaf haalt blijft er 4,05... lees volledige review

"Bestelde artikel niet geleverd"

Artikel al,2 weken bij TNT en nog,niet afgeleverd. Otto zegt dat ze daar een achterstand hebben, maar doen er niets aan

"Hoge extra kosten"

Heb een bikini gekocht bij Otto,prijs :54.99 Bijkomende kosten vielen erg tegen. Je weet dat er verzendkosten zijn van 5.95,maar kosten papier 1.50 en nog 1.00euro???? valt wel tegen. Totaalprijs:63.50 Volgende keer toch maar weer winkelen.

"Snel en goed"

Perfecte en snelle levering. Product is uitstekende kwaliteit. Ik ga de volgende keer zeker eerst weer hier kijken. Een aanrader dus.

"Prima webshop"

Ben erg tevreden, alleen vind ik de levertijd soms ietwat te lang... Maar de kwaliteit is goed en ik bestel vaket.

"Heel erg tevreden."

Wij zijn zeer tevreden over de artikelen die wij bij OTTO besteld hebben. Qualiteit is prima. Super tevreden over hun leveringservice - wij mochten zelf bezorgdatum kiezen en wij waren via sms gewaarschuuwd over de tijdstip wanneer de goederen worden bezorgd bij ons thuis. Dus, hun leveringservice is perfect geregeld.

"Wat snap je niet.. was het antwoord !!"

Bestelling wordt tot 4 keer niet geleverd ondanks bevestiging PostNL. Eindelijk krijgen we een deel van de bestelling. Na gebeld te hebben met Otto was het antwoord, dit snapt u toch wel, het is een grote bestelling dat kan niet in ene.. Nu de eerste twee delen (6 tuin stoelen die jezelf in elkaar m... lees volledige review

"Goede prijs als je even geduld hebt"

Product dat ik gekocht heb was zeer voordelig geprijsd vergeleken met andere webshops. Enige verschil is dat je het product na anderhalve week hebt ipv de volgende dag. Maar prijsverschil was dermate groot dat ik dat voor lief neem.

"Geen service-garantie"

Januari 2014 Samsung TV gekocht. Maart 2015 gaat hij opeens niet meer aan. Otto zegt maar 1 jaar garantie te geven. Dus nu geen garantie/service. Ik bestel hier nooit meer iets.

"Slecht hulp, slechte logistiek"

Bestelling geplaatst. Ze hadden een fout gemaakt met het afleveradres. Het duurde heel lang voor ze de juiste gegevens doorgaven aan Post NL ( intussen was het pakketje al 3 keer verkeerd aangeboden). Totaal geen empathie van de medewerkers. Aantal keren gebeld en tig keren gemaild. Uiteindelijk kre... lees volledige review

"Tevreden"

Ben zeer tevreden over de artikelen die OTTO levert. Het is heel prettig om via beslist.nl te kijken en vergelijken en zo een juiste keuze te maken.

"Bestelling blijft lang op zich wachten"

Heb ongeveer 4 weken geleden een eethoek besteld maar heb hem nog steeds niet binnen? Heb gebeld naar Otto en zou terug gebeld worden, wat niet is gebeurd. Daarna heb ik een email gestuurd,en heb wel een bericht terug gehad. Met mededeling dat het wel tot 4weken ging duuren,wat ik eigenlijk wel lang vind!!

"Prima nog geen super"

Het bezorgen thuis is best wel vlug. Maar verzendkosten vind ik erg veel. Als ik 2 dingen besteld dan kom er 1 binnen verzendkosten. 2 dagen later kom de anderen binnen weer verzendkosten. Dat is 2x 5,95=11,90 vind ik jammer. Vind het een zware min punt.

Populaire categorieën

Shirts 11.578 artikelen Broeken 7.598 artikelen Truien 7.536 artikelen Kasten 5.440 artikelen Jassen 5.062 artikelen
Vloerkleden 2.476 artikelen Jurken 2.466 artikelen Tops 2.210 artikelen Bankstellen 2.058 artikelen Blouses 1.712 artikelen
Riemen 1.705 artikelen Raamdecoratie 1.626 artikelen Onderbroeken 1.527 artikelen Laarzen 1.509 artikelen Overhemden 1.469 artikelen