Otto.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
487x 172x

"Uitstekende service"

Snelle levering en goed verpakt product . Kwalitatief goed product voor een redelijke prijs. Stoelen zitten goed en convertabel,nemen weinig ruimte in. Deze stoelen zijn echt een aanrader,ook makkelijk in onderhoud. Een goede keus waar we echt blij mee zijn.

"Prima sevice"

Had voor het eerst bij Otto besteld, maar het is heel goed gegaan. De levertijd klopte ook met wanneer het geleverd werd. Dus super.

"Slechte administratieve verwerking"

Levering is snel Artikelen zijn zoals omschreven Slechte verwerking van de betalingen. In een tijd waarin alles is geautomatiseerd, duurt de verwerking bij Otto, toch nog minimaal 3 werkdagen. Dit kan tot verwarring leiden, waarbij de kans groot is, op een dubbele betaling. Dit is niet echt een klantvriendelijk overzicht. Advies: Hou goed in de gaten, wat er is besteld en wanneer er is betaald.

"Bezorging badkamerkast"

Ik heb een aantal weken een badkamerkast besteld maar tot nu toe nog geen kast mogen ontvangen. Ik hoop nu snel iets te horen anders annuleer ik de kast en ga hem ergens anders kopen.

"Alles was prima in orde."

Alles was prima in orde alsmede de ontvangst de goederen. Was er erg blij mee dus hiermee moet u het doen.

"Snelle levering"

Goede kwaliteit, snel geleverd kortom zeer tevreden. Veel uitzoek, in verschillende kleuren en maten. De prijs is wel aan de hoge kant, maar daar is de kwaliteit ook naar.

"Kan nog geen idee geven eerst af wachten"

Had voor de eerste keer bestelling geplaatst. Jas was al binnen 1 week stuk . Ben benieuwt wat het gaat worden Is nu bijna 1 week weg wat de service is

"Heel goed"

Een goede site goede artikelen, snelle levering en een correcte afhandeling. Mooi en overzichtelijk en leuke aanbiedingen, ook soms gratis bezorging heel leuk.

"Prima levering"

Het heeft niet lang geduurd voordat we de bestelling hadden. Prima levering. Het geleverde paste precies. Maat was goed en mijn zoon is er heel erg blij mee.

"Slechte levering"

Beste OTTO, Uw vraagt om een review,kan dit nog niet doen omdat ik nog op een nalevering zit te wachten van ongeveer 4weken geleden, Vindt het wel lang duren.

"Beschadigde bank bij aflevering perfect opgelost"

Toen we het plastic en karton verwijderd hadden bleek de bank beschadigd te zijn. Wij hadden ons oude bankstel al weg gedaan maar Otto bestelde meteen een nieuwe en we konden het geleverde beschadigde bankstel in gebruik houden tot de nieuw bestelde bank geleverd wordt. Perfect Otto

"Kan nog beter!!"

Goede webwinkel , met mooie aparte kleding/meubilair enzzz, alleen de wachttijd is te lang, product werd onverwacht geleverd !! gelukkig was ik thuis. een mail had wel op z n plaats geweest, een dag van tevoren!! voor de rest toppie, prachtige stoelen hebben ze hier , en snuffel eens ff naar jeans..... van cippo & bax of bright jeans

"Goeie pan, ook op inductie"

De rechthoekige Stoneline braadpan is lekker licht en ook geschikt voor inductie. Ik heb er zaterdag 2 braadkuikens in klaar gemaakt. Heerlijk sappig, zacht vlees. Het duurt wel even voordat je weet welke warmtestand nodig is (4-5) want gietaluminium reageert anders dan gietijzer.

"Goede kwaliteit"

Onecie besteld voor mijn dochter, prima kwaliteit, is er erg blij mee. Alleen de maat viel veel te groot uit. Otto gebeld, maat kleiner besteld en ontvangen. Helemaal goed!

"Lange wachttijd en niet de spullen die ik besteld had"

De eerste bestelling was een kast. Ik kreeg een kast toegestuurd die ik niet besteld had.De tweede bestelling was een letterbox die twee weken later kwam dan via brief was bevestigd.

"Mooi optijd"

Mooi optijd geleverd, prima tv, menu en smartfunktie precies zoals vermeld, mooie lichte 3d brillen en fijn zo zonder batterijen

"Nog geen zending ontvangen"

Ik wacht nog steeds op de kast die ik 21 oktober heb besteld! Ik kan dus niets over de kwaliteit vermelden maar wel dat ik de wachttijd abnormaal lang vind.

"Tevreden klant"

Heb even moeten wachten op mijn bartafel, maar het was het wachten waard. Bartafel was nog mooier dan ik had verwacht?. Ben echt tevreden.

"Zoals afgesproken, maar véél te langen bezorgtijd!"

Goede prijs, product netjes geleverd zoals afgesproken. Maar de bezorgtijd van 5 dagen is niet van deze tijd. Ook was het niet goed mogelijk je bestelling te volgen

"Algemeen wel tevreden"

De wachttijd is wel iets te lang maar product is wel goed aangekomen. Alleen jammer dat ik bij digitale ontvangst land keuze alleen maar tussen duitsland, oostenrijk en zwitserland kan kiezen. Waarschijnlijk komt de tv van daar ergens.

"Goede ervaring"

Eerste bestelling ooit bij Otto vond de service Ok alleen moet je heel lang wachten voordat je de producten in bezit heb. Kortom niets te klagen

"Tot nu toe goede ervaring"

Goede kwaliteit, en altijd de goede maat,leuke korting bv gratis Verzending!wat op voorraad is is er binnen 5 dagen !

"Pijnlijke rug"

Denk je een heel mooi bed besteld te hebben, is helaas niets minder waar. Krijg ik onderdelen die niet in elkaar passen. Word ik vervolgens slecht behandeld bij de het servicepunt. Ben nu al 3 a 4 weken bezig om een nieuw bed te krijgen. Ik word van het kasje naar de muur gestuurd en slaap ondertussen nog steeds op de grond. Ik zeg weg er mee of een flinke cursus 'Hoe ga ik met klanten o?!'

"Bezorgkosten"

Product retour gedaan omdat de maat totaal niet klopte. Betaal je geen bezorgkosten maar wel retourkosten. Wat een service. Een keer maar nooit weer!

"Slecht slecht slecht"

2,5 week wachten op je product. en ik heb vooruit betaald, en dan krijg je ook nog een rekening gestuurd dat je niet betaald hebt. kortom zeer slechte service

"Slechte service"

Heb erg lang op mijn product gewacht( langer dan 2 weken) bovendien in 2 delen bezorgd en met schade. Eerste en laatste keer dat ik er wat bestel.

Populaire categorieën

Shirts 13.482 artikelen Truien 9.739 artikelen Broeken 8.992 artikelen Woonaccessoires 6.415 artikelen Jassen 5.956 artikelen
Kasten 5.023 artikelen Jurken 2.760 artikelen Onderbroeken 2.564 artikelen Blouses 2.397 artikelen Tops 2.281 artikelen
Riemen 1.767 artikelen Laarzen 1.752 artikelen Tassen 1.569 artikelen Overhemden 1.496 artikelen Sneakers 1.446 artikelen