BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Belsimpel.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Prima shop 153x 20x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Na 14 dagen nog geen telefoon!"

Na 14 dagen nog steeds geen iphone 6 geleverd 5 keer gebeld en je wordt van het kasje naar de muur gestuurd Ik bestel nooit meer iets bij belsimpel en ze adverteren nog wel alleen met je ideaal betalen en morgen in huis ja ja Belsimpel ik wordt er Simpel van!

"Slechte communicatie en lange levertijd"

Zit al 14 dagen op een telefoon te wachten, hoezo binnen 24 uur een telefoon in huis. Vreselijk lange wachttijd aan telefoon en voordat er op mail gereageerd wordt. Echt geen aanrader, ze maken niet waar wat ze beloven.

"NOOIT MEER BESTELLEN HIER!"

IPhone vertoont mankementen al meteen op dag aflevering. Eerstvolgende werkdag retour gestuurd. Kreeg daarna (na veel zelf te bellen, want Belsimpel belt niet terug) te horen dat toestel onder de krassen zou zitten en dat ik daarom geen nieuwe kreeg! Belachelijk! Heb het toestel zonder schade retour... lees volledige review

"Lang wachten"

Ik wacht al 3 weken op mijn abbonement wel alles gedaan wat moest . maar hoor verder niks meer

"Goede service"

Snelle levertijd van de Iphone 5s en ook behulpzaam bij afhandeling wanneer er een bestelfout is gemaakt, alleen voldeed het telefoon hoesje niet aan de beoogde verwachting zoals deze in de beschrijving stond.

"LIEGEN VOOR KLANTEN"

Vandaag besteld morgen in huis en ik wacht nog steeds! Had ik maar eerst deze reviews gelezen -__- ik ga mijn bestelling annuleren bij deze. NIET HIER BESTELLEN MENSEN.!!!!

"Super! *communcatie heeft verbeterpunten"

Mijn gekochte lossen toetstel vertoonde al enige tijd problemen (uitvallen en pop-up meldingen). 2 weken voor verval garantie toch terug gestuurd voor reparatie. Tot mijn verbasing ontving ik een nieuw mobieltje. Echter is er nog ruimte voor verbetering want ik heb tot op heden geen idee wat mijn oude mobiel mankeerde.. Voor de rest, super!

"Vreselijk slecht!!! BESTEL HIER NIET!!!!"

Op 30 november 2015 een iphone met abonnement besteld. Na veel gedoe met contracten, pasjes, bankrekeningen et cetera pas op 16 december geleverd maar met verkeerde simkaart en telefoonnummer. Na vele telefoontjes ("14 wachtenden voor u") en talloze e-mails vandaag nog steeds niet opgelost. Het is een... lees volledige review

"Wat een teleurstelling!"

Een hele teleurstelling, die Belsimpel. Het spreekt zichzelf tegen op alle punten waarop ze juist goed horen te zijn. "Voor 23.30 besteld, morgen in huis!" Ik heb mijn telefoon 4 januari besteld en nu is het 15 januari, en ik heb nog steeds niks in huis. Al een aantal keren contact opgenomen en iedere... lees volledige review

"Geweldige service !"

Samsung A3 besteld, deze werd reeds de volgende dag bezorgd. Omdat het toestel niet helemaal was wat wij er van verwacht hadden hebben we deze geretourneerd, uiteraard met een begeleidende brief, en binnen no time stond het aankoopbedrag weer op onze rekening. Geweldige service van Belsimpel.

"Ronduit teleurstellend en slecht"

Slecht, 24-12 onder ordernummer 3110697269 een zakelijke sim only aangevraagd, kreeg een e-mail dat opgegeven KvK niet klopte (klopte wel). Contract opnieuw ondertekend en alles geupload op 02-01. Sindsdien geen contact vanuit Belsimpel, 07-01 gebeld en ze gingen het doorzetten naar de juiste afdeling.... lees volledige review

"Waardeloze"

Bestelling 10 dag en niet verwerken 10 keer gebelde geen serieus reactie , worden niet meer via belsimpel .nl iets te bestelen

"Aankoop mobiel"

Ik heb nu 3 keer een mobiel aangeschaft bij belsimpel.nl en alles was elke keer prima voor elkaar, in een woord, klasse.

