Belsimpel.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
414x 13x

"Prima!!!!!"

Allemaal perfekt gelopen. Zaterdags besteld en zondags al bezorgd. En ze waren ook nog eens de goedkoopste. Ik heb ook geen enkel punt van kritiek.

"Zeer positief"

Op zaterdag mijn huawei gekocht en werd netjes op zondag afgeleverd dit is dus echt vandaag besteld morgen in huis. topie!!

"Prima!"

We hadden de IPhone 5C op zaterdag besteld, werd tot onze verrassing op zondag al afgeleverd. Mooi toestel voor een leuke prijs!

"Samson zeer positief"

Prima zoals de snelheid waar mee het geleverd word klasse niks mis mee zaterdag besteld zondag in huis prima toch zeer tevreden

"Posititef over samsung galaxy A5"

Ik heb enige tijd geleden bij belsimpel.nl een nieuwe telefoon gekocht en die bevalt prima. De telefoon is zaterdags besteld en ik dacht die komt dinsdag maar ik had het mis hij kwam zondag. Erg tevreden over deze site

"Geen enkele probleem ervaren."

Als gebruiker van de S4-Mini dacht ik erop vooruit te gaan met de S5-mini, die nu leuk geprijsd is. Via Belsimpel besteld, direct geleverd. Wat een tegenvaller! Zwaarder, lomper en nauwelijks sneller. Wel een superbeeldscherm, maar in het dagelijks gebruik geeft dat weinig meerwaarde. Dus retour. Be... lees volledige review

"Bestelling kwijt"

Hufterproef telefoon bij normaal gebruik binnen 3 weken kapot eerst garantie dan daar op terugkomen reparatie kosten zijn hoger dan nieuwe telefoon

"Zeer tevreden"

Ik ben zeer tevreden over belsimpel. Dit was onze tweede bestelling daar. Ze hebben goede tarieven en komen hun afspraken keurig na!

"Goed hoor"

Mijn mobieltje kwijtgeraakt, zaterdags bij beslist.nl een nieuwe uitgezocht en besteld, lekkere snelle levering, zaterdags besteld, zondag bezorgd, niks mis mee..

"Snelle levering , goede service"

Bestel al jaren bij belsimpel. Supersnelle levering. Altijd correct, betrouwbaar en niet duur. En keer garantieservice nodig gehad met bestelde telefoon. Ook dat werd snel en naar tevredenheid opgelost

"Goede zaak"

Twee maal iets besteld, snelle levering en goede klantenservice. Zaterdagavond laat besteld en zelfs op zondag geleverd! Hier bestel ik zeker vaker :)

"Beslist en zeker"

Goede makkelijke web shop, keuze is eenvoudig te maken inclusief de accessoires. Zaterdag besteld, en Zondag in huis. Via Smart Switch gegevens van oude toestel simpel overgezet. Kortom een aanrader.

"Topshop"

Echt een topshop, snelle levering, het was goed verpakt, product voldeed helemaal aan de verwachtingen en de keuze is reuze voor een uitstekende prijs. Wat mij betreft twee duimen omhoog??

"Heel snel geleverd"

Het product is de andere dag al geleverd. Goede verpakking , dus keurig in orde Je kon het volgen wanneer het werd verzonden, alleen kon je niet zien hoe laat je het ongeveer kon verwachten.

"Top voor elkaar"

Vorige week plotseling een nieuwe mobiel nodig. Op zaterdag besteld en zondag al in huis! Wat wil je nog meer?

"Super snelle levering."

Zaterdag besteld, en wat denk je niet verwacht, levering op zondag. Ik ging er van uit dat mijn nieuwe Apple op maandag zou komen. SUPER

"Samsung Galaxy via Simpel.nl"

Snelle en goede levering. De kwaliteit van het toestel is geweldig, wel even wennen. Een toestel met ongekende mogelijkheden. Het abonnement op de vorige provider werd erg vlug opgezegd, mogelijk door de feestdagen die er tussen lagen.

"Snel en goedkoop!"

Zaterdagavond bestelt en zondagmiddag al in huis. Heel snel en handige site! Prima mobiel, ik heb er veel plezier van!

"Goed geregeld"

Prima geregeld niks is verkeert gegaan en zelf de na hulp was perfekt. Besteld via de website dat is handig en veel goedkoper.

"Super snel"

Snelle levering. zaterdag besteld zondag in huis. ace 4 mooi toestel. bied alles voor een goede smartphone tegen prima prijs

"Prima geregeld"

Heel goed geregeld. Ik heb de telefoon zaterdagmiddag besteld en ze bezorgden de telefoon zelfs op zondag! De telefoon was goed ingepakt. Prima!

"Zo snel heb ik nog nooit meegemaakt"

Ik hoef hier niets meer aan toe te voegen een woord geweldig o toch wel ik ben heel blij met mijn nieuwe telefoon Sony xperia z1 Compact

"Snel & goedkoop"

Lumia 930 op zaterdag besteld en zondag geleverd ! Goedkoopste prijs op internet ! Mij hoor je niet klagen ;)

"Prima levering"

Via belsimpel een huawei P7 besteld. Zaterdag besteld en de volgende morgen op zondag geleverd. Prima geregeld en zeer snel binnen een dag ontvangen dus.

"Simpeler kan het niet"

Samsung Galaxy S3 Neo besteld via de handige en snelle bestelmethode op de website. En net als de vorige keer werd het artikel keurig op tijd geleverd. Wat wil je nog meer?

"Zo simpel"

Sony Xperia besteld, de volgende dag, op zondag geleverd. Een aanrader, belsimpel.nl, voor een goed(koop) en snelle bestel. Dus goed, snel en simpel.

Populaire categorieën

Cases & hoesjes 1.624 artikelen Screenprotectors 308 artikelen GSM 191 artikelen Kabels 49 artikelen Headsets e.d. 42 artikelen
Accu's 37 artikelen Tablets 30 artikelen Smartwatches 23 artikelen Dockings 16 artikelen Houders 11 artikelen
Divers 8 artikelen Koptelefoons 8 artikelen Geheugenkaarten 7 artikelen Stylus 6 artikelen Polshorloges 6 artikelen