Gsmwijzer.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
32x 1x

"Gsm wijzer levert correct en foutloos"

Gsm wijzer levert correct en foutloos. Niets op aan te merken. Alles verliep volgens afspraak en de tarieven zijn gunstig.

"Levering"

Le vering van de tele foon snel en volgens af spraak zo als af ge spro ken is mini maal 20 woord en.

"Snel geregeld!"

Mijn contract via Gsmwijzer verlengd. Verruit de laagste prijs voor een iPhone 5s. Een dag later is de telefoon met duidelijke aanvullende informatie van Gsmwijzer geleverd. Zeer tevreden klant.

"Heel erg goed geregeld!"

Het is allemaal heel erg goed en snel geregeld, Via de website geregeld en allemaal heel erg goed snel helder en duidelijk afgehandeld. Ook het contact moment was erg goed en snel.

"Snelle levering en goede service"

Het bestellen was eenvoudig, ik kreeg het nieuwe contract gelijk gemaild en ik had de telefoon de volgende dag al in huis. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wanneer de telefoon bezorgd zou worden.

"Perfect service"

I ordered a mobile phone Friday afternoon and it was delivered Saturday afternoon! Superfast delivery and the information via email was very clear! I'm very satisfied! Thank you!

"Later geleverd dan beloofd"

Als je voor een bepaalde tijd besteld heb je het de volgende dag in huis. Deze vlieger ging voor ons helaas niet op. Het werden twee dagen... Ook snel, maar dan moet je daar niet mee stunten. Verder alles prima!

"Zeer snel en precies wat ik er van verwachtte"

Bij het zenden van het contract nog wijzigingen kunnen door geven en toch nog binnen 2 dagen het bestelde in huis. Ook het nummerbehoud prima geregeld. Klasse tot nog toe.

"Correct"

Duidelijke bestelprocedure, direct bevestiging (na verzending contract en bijlage) van nummerovername en bericht van verzending. Volgende dag telefoon ontvangen. Zeer tevreden.

"Helemaal goed!!"

Gebeurt niet zo vaak dat alles in 1 keer goed gaat maar bij GSMwijzer gebeurt dat gewoon wel!! Super tevreden over de levering van 2 orders. Ga zo door!

"Snelle levering"

Levering was op tijd na dag laden was makkelijk te installeren update's deed hij gelijk blij dat er ook wifi op zit minpuntje kan alleen kleine simkaart in

"Alweer super geregeld"

Alweer de zoveelste bestelling die super snel is geregeld en ontvangen. Complimenten voor GSMWIJZER.nl. Ga zo door, ik heb al meerdere aangeraden om bij jullie te kijken en met succes.

"Aardig"

Het pakket was snel geleverd en het contract snel geregeld , maar nummerbehoud duurt een maand in plaats van 7 werkdagen (langer dan verwacht).

"Snel geleverd en goed"

Binnen 2 dagen thuis.. niks op aan te merken.. ook goede prijs toestel voor mijn vrouw ga ik ook daar bestellen

"Dik in orde"

Goede uitleg en snel geleverd. Ik heb alleen even moeten bellen omdat de originele zegel van de verpakking van de telefoon was verbroken en er een andere zegel overheen was. Toen ik om een schriftelijke uitleg vroeg had ik die binnen 5 minuten in mijn inbox :-D

"Snelle levering en keurige afhandeling"

Alles op tijd geleverd en werd keurig op de hoogte gehouden met mailtjes. Hoop dat het met de rekeningen ook zo goed gaat.

"Kijk nog even verder... service tot aan de eerste betaling"

Heb een abonnement aangevraagd. Mijn fout, verkeerde keuze gemaakt. Wilde een ander abonnement voor eenzelfde maandbedrag. Nu lijkt het er op dat ik er voor twee jaar aan vast zit. Bureacratie viert hoogtij, ook bij GSM wijzer

"Snel en netjes"

Snelle levering en netjes op de hoogte gehouden wanneer het pakje geleverd werd. Door middel van mail. zaterdag besteld maandag mail dat het verstuurt was dinsdag in huis.

"Uitstekend en snel"

Bestelling en levering binnen 4dagen rond, alleen jammer dat mijn oude simkaart niet in mijn toestel paste dus alsnog langs de kpn winkel geweest die zo op maat stanste.

"Netjes afgehandeld"

Alles op tijd geleverd en werd op de hoogte gehouden met mailtjes. Hoop dat het met de rekeningen ook goed gaat.

"Snelle levering en goede opvolging"

Op zondag 6 juli smartphone uitgezocht en besteld. Gevraagde documenten geupload. Op maandag was de toestemming voor de verlenging al verleend. Dinsdag toestel binnen. De mensen bij GSMWIJZER.NL hadden ook door dat ik een nanosim nodig had en hebben deze er ongevraagd bij gedaan met de vraag of ik h... lees volledige review

"GSMWijzer maakt het waar"

Snel en goedkoop abonnement gevonden met GSM Wijzer, levering voldoet geheel aan de verwachtingen. Binnen een paar dagen was de levering gebeurd, en ondertussen goed op de hoogte gehouden van de status.

"Snelle levering, duidelijke instructies"

Prettige afhandeling van de bestelling. Duidelijke instructie wat er moest gebeuren en duidelijke communicatie. Levering volgde snel. Goede prijzen. Kortom precies wat je verwacht/ hoopt

"Snelle en goede levering"

We hadden maandag de Telefoon besteld, en de volgende dag al in huis. Prima voor elkaar. Wij waren blij met deze snelle levering.

"Super snel"

Woensdag mobiel besteld, supersnel antwoord via de mail. gevraagde formulieren gemakkelijk verstuurd via de mail. supersnelle afhandeling. donderdagmiddag toestel al in huis. zeer tevreden!!

"Goede levering"

Maandag had ik een huawei g6 besteld en dinsdag had ik hem in huis. Hij deed het en alle onderdelen waren aanwezig. Prima levering dus.

Populaire categorieën

Mobiele telefoons 127 artikelen Tablets 3 artikelen