CoolSound.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  78x 4x

  "Prima!"

  Snelle antwoorden op vragen Vlotte services Donderdag besteld Vrijdag in huis Artikel precies zoals beschreven. Telefoon Dora 612 werkt uitstekend Goede prijs vergeleken met andere aanbieders

  "SLECHT, GEEN NIEUW PRODUCT GEEN CONTACT MOGELIJK"

  COOLSOUND zeer slechte winkel, ik krijg geen nieuw product maar en ingeruilde, en er is een defect aan. meerdere emails gestuurd maar coolsound reageert nergens op. uiteindelijke via de site dan maar een rma aanvraag gedaan. vervolgens moest ik eigen koxsten het product retour zenden, er maar een me... lees volledige review

  "Zeg wat je doet en doe wat je zegt !!!"

  Bestelling was snel binnen zoals bij de aankoop was toegezegd. Minpunt is dat ik de bon als hardcopy bij de levering wilde hebben (verbeterpuntje). Dit laatste was niet gebeurd. Al met al tevreden over de dienstverlening.

  "Return proces is long and you need to pay the delivery costs yourself. Bad point"

  Taking too long to return the product (still waiting) Also had to pay for all the deliveries (13 euros already) Will never buy from them again

  "Snel, goed & niet duur"

  Ik een stofzuiger gekocht, vergeleken met andere (online-) winkels de prijs bij CoolSound was het laagst. Bestelling werd meteen opgepakt en de volgende dag geleverd.

  "Tevreden"

  Een snelle levering .Klantvriendelijk.Voldoende info over levering.Goedkoop. Mooie stofzuiger gekocht. Alles is in orde en in perfecte staat.Snel verwerkt en toe gezonden.

  "Prima levering, snel antwoord op vraag per mail"

  Bestelling werd meteen opgepakt en de volgende dag geleverd. Kreeg meteen een mail met de barcode zodat ik de zending kon volgen en er werd op de afgesproken tijd geleverd.

  "Panasonic stofzuiger"

  Ik ben helemaal tevreden op 1 punt na. Er zat geen factuur bij (nodig voor garantie) Na telefoontje werd die meteen gemailed.

  "Snel besteld...grote teleurstelling"

  Behoorlijk beschadigd Inventum koffie apparaat toegestuurd gekregen met nog plakkerige resten op waterreservoir. Ongelooflijk dat dit gewoon is opgestuurd.... Het apparaat zat wel in originele doos maar geen plastic verpakking meer om onderdelen. Lagen gewoon los. Geen excuses, vooral wat ik nu moes... lees volledige review

  "Goed & snel"

  Ik heb de Pioneer TS-1702i Speakerset besteld. Prima en zeer snel geleverd. Ik kan iedereen CoulSound iedereen aanbevelen. Ga zo door!

  "Goede en snelle service"

  Alleen een Ci+ module en ziggo smartcard besteld. volgende dag netjes ontvangen.de bestelling is snel en makkelijk gemaakt op de webste en verwerkt.

  "Helemaal ok !"

  3 ventilatoren besteld onder rembours voor de eerste keer bij dit bedrijf. Ging helemaal goed en zeer vlot geleverd !

  "Plafond ventilator"

  Bestron ventilator aangeschaft een snelle en nette levering voor een voordelige prijs. Het is een prima winkel die ik iedereen kan aanraden.

  "Garmin Forerunner310XT"

  Prima winkel. Product op maandagmiddag besteld en had het dinsdag in huis. Apparaat voldoet helemaal aan mijn wensen. Is gemakkelijk te bedienen en geeft uitgebreide data overzicht. Aanrader

  "Goed bedrijf"

  Prima ervaring, snelle levering en pakket in goede orde ontvangen. Goede en duidelijke website. Zeker als er weer een leuke aanbieding komt maak ik ook weer gebruik van.

  "Prima levering en service"

  Bullit dvdspeler voor in de auto gekocht. snelle levering en goede service. adequate en snelle reactie op een gestelde vraag. zeker aanbevelingswaardig

  "Sony miniset"

  In telefonisch contact over het enige exemplaar van dit apparaat wat nog op de website stond, hebben we het kunnen reserveren. Daarna heb ik het direct besteld. Het is een dag later geleverd. Inderdaad is het, zoals de reviews al zeiden, een prima apparaat. We zijn tevreden over de snelle aflevering.

  "Snel geleverd"

  Bestron seal apparaat aangeschaft doet het redelijk vacuum gaat minder. Wel binnen 24 uur geleverd verder geen opmerkingen goed gedaan.

  "Goede prijs, snelle en nette levering"

  Coolsound.nl heb ik voor het eerst iets bij besteld. Ik ben via google op het product gekomen, bij coolsound uitgekomen en dat product direct besteld, dus ik heb geen ervaring met hun gehele website. Voor de rest alles super: snelle levering, goede prijs. top!

  "Snel en goed!"

  Bestelling zeer snel ontvangen, binnen 20 uur tegen goede prijs! Verhouding prijs/verzendkosten echter slecht! Daar is natuurlijk weinig aan te doen.

  "Wij blijven fan van COOLSOUND"

  Prima webwinkel wij blijven deze aanbieder bekijken als wij iets op het oog hebben wel goed de prijs vergelijk in de gaten houdend.

  "Goede wandklok"

  Goede zender gestuurde digitale wandklok aangeschaft. De klok geeft ook de temperatuur aan, de datum, weekdag en de maanstand. Vooral dat laatste vind ik bijzonder. Je moet de klok wat tijd geven om het signaal te vinden

  "Goede manier van werken... Beste prijs"

  Goede site, snelle afhandeling, prima prijzen. Alleen Post-nl werkt niet optimaal, kwam dag later dan dat tracj en trace aangaf. Voor niets thuis gewacht, tweede dag wel afgeleverd op tijden die aangegeven werden. Coolsound... Goede winkel... Koop zeker weer!

  "Snel en goed"

  Gisteren besteld, morgen in huis. Een snelle afhandeling via de website. Men krijgt duidelijke emails over de voortgang van zaken. Ik ben erg tevreden.

  "Televisie en afhalen"

  Televisie besteld op zaterdagavond, bestelling stond maandagochtend klaar. Helaas hadden wij problemen met het vinden van het pand, de uitstraling van het pand (zichtbaar) mag beter zijn - klantvriendelijkheid netjes correct. Ik kom terug!

  "Niets op aan te merken."

  Had een draagbare radio besteld. Voor een goede prijs en geen verzendkosten. Snelle levering, volgende dag al in huis. En ondertussen wordt je via e-mail prima op de hoogte gehouden. Zoals de titel al zegt: niets op aan te merken!