Parfumerie.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
10x 1x

"Onder 60 euro niet gratis thuis bezorgd"

Of het ligt aan deze webshop of aan de Beslist.nl. Ze moeten wel de juiste informatie geven. Een product van 30 euro wordt op deze site niet gratis verstuurd. Dus onredelijk dat deze site bovenaan staat bij een product van onder de 30 euro. En wel gezegd wordt gratis thuis bezorgd.

"Super Webwinkel !!!"

Website is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Heb een aantal keren diverse (Niche) parfums besteld. Altijd op tijd geleverd. Uitstekende service, goede prijzen. Zal in de toekomst zeker weer bestellen.

"Leuke shop"

Leuke cadeaus gevonden voor de feestdagen. Ruim en gevarieerd aanbod. Service was prima en levering ook op het juiste moment.

"Gewoon goed"

Makkelijk om te bestellen en ruime keuze aan betaal en verzendmethodes. kan het een ieder aanbevelen om hier te bestellen.

"Bezorgtijd kiezen"

Fijn dat je ook kunt kiezen voor een andere bezorgdag/tijd. Verder was het er lekker snel. Makkelijk zo voor pakjesavond.

"Exclusieve geuren"

Ik ben een echte geurenliefhebber en deze webshop onderscheid zich van de rest. Luxe parfums in de niche categorie. Ik ben zelf helemaal fan van de verfijnde Xerjoff geuren uit Italie.

"Prima webwinkel"

Ik ben erg tevreden over de gehele gang van zaken van parfumerie.nl ! Zoeken naar producten ging snel en makkelijk, ik kon mijn bestelling snel plaatsen en ik had mijn bestelling erg snel in huis. Top !

"Snelheid van levering en precies op de afgesproken tijd"

Weinig aan toe te voegen. 's-Middags besteld en de volgende dag in uitstekende staat het product ontvangen. Communicatie via sociale media

"Well done"

Zeer snelle levering en gratis sample bij mijn bestelling. Parfum die nergens meer te verkrijgen is kan ik wel hier vinden.

"Fijne ervaring"

Prettige webshop met een ruim aanbod. Doen wat ze zeggen en product is mooi ingepakt. Bedankt voor de service en snelle levering.

"Geweldig"

10+ voor parfumerie.nl Bestelgemak Geweldige website! Levering 24 uurs, geweldig Aftersales Duidelijke communicatie

Populaire categorieën

Eau de Toilettes 1.477 artikelen Parfums 1.155 artikelen Gezichtsverzorging 542 artikelen Deodorant 275 artikelen Bodylotions 219 artikelen
Douchegels 210 artikelen Aftershaves 118 artikelen Eau de Colognes 97 artikelen Zonnebrandcrèmes 82 artikelen Handzeep 49 artikelen
Make-up 35 artikelen Shampoos 31 artikelen Scheerbenodigdheden 28 artikelen Cadeausets 22 artikelen Handcrèmes 20 artikelen