BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou. Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen

DVDigital.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
3x 2x

"Bestelling geplaatst en betaald maar niet behandeld"

Mijn bestelling was volgens opgave dvdigital door problemen met de server niet waarneembaar. De betaling welke ik met ideal gedaan heb. Mij is beloofd dat ik vanaf nu 19-01 mijn dvd toegestuurd krijgt Betaald en besteld op 16-01 Ik wacht geduldig af Wordt vervolgd

"Geen reactie op bestelling"

Ik bestelde de dvd 'The lost battalion' nu al voor de derde keer. Steeds wordt mij gemeld dat de bevestiging per e-mail onderweg is. Niet, dus.

"Was al tijden op zoek naar deze titel"

Mijn man en ik waren al tijden op zoek naar deze klassieker,heel wat winkels binnen geweest,en nergens hadden ze de dvd staan. via google op dvdigital terecht gekomen. daar hadden ze de titel wel :-) en voor n scherpe prijs,en de volgende dag al in huis,wij zijn HEEL tevreden!!

"TOP!"

Goede webshop. Goede communicatie, goed verpakt, snelle verzending. Ik heb de dvd's vandaag ontvangen, dus nog niet bekeken, maar ik ga ervan uit dat de kwaliteit ook uitstekend is.

"Veel Nederlandse films op DVD"

Heb al eens eerder direct bij DVDigital besteld. Uitstekend bedrijf, snelle bezorging en een mooie collectie Nederlandse films! Prima webwinkel, hier kan je veilig Dvd's bestellen.

Populaire categorieën

DVD's 2.431 artikelen