Testjezelf.nu | shop reviews

Bekijk de producten »
89x 3x

"Betrouwbare testen"

Goede, betrouwbare testen, snelle levering en correcte levering aan huis. Alles goed uitgelegd van hoe je de testen moet gebruiken. Snelle levering en de prijs is niet duur

"Betrouwbare site"

Super snelle levering Betrouwbare site Je kan makkelijk alles vinden Snel bestellen en snel in huis Communicatie super goed Volgende keer bestel ik hier weer!

"Goed en betrouwbaar bedrijf."

Ik ben al een tijdje klant en ik blijf ook klant: de levering is altijd de dag na de bestelling; de producten zijn goed verpakt; de prijs heel aantrekkelijk.

"Snelle levering en betaalbaar"

Wilde voor mijzelf uitzoeken of mijn bloedsuikerwaarden over een langere periode goed waren, in het ziekenhuis is het maar een momentopname. Vandaar e.e.a. aangeschaft.

"Snel en goedkoop"

Werk zelf in een apotheek, maar sommige producten zijn bij ons niet de volgende dag in huis en de prijs met 20% personeelskorting is ook nog altijd veel duurder dan bij testjezelf.nu. Dus prima site.

"Goede testen"

Goede , betrouwbare testen en zeer snelle levering van de testen. een tevreden klant. Ik Raad de testen aan aan anderen.

"Klantvriendelijk."

Ik ben zeer tevreden. Het bestelde is gunstig in prijs en is keurig en snel bezorgd. Ik zal het zeker aan anderen aanbevelen.

"Snel en goede kwaliteit"

Snelle levering en product goed verpakt in een wel wat overdreven grote doos maar wel van goede kwaliteit, voor herhaling vatbaar.

"Goedkooop en snel"

Ik heb materialen besteld, vervolgens betaald met ideal en de volgende dag heb ik deze thuis ontvangen tegen verreweg laagste prijs. Materiaal was merkartikel.

"Behoud periode"

The products is useful and the delivery time is efficient. However, the validity period is too short. It was not so in the past, and this becomes expense in this point of view.

"Super site."

Bestelling gedaan en had alles de volgende dag netjes in huis.Ook overzichtelijk op de site allemaal te bekijken. En scheelt ook nog veel in de prijs.

"Klantgericht"

Prima webshop. Ze doen wat ze beloven en de levering is supersnel. Erg klantgericht en klantvriendelijke site. Ga zo door !!

"Snelle levering"

Ik heb nu al een paar keer via de site producten besteld. Website is duidelijk, bestellen gaat snel, prijzen zijn voordelig, goede producten, dus ik ben zeer tevreden. Ook nu werd mijn bestelling: de 3-in-1 cholesterolmeter binnen een dag geleverd.

"Snel, voordelig, goed"

Ik heb nu al een paar keer via de site producten besteld. Website is duidelijk, bestellen gaat snel, prijzen zijn voordelig, goede producten, dus ik ben zeer tevreden. Laatste ordernummer 800014077.

"Super"

Ik werd gelijk gebeld dat de door mij geplaatste bestelling niet op tijd te leveren was, kreeg toen een alternatief en deze was ook goed.

"Bloedsuikermeter Katten"

In eerste instantie een meter ontvangen waar qua meting twijfel over bestond. Contact met 'testjezelf' opgenomen en alles teruggestuurd. Binnen 24 uur bericht dat ik een nieuwe meter ga ontvangen. Top service dus!

"Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van het proces."

Makkelijke site. Verder snelle levering van het product en via de mail goed op de hoogte gehouden van het proces.

"Snelle levering en een goede website"

Zeer snelle levering en een goed overzichtelijke website, s,middags besteld en de volgende morgen al in huis. Alleen jammer dat je zoveel prikkers moet bestellen.

"Levering zeer snel"

Ben erg tevreden over de levering ,en producten ,ook voldoende pruducten , blijf zeker bij deze firma bestellen , ook met vragen kun je bij deze firma terecht

"Zeer snel en adequaat antwoord van de klantendienst, snelle levering, kortom: professioneel"

Het product dat ik besteld had was eventjes niet meer voorradig. De klantendienst antwoordde zeer snel, liet me de keuze (wachten of terugbetaling) en hield me daarna ook op de hoogte. Levering kwam uiteindelijk nog veel sneller dan verwacht.Ordernummer:800011120

"Mission cholesterolmeter 3 in 1"

Zeer snelle levering. Apparaat werkt prima, de afname van bloed met de capillair is echter niet eenvoudig, maar daar moet waarschijnlijk handigheid in verkregen worden.

"UItstekend"

Teststrips van accu-chek besteld, volgende dag afgeleverd op het door mij opgegeven adres.Iets teveel verpakking, dat wel. Maar netjes en correct. Volgende keer weer.

"Correct en volgens afspraak geleverd"

Ik ben tevreden.over de werkwijze van het bedrijf,dank en succes. natuurlijk hoop ik dat mijn medisch probleen kan worden opgelost,ik werk daar aan

"Snel en correct"

De levering is altijd prima in orde. Product (bloedglucose meter) zelf wijkt iets af van de lab. waarden. Daar heb ik geen problemen mee.

"Altijd super!"

Bij mijn vorige zwangerschap testen besteld en bij deze weer. Goeie kwaliteit en discreet. Als het bij de buurvrouw bezorgd wordt, kan ze niet zien wie de afzender is.

"1-2-3 colesterolmeter MISSION"

Apparaat werkt perfect. Als ondeskundige is het belangrijk goed de gebruiksaanwijzing te lezen, maar opzich geeft het apparaat zelf goed aan als je iets niet goed hebt gedaan, zoals bijv. te weining bloed op de teststrip.

Populaire categorieën

Zelftesten 152 artikelen Apothekersartikelen 24 artikelen Voedingssupplementen 9 artikelen Geneesmiddelen 8 artikelen Afslankmiddelen 4 artikelen
DameshygiŽne 4 artikelen Digitale.. 3 artikelen Bloeddrukmeters 3 artikelen EHBO-producten 3 artikelen Haarborstels 1 artikel