Modern.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  128x 7x

  "Snelle en correcte levering"

  Besteld om 21u en de volgende dag stak het in de namiddag in de bus :-) Toestel was ok en ben er zeer tevreden over

  "Snelle reactie"

  Enkele dagen na aankoop gemerkt dat het artikel lager geprijst stond op de website. Kontakt opgenomen en het prijsverschil werd zondermeer teruggestort op mijn rekening.

  "Snelle levering"

  Voor de eerste maal een apparaat (navigatie) gekocht en wat beloofd werd kwamen ze ook na en werd correct de volgende dag geleverd. 100% tevreden

  "Snel en goeie levering"

  Mijn oude wasmachine was kapot, bij Modern.nl een nieuwe besteld en de volgende dag werd de mooie nieuwe wasmachine al geleverd. De bezorgers hebben het netjes aangesloten en getest. Super service!

  "Na jaren niets veranderd"

  Na een paar jaar hier niets gekocht te hebben, modern.nl maar weer eens opgezocht. Het is nog dezelfde service en die zoals ik gewend was, en die is uitstekend.

  "Prima Service"

  Ik heb al meer bij modern besteld goede service en snelle levering . Alles is naar tevredenheid gelopen van uit hun . Maar de post heeft alleen van die smoesjes dat ze lever en dat ze op zaterdag zomaar even scannen dat ze zijn geweest terwijl je geen briefje ontvangt dat ze aan de deur zijn geweest en niet opkomen dagen voor maandag

  "Great service!"

  Within a few minutes I had gone through the well written details of the product I wanted. Also after contacting them via email for some clarifications their reply was really fast! The ordering process was easy and the item was delivered to my home the next day! Great service and definitely will use modern.nl again in the future!

  "Prima service"

  Makkelijk kunnen bestellen via een overzichtelijke website, goede prijs, goede en zeer snelle levering door vriendelijk en deskundige personen. fijn dat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten maar de avond vooraf een sms krijgt met een tijdsindicatie en circa 20 minuten ervoor ook nog even gebeld word dat ze eraan komen

  "Alles zoals is geplant"

  Via een andere site bij jullie terecht gekomen en volledig naar mijn wensen uitgevoerd en volgens afspraak afgerond. alles naar tevredenheid!

  "Transparant bestelproces"

  Er werd bij de bestelling van een stijltang aangegeven dat de leverin 6 dagen kon duren. Echter bleek het sneller te zijn, waarbij er tijdig gecorrespondeerd werd wanneer de levering plaats zou vinden. Top service!

  "Snel geleverd"

  De lamp was binnen de 2 werkdagen geleverd. Zag eruit zoals verwacht. Ik zou zeker nog bestellen bij deze online winkel.

  "Snelle service prima afgehandeld"

  Koelkast besteld om 22uur de volgende dag om 13uur in huis. Bij de Saturn zou het 3werkdagen durenen net personeel ook belangrijk ..

  "Prima bezorging!"

  Onlangs heb ik een nieuwe koelvriescombinatie gekocht, de Samsung RB31FERNDSA, bij Modern. Ik heb 'm nu ongeveer 2 weken in huis en ik ben helemaal tevreden. De website van Modern.nl was erg overzichtelijk met alle specificaties van de koelkast duidelijk onder elkaar. Zij hadden de koelkast voor de... lees volledige review

  "Helemaal zoals beloofd""

  Voor 23 uur besteld, de volgende dag om 13:00 uur in huis. En om 14.00 uur werkt het apparaat al. Wat wil je nog meer? Super.

  "Weerstation"

  Totaal niet tevereden .De regenmeter in het pakket was als enige niet ingepakt.Deze regenmeter bleek defect te zijn. Via de site van Alecto (de fabrikant) de toezegging gekregen dat zij een nieuwe regenmeter zullen sturen.

  "Helemaal zoals beloofd"

  Voor 23 uur besteld, de volgende dag om 14.30 uur in huis. En om 14.45 uur werkt het apparaat al. Wat wil je nog meer?

  "Supersnel"

  Laat besteld, maar zoals het op de site staat, volgende dag wel bezorgd. Super. Ook was er geen overbodig verpakkingsmateriaal meegeleverd en de overzichtelijke website is ook een plus. well done!

  "Weinig ervaring"

  Momenteel heb ik nog weinig ervaring met webshops. Deze werd gekozen en ik ben positief over de aankoop en de levering.

  "Snelle levering"

  Alles vlotjes verlopen en tijdig geleverd, product in goede staat geleverd. alles kon online goed opgevolgd worden datum van levering en het uur. goede communicatie via mail.

  "Zoals het hoort."

  De bestelde vriezer konden we prima op de dag laten komen die wij wenselijk vonden. Een minpunt vind ik en ook bij ander leveranciers, mocht je niet thuis zijn dan worden voor een twee keer aanbieden van het pakket kosten in rekening gebracht. Dat staat meestal niet beschreven bij de bestelwizzard.

  "Airco"

  Netjes afgeleverd en verpakt snel geleverd,we moeten hem nog wel in gebruik nemen! Het bezorgen is ideaal daar wij geen auto bezitten.!!

  "Super: Om 21.00 online besteld, en echt de volgende dag in huis!!!"

  We hadden een wasmachine op vrijdagavond om 21.00 uur besteld en dachten eigenlijk dat we waarschijnlijk wel een soort van mail zouden krijgen bv alleen op werkdagen volgende dag bezorging, of niet op zo'n korte termijn leverbaar o.i.d. Integendeel: er werd op zaterdag gewoon bezorgd, we kregen een... lees volledige review

  "Bezorging"

  Wij waren thuis, de bezorger heeft zelf afgetekend en en de Ipad in de buitenstaande brievenbus gedaan. De Ipad mini kost voor ons veel geld. De Ipad mini kon zo uit de buitenstaande brievenbus gehaald worden. Wij dachten eerst dat hij bij de buren afgeleverd was, maar stomme verbazing,hij had bezorger het in brievenbus gedaan

  "Snelle levering, mooi product"

  Laptop volgende dag al in huis, voor een mooie prijs. Het is een mooie lichte laptop die erg snel reageert. Een aanrader

  "Snelleen correcte levering"

  Heb een "Samsung" tablet besteld, 2 dagen later in perfecte staat ontvangen. Fantastisch!!! Een echte aanrader...ik zal zeker nog een bestelling plaatsen.

  "Storing in levering"

  Helaas storing in levering. Service modern prima alleen tnt helaas stukken minder. Twee keer naar ophaalplaats geweest en twee keer werdt het thuis afgeleverd, maar er was niets. Uiteindelijk zonder bericht werd het zaterdags afgeleverd.

  Populaire categorieën

  Tuingereedschap 224 artikelen Koffiezetapparaten 153 artikelen Keukenmachines 129 artikelen Laptops 124 artikelen Ontharingsapparaten 121 artikelen
  Stofzuigers 112 artikelen Gereedschap 111 artikelen Koelkasten 93 artikelen Speakers 88 artikelen Home Cinema 79 artikelen
  Wasmachines 72 artikelen Barbecues 63 artikelen LED-TV's 57 artikelen LCD-TV's 54 artikelen Vaatwassers 51 artikelen