BCC.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  677x 44x

  "Onjuiste voorraadindicatie"

  Ik wilde op tijd mijn receiver in huis hebben en zag dat BCC ze op voorraad hadden. Om de postbode niet te missen heb ik ervoor gekozen het op te halen bij een filiaal in de buurt. Het zou na 3 dagen op te halen zijn en zou een bevestiging krijgen via een email. Na 3 dagen nog niets gehoord, dus bes... lees volledige review

  "Snelle goede levering"

  Zoals aangegeven was mijn camera mooi snel binnen. Erg tevrede over het product maar ook over de snelle levering. Ik zou zo weer bestellen bij BCC

  "Goede service en snel geleverd"

  Duidelijke informatie op de site en snelle levering! Prima winkel, ook scherpe prijzen. De volgende dag had ik het pakket in huis en kon ook duidelijk volgen wanneer het geleverd werd. Dit betrof oa. een laptop.

  "Goed en snel"

  Wasmachine besteld, die werd snel geleverd op afgesproken tijdstip en snel aangesloten. Ook werd duidelijk uitgelegd hoe de machine werkt. Ordernummer 4555593

  "Slechte"

  Na annulering van mijn bestelling, wacht ik na 2 weken nog steeds op mijn geld. Wordt van alles beloofd maar is tot nu toe nog steeds niet waar gemaakt.

  "Goede service en snelle levering"

  De informatie op de site was duidelijk en volledig. Vaatwasser besteld en ontzettend snel in huis. Erg blij met deze goede service en snelle levering! Ordernummer: 4553857

  "Levering veel te laat"

  Op vrijdag vóór 22:00 uur een keukenmachine besteld, volgens de website zouden we dan de volgende dag een pakketje kunnen verwachten. Helaas pas de dinsdag daarop (4 dagen later) een pakket bezorgd, eerder geen bericht van de bezorgdienst. Jammer, want het was een cadeau bestemd om op zondag te geven.

  "Prima service"

  Bestelde product voldeed niet aan wat wij ervan verwacht hadden. BCC deed niet moeilijk en bood een gelijkwaardig product aan.

  "Prima product matige inbouwhandleiding"

  Product werd op tijd geleverd en het oude apparaat is netjes afgevoerd. Product voldoet aan onze wensen. De inbouwhandleiding was alleen niet erg duidelijk. 4553969

  "IPad"

  Woensdag na 2200 besteld en vrijdag morgen zoals beloofd in huis. Verpakking niet onnodig groot en voldoende bescherming. Volgens mij ook de laagste prijs.

  "Prima"

  Een E-Reader besteld. Een goede en snelle levering,dinsdag besteld en woensdag al binnen.De bestelling was goed verpakt en in orde. Beslist een bedrijf om aan te raden.

  "Prima service"

  Goed product, fijn dat het geinstalleerd werd, en ook nog snelle levering. Prima service dus. Verder geen klachten. Een aaneader dus.

  "Snelle levering, zoals altijd"

  Na bestelling, de volgende dag geleverd. Dit hadden wij al vaker zo ervaren, vandaar dat we ook deze keer voor BCC kozen. Prima concurrerende prijs en een snelle en correcte levering.

  "Prima service, aardige bezorger!"

  Snelle levering op het afgesproken tijdstip door onze aardige bezorger. De printer werkt fantastisch goed, precies wat ik had gehoopt.

  "Eenvoudig en snel."

  Vorige week een koelkast online besteld bij BCC, 2 dagen later in huis. Prima service en prijs. Zeker een aanrader voor anderen. ordernummer 4554700

  "Perfecte snelle bezorging"

  Dinsdag een printer besteld en de volgende dag in huis, sneller en gemakkelijker kan niet, klasse ! daarvoor kun je niet gaan winkelen.

  "Groot gemak!"

  Heb een snelle, overzichtelijke bestelling gedaan op een gebruiksvriendelijke site. Waarbij de service via de mail, post en met het bezorgen van het product optimaal verliep. Erg fijn, zeer voor herhaling vatbaar!! Ordernummer: 4554907

  "Goede service, prima apparaat."

  Prima service. Allers correct op tijd geleverd en neergezet. In de mail die je krijgt stond niet in dat het oude apparaat meegenomen zou worden, terwijl dit wel aangevraagd is. Zij zien dit wel in hun systeem, dus geen probleem. Fijne wasdroger. Maakt bijna geen geluid. Overzichtelijke bediening.

  "Snelle levering, gratis verzending!!"

  Ik had 2 inktcartridges besteld sávonds om 21.00 uur, en de volgende dag voor 12.00 uur al in huis! Klasse!! en ook nog gratis verzending!!! Het maakt niet uit of je voor € 5,- besteld of € 100,-.

  "Goede prijs en snelle levering"

  Concurrerende prijzen en een snelle levering doordat hun wel van alles in voorraad hebben. Sommige webshops moeten de artikelen zelf nog bestellen pas als jij de order plaatst. Bij BCC dus niet aan de orde.

  "Vriendelijke website, snelle levering, behulpzaam personeel"

  De website is vriendelijk voor de gebruiker, het personeel aan de telefoon was behulpzaam en de levering was onvoorstelbaar snel: de bestelling was om 12.30u geplaatst en volgende dag om 14.00u geleverd!!

  "Lekker snel"

  Na het bestellen van mijn appleTV (nr: 4557413) net iets na 22:00 uur mijn bestelling alsnog de volgende dag in huis, klasse!

  "Goede, snelle levering"

  BCC heeft een goed assortiment en een makkelijke website. De levering was prima, met keuze levermomen. Kortom, voor mij een prima shop.

  "Goede, snelle service."

  Gebruiksvriendelijke website! Ik heb LG Wasmachine makkelijk besteld online en het word snel geleverd. Vriendelijke bezorgers en ook goede service.

  "Ik ben minder tevreden over de levering"

  Ik bestel een navigatie met gratis hoesje. Niet geleverd i.v.m. hoesje NIET voorradig werd gezegd. Op de website zou alles uit voorraad leverbaar zijn........ Gebeld met BCC en een medewerker (lekker enthousiast...niet dus) wist mij te vertellen dat de hoesjes niet geleverd werden en dat ik die dus... lees volledige review

  "Vakkundig en snelle afhandeling"

  Ben onder de indruk van de snelle en goede afhandeling van het door mij bestelde product ,perfect verzorgd en geleverd ,aanrader

  Populaire categorieën

  Koelkasten 206 artikelen Printersupplies 180 artikelen Koffiezetapparaten 133 artikelen Ontharingsapparaten 116 artikelen Speakers 109 artikelen
  Keukenmachines 105 artikelen LED-TV's 104 artikelen Home Cinema 103 artikelen Cases & hoesjes 102 artikelen Vaatwassers 94 artikelen
  Wasmachines 89 artikelen Stofzuigers 87 artikelen Laptops 80 artikelen Koptelefoons 77 artikelen LCD-TV's 74 artikelen