BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Bnwear.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 5x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Goede kwaliteit en prima service"

Originele bikini van goede kwaliteit voor mijn dochter gekocht. Maat was te klein maar na retoursturen binnen een week de goede maat gekregen. Zwembroek voor mijn zoon was helaas te klein. Deze was niet in een grotere maat te krijgen, binnen een week het geld retour ontvangen. Volgende keer kijk ik weer op de website als ik iets nodig heb!!!

"Topservice binnen een dag maat groter moest zelfs nog retourneren"

Topservice, mooi zwempak, snel binnen... en was te klein, 1 telefoontje en de volgenda dag lag er al maat groter, terwijl ik m zelf nog terug moest sturen! en hij wist welk zwempak en waarvandaan zonder dat ik datmelde, alleen naam al voldoende.... ongeloofelijk... veel succes met webshop jullie verdienen het

"Goede prijs, snelle levering, ga zo door."

Goede prijs, snelle levering, ga zo door. Hopelijk houden jullie dezelfde merken in het aanbod, makkelijk te bestellen en goed voor de portemonnee.

"Mooie producten voor een mooie prijs met superservice !"

Mooi assortiment voor volwassenen en kinderen. Goede prijs voor producten van mooie kwaliteit. Ook nog eens snel geleverd; wat wil je nog meer !? Tot de volgende keer !!!

"Topsite ga er meer heen voor ook man en kind"

Goed en snel in huis ! niets om op aan te merken. Bikini pasvorm goed en netjes bezorg door de brievenbus , hoef niet te wachten !