Deweegschaal.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
5x 0x

"Geweldig!"

Ik bestel sinds een paar maanden bij de Weegschaal. Van het bestelproces tot het bezorgen, word ik constant op de hoogte gehouden via de mail. Ik kan niet anders oordelen dan een dikke 10!

"Goed assortiment, goede producten"

Fijne webwinkel voor de maandelijkse boodschappen. Wel wat verbeterpunten, weinig acties/kortingen en de zoekfunctie kan beter. Ook de productinformatie wisselt, soms voldoende soms heel weinig en ook geen foto. Ik doe er elke maand mn boodschappen dus kan mijn weg inmiddels prima vinden!

"Breed assortiment, snelle levering"

Ik bestel regelmatig bij de Weegschaal. Ze hebben een fijne website, breeds assortiment en een snelle levertijd. Je kunt van veel producten kiezen uit diverse merken en prijzen.

"Geweldig"

We checken iedere keer of de bestelling in orde is en we hebben nog nooit mee gemaakt dat er iets stuk was of ontbrak, nu ook weer gewoon geweldige zendtijd en goede producten. wij zijn persoonlijk dol op de bonbars die ook nog eens verantwoord zijn, dus lekker verantwoord snoepen?

"Klantvriendelijk bedrijf"

Ik bestel maandelijks producten bij Deweegschaal.nl. Deze worden altijd correct thuis afgeleverd, zijn goed verpakt en het assortiment is erg uitgebreid. Indien ik iets niet kan vinden wordt ik ondersteund via de chat. Als ik vragen heb via de mail krijg ik dezelfde dag nog antwoord. Kortom, een klantvriendelijk bedrijf.

Populaire categorieën

Geneesmiddelen 6.630 artikelen Voedingssupplementen 4.251 artikelen Schoonmaak 1.023 artikelen EHBO-producten 996 artikelen Kruiden & Specerijen 988 artikelen
Aromatherapie 861 artikelen Gezichtsverzorging 845 artikelen Thee 753 artikelen Douchegels 705 artikelen Gebitsverzorging 662 artikelen
Haarverf 625 artikelen Shampoos 569 artikelen Snoep 557 artikelen Bodylotions 503 artikelen Deodorant 498 artikelen