Belsimpel.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
264x 11x

"Duidelijk en snel"

Middags besteld en de volgende dag kreeg ik mijn iPhone in goede staat thuis bezorgd tegen een scherpe prijs.Bestellen gaat duidelijk en eenvoudig.

"Spoedig en correct!"

Zelden zo'n spoedige en correcte levering gezien. kunnen vele webshops wat van leren! dag nadien had ik mijn telefoon al terwijl ik op een micro sd kaart 10 werkdagen moest wachten bij een andere leverancier. ik weet het wel in de toekomst!

"Super service"

Telefoon om 20.30 uur besteld en de volgende dag al in huis. Incl. Hoesje voor de helft van de prijs.

"TOP!!!"

Een Lg Nexus 5 besteld. Je wordt keurig op de hoogte gehouden met een bevestiging, verzendopdracht etc. Super snel in huis. Kortom, top service. Zal iedereen aan raden om bij Belsimpel te gaan kopen

"Super!!"

Super tevreden. Zowel de smartphone (Huawei G6: is zeer snel, doet meer dan hij moet doen, goed beeldscherm, ...) als de snelle levering (vandaag besteld, morgen aan huis)!!!

"Prima service"

Samsung besteld en volgende dag al binnen. Het toestel bleek alleen geen SIM-kaarten te lezen. Gebeld met Belsimpel, geen probleem stuur maar terug, u krijgt een nieuwe. En inderdaad, nadat het toestel door hun ontvangen en beoordeeld was, direct een ander toestel gekregen. Dit werkt prima. Steeds o... lees volledige review

"Top!"

S avonds besteld en de volgende dag in huis! Dat was ook de reden waarom ik bij belsimpel.nl mijn telefoon heb besteld! Een van de weinige webwinkels waar de telefoon die ik graag wilde in 1 werkdag kon worden bezorgd. Super!

"Goede Service"

De service is goed, het product werd snel geleverd en bijna alles is goedkoper dan bij andere webshops. Een goede webshop dus!

"Om 20:00 op vrijdag besteld zaterdag 17:00 binnen"

Super bedrijf Belsimpel.nl, binnen 24 uur een trotse bezitter van Galaxy Samsung S4, beslist de laagste prijs.Direct bevestiging van de order ben een uitermate tevreden klant.

"Binnen 24 geleverd"

Donderdagavond om 22:30 besteld , vrijdag om 15:00 in huis. Prima op de hoogte gehouden over de levertijd via email. Goedkoper dan bij Belsimpel kon ik mijn iPhone niet vinden

"Een top mobiel die Samsung Galaxy S4"

Binnen een dag in huis, een top mobiel makkelijke bediening en erg overzichtelijk, kan de Samsung bij iedereen aanbevelen. is zijn prijs zeker waard dus doen.

"Levering telefoon"

Keurig op tijd geleverd. Geen enkel probleem. Maak graag in de toekomst ook gebruik van belang simpel. Ook prijs was goed.

"Alles goed geregeld"

S avonds een telefoon besteld, de andere dag keurig thuis bezorgd, heel goed geregeld. Daar hoef je niet voor naar de winkel te gaan!

"Prima service. Alles ging zoals beloofd."

Smartphone Nexus 5 besteld en de dag erop werd hij bij mij afgeleverd. Prima telefoon, lekker snel, super. Alleen nog even wachten op de Lollipop-update van Google. Het hele bestel en afleverproces prima en volgens verwachtingen!

"Alles uitstekend geregeld. Echt een goed adres voor smartphones."

Zowel de levering als wel de afhandeling van mijn order voor een LG L90 was perfect. E.e.a. zeker aan te bevelen. Arie G..

"Snelle service"

Ik heb mijn smartphone rond 17.00 uur besteld en deze was de volgende dag al geleverd, dit vind ik een prima service.

"Top"

Super tevreden over belsimpel.nl. Ik heb de bestelling simpel en vlot kunnen plaatsen en het toestel werd de volgende dag al bezorgd. Ook de communicatie was heel duidelijk en ik kreeg direct de handleiding van het door mij bestelde toestel via de mail toegestuurd.

"Levering top"

Zoals ik al gewend was naar aanleiding van mijn vorige bestelling. Inderdaad de volgende dag in huis. Ook oo een telefonische vraag kreeg ik een goed antwoord. Kort om helemaal top.

"Alles Supersnelllllll...."

s Avonds rond half acht mijn bestelling gedaan, direct goede respons vanuit BelSimpel, De betaling afgerond, en direct daarop gevolgd weer een mail, indien uw betaling wordt geaccepteerd dan sturen wij vanavond nog uw bestelling op. Al met al, een no nonsens afhandeling, korte lijnen en een verbluf... lees volledige review

"Samsung smartphone"

Aanrader............. ....................... ............................ ............................ ............................ ............................ .. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ............ ............ ............ ............ ............ ............ ........ lees volledige review

"Helemaal tevreden!"

Pas 's avonds laat besteld maar toch de volgende dag al bezorgd, echt top dienstverlening! Het product is netjes verpakt en helemaal naar mijn zin. Bedankt!

"Volledig als verwachting"

Ik heb een paar weken geleden een telefoon besteld bij BelSimpel, en deze is precies zoals de verwachting is de volgende dag afgeleverd!

"Bestelling nokia 510"

In 1 woord super, kan het iedereen aanraden hier te bestellen!!!!! vanaf het moment dat je besteld blijf je op de hoogte van je pakketje en inderdaad op donderdagmiddag besteld en vrijdag gebracht

"Goede en snelle service."

Had gekeken en vergeleken qua prijs/kwaliteit en kwam hier terecht. Besteld en de volgende dag in huis .Kinderen glunderen van oor tot oor.

"Super service"

Zeer tevreden met de goede service van belsimpel.nl , vooral de snelle en nette levering vind ik uitstekend. En dit allemaal voor een goede prijs. al met al raad ik andere mensen aan om ook gebruik te maken van belsimpel.nl het is in 1 woord SUPER!

"Batterij pack"

Beetje Internet. Keuze gemaakt. Bleek de goedkoopste te zijn .... gewoon besteld. Keurig een Faktuur per email een dag later. Wat wil ik nou nog meer ?

Populaire categorieën

Cases & hoesjes 1.252 artikelen Screenprotectors 238 artikelen GSM 153 artikelen Kabels 58 artikelen Accu's 35 artikelen
Tablets 30 artikelen Headsets e.d. 30 artikelen Dockings 20 artikelen Houders 18 artikelen Smartwatches 13 artikelen
Divers 10 artikelen Koptelefoons 7 artikelen Stylus 7 artikelen Memorysticks 6 artikelen Polshorloges 6 artikelen