BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Futurumshop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 1415x 26x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"No nonsense, gewoon kwaliteit"

Als je scherpe prijzen kan combineren met snelle, gratis levering...waarom dan nog verder zoeken?! Gewoon een zeer gedisciplineerde firma die de zaken keurig op orde heeft.

"Aanrader, klasse shop"

Overzichtelijke webshop met vele tips en aanbiedingen. Geeft een vertrouwd en veilig gevoel, goed assortiment en geen gezeur als iets niet 100% bevalt - een prima retourservice.

"Prima webshop"

Veel keuze voor leuke prijzen. Snel geleverd. En keuze voor veel verschillende sporten. Makkelijk bestelproces en ze doen wat ze beloven.

"Top tent"

Zoveel keuze, zoveel informatie, snelle levering precies zoals ik wil. Echt in alle sporten die ik bedrijf word ik blij gemaakt met mooie spullen en leuke aanbiedingen

"Top"

Ruime keuze in verschillende prijs klasse snelle levering en afspraken kloppen gewoon en voor elke sport activiteit is er van alles te vinden

"Van alle markten thuis met prima service"

Een web-shop met een personal-toutch. Je voelt je thuis en ze denken mee. Bij vertraging qua levering worden alternatieven aangeboden. Kortom: een zeer tevreden klant.

"Alles klopt!"

Prima assortiment, goede prijs/kwaliteit, zeer snelle levering en een geweldige (retour) service! Een aanrader als je iets goeds zoekt en niet te veel wilt betalen.

"Goede en betrouwbare webshop"

Goede service kwaliteit snelle bezorging met andere worden top ga zo door dan zal ik zeker bij jullie blijven bestellen en aanraden

"Betrouwbaar bedrijf"

Duidelijke website, snelle en correcte levering, ook fijne communicatie wat betreft je order en het verloop hiervan. In mijn geval moest ik een artikel ruilen, dit proces was duidelijk en ook weer snel geleverd.

"Alles perfect geregeld en zeer snel"

Na het bestellen bij de shop ben ik zo goed tevreden dat ik niet meer bij een andere shop bestellen alles goed geregeld en als er iets aan de hand is effe contact opnemen en het word direct afgehandeld en goed en dat is het belangerijkste

"Garantie"

Mijn racefietsschoenen vertoonden na een paar weken een klein mankement. Zonder problemen werd een nieuw paar opgestuurd, geen enkele discussie nodig! Dat maak je helaas bij andere webshops wel een anders mee.

"Goede service"

IK had 4 artikelen besteld via Futurumshop op zaterdag. Werd s'maandags al geleverd. Jammer dat de twee broeken voor mijn vrouw niet pasten, maar het retour zenden is een fluitje van een cent. Ook de geld teruggave gaat snel. De moeite waard om via Futurumshop te bestellen

"Top materiaal veel keus en goede service"

Ik bestel regelmatig producten en altijd zijn ze van goede kwaliteit van voedingsmiddelen, materiaal tot kleding. Daarbij word het heel snel geleverd. Ze doen wat ze beloven.

"Goede service"

Ik had de verkeerde maat besteld. Maar zonder probleem door hen gewisseld. Prima service. Ik ben erg tevreden. Zeker een aanrader.

"Een van de beste webshop voor fietsers"

Altijd snelle levering, goede prijzen en profensionele hulp. Ze weten waar ze mee bezig zijn en het gewoon een van de beste webshop voor mensen die op zoek zijn naar spullen voor fietsen.

"Super"

Snelle levering. Heb eeb materiaalklacht van mijn bestelde zwembril gehad en zonder gedoe heel snel een nieuwe opgestuurd gekregen. Bedankt!

"Niets anders gewend.."

Niets anders gewend, goede service, prettig rappe website, bestelprocedure en retournering verloopt geheel zonder overbodige kosten met snelle bezorging en afhandeling.

"Altijd een plezier"

Altijd een plezier om bij hen te bestellen, zo min mogelijk gedoe en echt zeer snel geleverd, ook naar België.

"Kwaliteit"

Alle producten die ik tot nu besteld heb, zijn allemaal van goede kwaliteit. Over geen enkele aankoop ben ik ontevreden. Mijn laatste aankoop van begin deze maand was een fietsstandaard, waarmee ik mijn fietsen makkelijker mee kan onderhouden.

"Zeer snelle levering en een goede prijs!"

Vrijdag avond fiets spullen besteld en zaterdag al in huis. De fiets spullen waren goed en netjes verpakt. Ook een hele goede prijs!

"Gewoonweg de beste !"

Ik koop al sedert jaren fietskleding en fietsonderdelen bij Futurumshop.. Ruime keuze uit vele merken, goede prijs/kwaliteit-verhouding en gratis supersnelle levering. Beter bestaat gewoonweg niet.

"Uitstekend."

Mijn ervaringen met Futurumshop, ik koop met name wielerkleding en producten gerelateerd aan wielrennen en mountainbiken) kan ik in één woord samenvatten: uitstekend!

"Supersnel geleverd"

Nieuwe helm voor de racefiets , besteld vrijdag 1800 zaterdag middag al binnen , perfect geregeld En een heel breed assortiment , super!

"Niet de goedkoopste, wel de beste..."

Futurumshop levert snel en goed. Ik bestel er bijna al m'n sport en outdoor spullen. Retour sturen is geen probleem en als een artikel niet voldoet aan verwachtingen word er ook gekeken naar een goede oplossing (bv slaapmat welke op vakantie niet voldeed aan verwachting, kan na vakantie geruild worden voor ander model!)

"Prima service"

Futurumshop levert snel en laat ook weten als iets niet direct leverbaar is. Dan heb je de keus te wachten tot het artikel voorradig is of de bestelling te annuleren waarna je geld wordt teruggestort. Ook als je vragen over een artikel hebt doen ze moeite om je vraag zo goed en nauwkeurig mogelijk te beantwoorden. Prima service dus!

""prima service""

Had een afsluitdopje voor mijn hartslagband nodig. is niet los te bestellen, maar ze hadden er nog eentje van een reserve band. gratis geleverd!! top!!