CoolSound.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
90x 4x

"Top Shop, Snelle levering en alles onbeschadigd nieuw verpakt afgeleverd! een dikke 10"

Top Shop, Snelle levering en alles onbeschadigd nieuw verpakt en binnen de op de website vermelde tijd afgeleverd! kortom alles is perfect in deze webwinkel

"Snel geleverd en scherpe prijs"

Prima winkel om online te bestellen, via tracktrace in mail gelijk info waar bestelling is, via pakje gemak kon ik het ophalen op tijd die me uitkwam. Een winkel zoals het hoort.

"Frituurpan en kookpannenset"

Zondag frituurpan en kookpannenset besteld en kon precies aangeven wanneer en waar ik het wilde laten bezorgen. Na 2 dagen lagen de paketten al klaar om opgehaald te worden. Je wordt van alles op de hoogte gehouden per mail, ook als er iets fout gaat met bestelling en dan kan je dit zelf corrigeren... lees volledige review

"Perfecte service, snelle levering"

Ci+ module besteld via een overzichtelijke website, prima prijs voor dit product, zoals beloofd een snelle levering, kortom perfecte service van Coolsound.nl

"Snel en niet duur"

Ik zocht een wifi-dongle voor mijn televisie. Cool sound bleek de laagste prijs voor dit Philips artikel te rekenen. Hoewel ik deze webshop niet kende heb ik mijn bestelling bij hen geplaatst. Volgende dag in huis.

"Gewoon top"

Op zoek naar een plafond ventilator en via googlen 1 naar mijn zin gevonden. merk en type ingetypt op beslist.nl en kwam bij Coolsound.nl uit. direct besteld en de volgende dag zelf opgehaald(wonen in dezelfde stad), scheelde verzendkosten. Nu hebben we weer licht en ivm vloerverwarming een mooie klimaat beheerser hangen

"Prima"

Hier een CI+ module besteld. Scherp geprijst, prima service en prompte levering. Kortom aan te bevelen webwinkel! Valt niks aan toe te voegen....

"Doro Easy 612"

Prima eenvoudige telefoon met gemakkelijk in te stellen menu. Gekocht bij Coolsound. Snelle afwerking en keurige afwerking. de volgende dag in huis.

"Betrouwbaar"

Goede prijs, correcte levering, telefonisch goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Oude versie CI+ werkte niet met nieuwe TV. Coolsound kon hier niets aan doen maar was meteen bereid CI+ kaart om te ruilen voor nieuwste versie.

"Zr snelle levering"

Home cinema setje van LG. Maandag besteld, dinsdag gebracht, binnen 24 uur. Alles duidelijk, ook het geluid is prima. Voor herhaling vatbaar.

"Zr snelle levering"

Home cinema setje van LG. Maandag besteld, dinsdag gebracht, binnen 24 uur. Alles duidelijk, ook het geluid is prima. Voor herhaling vatbaar.

"Uitstekende snelle levering"

Hier heb ik de Microsoft life cam Studio webcam gekocht S'avonds besteld, volgende dag s'middags 14:00 in huis. Ik heb eerstalle reviews gelezen, en was hierna overtuigd. Beeldkwaliteit dag /nacht superieur boven verwachting 10 Gebruiksgemak (heb 3 poot gemonteerd) 3D 10 Installatie automatisch bij... lees volledige review

"Prima Webshop"

Besteld via internet, woon niet ver van de winkel dus gelijk opgehaald en half uurtje later kon ik al genieten van de muziek. Dus snel en goed geholpen.

"Goede prijs, snelle bezorging"

Coolsound was het goedkoopst en er waren gen verzendkosten. Ik heb besteld en de volgende dag had ik het in huis.

"Prima geslaagd!"

Leuk product besteld op de zondag avond en maandag ochtend al opgehaald! Helemaal leuk! Ik ben helemaal een tevreden klant!

"Prima!"

Snelle antwoorden op vragen Vlotte services Donderdag besteld Vrijdag in huis Artikel precies zoals beschreven. Telefoon Dora 612 werkt uitstekend Goede prijs vergeleken met andere aanbieders

"SLECHT, GEEN NIEUW PRODUCT GEEN CONTACT MOGELIJK"

COOLSOUND zeer slechte winkel, ik krijg geen nieuw product maar en ingeruilde, en er is een defect aan. meerdere emails gestuurd maar coolsound reageert nergens op. uiteindelijke via de site dan maar een rma aanvraag gedaan. vervolgens moest ik eigen koxsten het product retour zenden, er maar een me... lees volledige review

"Zeg wat je doet en doe wat je zegt !!!"

Bestelling was snel binnen zoals bij de aankoop was toegezegd. Minpunt is dat ik de bon als hardcopy bij de levering wilde hebben (verbeterpuntje). Dit laatste was niet gebeurd. Al met al tevreden over de dienstverlening.

"Return proces is long and you need to pay the delivery costs yourself. Bad point"

Taking too long to return the product (still waiting) Also had to pay for all the deliveries (13 euros already) Will never buy from them again

"Snel, goed & niet duur"

Ik een stofzuiger gekocht, vergeleken met andere (online-) winkels de prijs bij CoolSound was het laagst. Bestelling werd meteen opgepakt en de volgende dag geleverd.

"Tevreden"

Een snelle levering .Klantvriendelijk.Voldoende info over levering.Goedkoop. Mooie stofzuiger gekocht. Alles is in orde en in perfecte staat.Snel verwerkt en toe gezonden.

"Prima levering, snel antwoord op vraag per mail"

Bestelling werd meteen opgepakt en de volgende dag geleverd. Kreeg meteen een mail met de barcode zodat ik de zending kon volgen en er werd op de afgesproken tijd geleverd.

"Panasonic stofzuiger"

Ik ben helemaal tevreden op 1 punt na. Er zat geen factuur bij (nodig voor garantie) Na telefoontje werd die meteen gemailed.

"Snel besteld...grote teleurstelling"

Behoorlijk beschadigd Inventum koffie apparaat toegestuurd gekregen met nog plakkerige resten op waterreservoir. Ongelooflijk dat dit gewoon is opgestuurd.... Het apparaat zat wel in originele doos maar geen plastic verpakking meer om onderdelen. Lagen gewoon los. Geen excuses, vooral wat ik nu moes... lees volledige review

"Goed & snel"

Ik heb de Pioneer TS-1702i Speakerset besteld. Prima en zeer snel geleverd. Ik kan iedereen CoulSound iedereen aanbevelen. Ga zo door!

"Goede en snelle service"

Alleen een Ci+ module en ziggo smartcard besteld. volgende dag netjes ontvangen.de bestelling is snel en makkelijk gemaakt op de webste en verwerkt.