"Service"

Een nieuwe lg spirit gekocht.snelle levering maar: GPS doet het niet. Na veel gedoe uiteindelijk opgestuurd. Na 2weken terug ontvangen met het bericht dat hij gerepareerd en goetest zou zijn. Wel: Hij doet het niet! Heen en weer bellen. Alle tips weer volgen.....geen verbetering. Ik ben het goed zat.... lees volledige review

"Heb een Moto G besteld. Prima en snel."

De Moto G smartphone werd snel en safe geleverd. Ben zeer tevreden met de levering. Klasse.

"Supersnelle, goede service"

Paar dagen na de "alles via internet" bestelling mijn nieuwe telefoon al in huis met duidelijke info en duidelijke emails van te voren. super "belsimpel" !

"Zeer snelle en correcte duidelijke afhan"

Mijn eerste ervaring met belsimpel is zeer goed. Super snelle afhandeling, zeer goed op de hoogte gehouden van de stappen die er genomen worden en zijn genomen. Alles overzichtelijk en duidelijk.

"Gebruikers onvriendelijke website"

Klantenservice is beperkt aanwezig. Website is zeer matig. Geen advies mogelijk voor een bedrijf wat zegt een service provider te zijn voor alle providers hebben ze weinig toegevoegde waarde.

"Zeer frustererend en slecht"

21 september nieuw toestel besteld, 29 september ontvangen, 2x opgestuurd voor reparatie voor defect dat steeds niet gevonden werd. 20 oktober laatste keer opgestuurd, vervangend toestel toegezegd. Nu 3 december nog steeds geen toestel in huis. wel een duur abonnement betalen (voor mijn oude mobiel!). Zie op geen enkele manier dat ze tot het uiterste gaan voor mij!!

"Waardeloze aftersales"

Toestel gekocht binnen, 2 dagen defect gezien, retour gestuurd 17 oktober tot nu toe geen toestel retour , van het kastje naar de muur en het is al december wat een K volk en maar beloftes doen en niet nakomen.

"Telefoon en abonnement"

Telefoon snel geleverd en prima service bij klantenservice na op een aantal vragen duidelijk antwoord gekregen. Ben tot nu toe een tevreden klant.

"Komen afspraken niet na"

Leveren toestel van buiten de EU, Samsung wil deze niet ondersteunen, tevens geen 75 cash back. Komen vervolgens belafspraak niet na.

"Snelle en allergoedkoopste service"

Hele snelle service. Hebben de goedkoopste verlengingen en up to date toestellen. Bezorgen helaas wel bij de buren ondanks andere berichtgeving op site.

"Communicatie en afhandeling uitstekend"

De bestelling is duidelijk verlopen, communicatie na bestelling perfect. Snelle respons op vragen achteraf en levering boven verwachting snel. Hopen dat de service after ook zo verloopt, ik heb in ieder geval een goede ervaring.

"Alles snel en perfect geregeld"

Ik heb een telefoon besteld per telefonisch contact. Perfect geholpen . Daarna ging alles heel snel en in een weekend tijd, was alles geregeld. Klasse

"Samsung Galaxy S6"

Na ontvangst de batterij opgeladen mijn gegevens erop gezet maar toen wilde ik de simkaart erin doen echter de lade ging niet open.Direct gebeld naar belsimpel deze gaven wat oplossingen maar de lade ging niet open. De medewerker gaf aan hoe deze terug gezonden kon worden. Binnen 2 dagen na het verzenden... lees volledige review

Populaire categorieën