BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Internetshop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 5x 3x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Bij technische problemen hoge kosten"

Al na enkele weken blijkt de aangekochte televisie een technisch mankement te vertonen, er is continu een zwarte streep, verticaal over het beeldscherm, zichtbaar. Wij moeten via de Self Service Module de tv terugsturen. Dit kan gratis via DHL, maar dan moet je nog wel in het bezit zijn van de originele... lees volledige review

"Prima ervaring internetshop"

Wasmachine besteld, maar 1 dag eerder was die 15 euro goedkoper geprijsd. Gemaild, en ze beloofde meteen het verschil op mijn rekening terug te storten. Hebben ze dus ook gedaan! Klasse!! De wasmachine was de volgende dag in huis, verpakkingsmaterialen meteen retour gegeven, en ook de oude machine. Alle lof dus voor internetshop.

"Prima ervaring"

Wasmachine besteld, dag erna bezorgd na veelvoudig contact van status bestelling. Tevens achteraf vergoeding ontvangen voor kortingscode die dag na mijn bestelling beschikbaar was gesteld. Super service dus.

"Omslachting retouren via DHL en ook nog duur"

Klein apparaatje besteld wat niet functioneert, zeer omslachtig retouren en gelijk 9 euro in rekening brengen. Toch maar eens de retour voorwaarden lezen.volgende keer, deze hebben ze bij internetshop goed verborgen.

"Snel, goedkoop, alles als beloofd."

Goedkoopste shop bij mijn product... een stijltang. Bestelling ging snel en duidelijk. Ook duidelijk te volgen in het account. Om 21 uur besteld, 23.30 uur zelfde dag kreeg ik een mail dat het verzonden was. Ook had ik 's morgens een sms ontvangen als extra bevestiging. Volgende dag om 13 uur kreeg ik het product, zoals beloofd. Gratis verzending is top. Geen problemen ondervonden.

"Onbetrouwbare webwinkel eDealz te Andijk"

In juli van dit jaar product besteld bij eDealz, een webwinkel voor telefoon accessoires. Product betaald, maar er is nooit geleverd, ook niet na herhaaldelijk verzoek. Tevens heeft men geen bedrag teruggestort op onze rekening. Peperdure klantenservice van 80 eurocent per minuut, die ik gelukkig niet... lees volledige review

"Klasse!"

Wat een vreselijk uiterlijk, een shop in het paars. Ik was bijna weg tot ik de scherpe prijzen zag. Toen werd het ineens leuk winkelen. Bij deze elektronica specialist zijn eigenlijk alle grote merken wel te vinden. Soms een beetje karig omschreven.

"Helder en overzichtelijk"

Service: pak je gemak was een groot voordeel! Ik was op zoek naar luchtontvochtiger en trof hier een groot assortiment! Aanbeveling: perfect winkelen bij deze webwinkel