BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Testjezelf.nu | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 27x 1x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Prima service. Snelle en accurate leveri"

Niets op aan te merken. Levering volgens het boekje zoals op de website aangegeven. Kom er zeker nog terug indien nodig.

"Goed assortiment & snelle levering"

Test je zelf heeft goed en uitgebreid assortiment. Prijs is In orde. De verzending / aflevering en snel en goed verzorgd.

"Doen wat ze beloven"

Volgende dag in huis, zoals op de site stond. Prima! Was de dérde keer dat ik hier bestelde, iedere keer tevreden.

"Levering glocumeter Betachek"

Super levering op tijd en stond zoals voorspeld. Goed en degelijk materiaal voor een schappelijke prijs en in mg uitgedrukt voor Belgie.

"Goed"

Een snelle levering, en ik kreeg van te voren een berichtje via de telefoon hoe laat ze ongeveer het pakje kwamen brengen. Heel fijn. Goede service

"Snelle service, uitgebreide keuze"

Bestelling snel in huis (dag later), bestelde product is van goede kwaliteit en netjes bezorgd zonder dat op de verpakking staat waar t om gaat!

"Goede service, snelle levering"

Ditmaal telefonisch besteld, geen probleem en snelle levering. Ik heb geen prijsvergelijking van het product. De test strips zijn wel een beetje prijzig en helaas leverbaar in kleine hoeveelheden, 5 stuks per doosje, misschien dat hieraan iets gedaan kan worden. Het product voldoet evenwel prima.

"Prima webshop"

Het is een prima webshop, die altijd op tijd mijn bestelling heeft geleverd. Misschien zijn de prijzen ietsje duurder, maar dat wordt gecompenseerd door de goede levering.

"Direkt aan te bevelen"

"Goede prijs prima service" Goede levering prima prijs-kwaliteitverhouding hele goede service een goede duidelijke website makkelijk om iets te kunnen bestellen beslist een aanrader voor iedereen TOP

"Goede prijs prima service"

Goede levering prima prijs-kwaliteitverhouding hele goede service een goede duidelijke website makkelijk om iets te kunnen bestellen beslist een aanrader voor iedereen TOP

"Service"

De bestelling werd snel verwerkt en de service is werkelijk bijzonder goed. Daar kunnen meerdere webshops nog wat van leren.

"Betrouwbare testen"

Goede, betrouwbare testen, snelle levering en correcte levering aan huis. Alles goed uitgelegd van hoe je de testen moet gebruiken. Snelle levering en de prijs is niet duur

"Betrouwbare site"

Super snelle levering Betrouwbare site Je kan makkelijk alles vinden Snel bestellen en snel in huis Communicatie super goed Volgende keer bestel ik hier weer!

"Goed en betrouwbaar bedrijf."

Ik ben al een tijdje klant en ik blijf ook klant: de levering is altijd de dag na de bestelling; de producten zijn goed verpakt; de prijs heel aantrekkelijk.

"Snelle levering en betaalbaar"

Wilde voor mijzelf uitzoeken of mijn bloedsuikerwaarden over een langere periode goed waren, in het ziekenhuis is het maar een momentopname. Vandaar e.e.a. aangeschaft.

"Snel en goedkoop"

Werk zelf in een apotheek, maar sommige producten zijn bij ons niet de volgende dag in huis en de prijs met 20% personeelskorting is ook nog altijd veel duurder dan bij testjezelf.nu. Dus prima site.

"Goede testen"

Goede , betrouwbare testen en zeer snelle levering van de testen. een tevreden klant. Ik Raad de testen aan aan anderen.

"Klantvriendelijk."

Ik ben zeer tevreden. Het bestelde is gunstig in prijs en is keurig en snel bezorgd. Ik zal het zeker aan anderen aanbevelen.

"Snel en goede kwaliteit"

Snelle levering en product goed verpakt in een wel wat overdreven grote doos maar wel van goede kwaliteit, voor herhaling vatbaar.

"Goedkooop en snel"

Ik heb materialen besteld, vervolgens betaald met ideal en de volgende dag heb ik deze thuis ontvangen tegen verreweg laagste prijs. Materiaal was merkartikel.

"Behoud periode"

The products is useful and the delivery time is efficient. However, the validity period is too short. It was not so in the past, and this becomes expense in this point of view.

"Super site."

Bestelling gedaan en had alles de volgende dag netjes in huis.Ook overzichtelijk op de site allemaal te bekijken. En scheelt ook nog veel in de prijs.

"Klantgericht"

Prima webshop. Ze doen wat ze beloven en de levering is supersnel. Erg klantgericht en klantvriendelijke site. Ga zo door !!

"Snelle levering"

Ik heb nu al een paar keer via de site producten besteld. Website is duidelijk, bestellen gaat snel, prijzen zijn voordelig, goede producten, dus ik ben zeer tevreden. Ook nu werd mijn bestelling: de 3-in-1 cholesterolmeter binnen een dag geleverd.

"Snel, voordelig, goed"

Ik heb nu al een paar keer via de site producten besteld. Website is duidelijk, bestellen gaat snel, prijzen zijn voordelig, goede producten, dus ik ben zeer tevreden. Laatste ordernummer 800014077.