Gsmwijzer.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
43x 1x

"Snel"

Super snelle levering. Duidelijk wanneer de bezorger komt zodat je niet een hele dag zit te wachten. Super! In een woord snel!

"Goedkoop en snelle levering"

Ik bestel al een paar jaar bij GSM-wijzer. De levertijd is erg snel (binnen 1 dag geleverd) en ze hebben de beste aanbiedingen! Volgende keer ga ik natuurlijk weer bij GSM-wijzer bestellen!

"Snelle service"

Super snelle service: zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis. Een telefoon besteld die 24 euro goedkoper is dan bij bol.com. Prima!

"Goede service"

Bestelling heel snel gelevered, fijn gecommuniceerd. Goed service. Alleen jammer dat de review min. 20 woorden moet hebben! dat is dan niet zo goed.

"Prima en snelle levering"

Mijn bestelling is geleverd binnen de leveringstermijn, alles was in perfecte staat, dus prima geregeld. Geen problemen gehad, geen contact gehad met klantenservice, dus ik kan daar niets over vertellen.

"Een negen voor gsmwijzer"

Besteld, betaald en bezorgd, binnen redelijke tijd, wat moet ik nog meer zeggen, een gewone goede webwinkel, dus laat ik het hierbij

"Erg goed zeer vriendelijk en correct geholpen en snelle afhandeling"

Er goed ze waren beleefd zeer vriendelijk en zeer informatief, snel afgehandeld en snel in huis,'zeer tevreden dus echt een aanrader.

"Voordelig en correct"

Ik vind de afhandeling van gsm wijzer heel fijn en je word heel goed geholpen voor iedereen aan te bevelen als je contact zoekt met gsm wijzer word je heel correct door de telefonist geholpen en heel beleeft

"Niet verkeerd"

Door te spelen met de bundels heb ik via gsmwijzer korting kunnen krijgen die ik direct via de aanbieder niet kon krijgen, dus da's heel mooi, verder is alles precies gelopen zoals ze hadden beloofd. Site is een beetje onoverzichtelijk, maar verder geen klachten.

"Prima!"

Telefoon zondagavond besteld en dinsdagmiddag netjes bij de pakketpost. Enige nadeel is dat een kiala punt oid niet mogelijk was. Verder prima verpakt en erg blij met mijn telefoon!

"Prima en snelle levering!!"

Geen negatief woord te melden. Prima site, goede en duidelijke informatie. Kortom: KLASSE! Van aftersales (nog) geen gebruik hoeven te maken, maar volgens anderen is dat ook uitstekend.

"Snel en goed"

Snelle levering en goede communicatie. Website is ook duidelijk. Erg tevreden over product, contract en winkel in het algemeen. Helemaal goed. Bla bla bla bla bla

"Nieuw mobiel abonnement"

Zaken waren snel voor elkaar na 3 dagen al de spullen in huis, contact goed en alles was duidelijk te vinden op de website.

"Goede informatie en flexibele opstelling"

Informatie over het gewenste product werd duidelijk beknopt gegeven. Levertijd was een discussie punt mar bij het annuleren van het reeds bestelde product en telefonisch bestellen van een ander product werd dit direct en met e-mail bevestiging uitgevoerd. Levering van het bestelde product al de volgende dag. Prima

"Gsm wijzer levert correct en foutloos"

Gsm wijzer levert correct en foutloos. Niets op aan te merken. Alles verliep volgens afspraak en de tarieven zijn gunstig.

"Levering"

Le vering van de tele foon snel en volgens af spraak zo als af ge spro ken is mini maal 20 woord en.

"Snel geregeld!"

Mijn contract via Gsmwijzer verlengd. Verruit de laagste prijs voor een iPhone 5s. Een dag later is de telefoon met duidelijke aanvullende informatie van Gsmwijzer geleverd. Zeer tevreden klant.

"Heel erg goed geregeld!"

Het is allemaal heel erg goed en snel geregeld, Via de website geregeld en allemaal heel erg goed snel helder en duidelijk afgehandeld. Ook het contact moment was erg goed en snel.

"Snelle levering en goede service"

Het bestellen was eenvoudig, ik kreeg het nieuwe contract gelijk gemaild en ik had de telefoon de volgende dag al in huis. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wanneer de telefoon bezorgd zou worden.

"Perfect service"

I ordered a mobile phone Friday afternoon and it was delivered Saturday afternoon! Superfast delivery and the information via email was very clear! I'm very satisfied! Thank you!

"Later geleverd dan beloofd"

Als je voor een bepaalde tijd besteld heb je het de volgende dag in huis. Deze vlieger ging voor ons helaas niet op. Het werden twee dagen... Ook snel, maar dan moet je daar niet mee stunten. Verder alles prima!

"Zeer snel en precies wat ik er van verwachtte"

Bij het zenden van het contract nog wijzigingen kunnen door geven en toch nog binnen 2 dagen het bestelde in huis. Ook het nummerbehoud prima geregeld. Klasse tot nog toe.

"Correct"

Duidelijke bestelprocedure, direct bevestiging (na verzending contract en bijlage) van nummerovername en bericht van verzending. Volgende dag telefoon ontvangen. Zeer tevreden.

"Helemaal goed!!"

Gebeurt niet zo vaak dat alles in 1 keer goed gaat maar bij GSMwijzer gebeurt dat gewoon wel!! Super tevreden over de levering van 2 orders. Ga zo door!

"Snelle levering"

Levering was op tijd na dag laden was makkelijk te installeren update's deed hij gelijk blij dat er ook wifi op zit minpuntje kan alleen kleine simkaart in

"Alweer super geregeld"

Alweer de zoveelste bestelling die super snel is geregeld en ontvangen. Complimenten voor GSMWIJZER.nl. Ga zo door, ik heb al meerdere aangeraden om bij jullie te kijken en met succes.

Populaire categorieën

Mobiele telefoons 134 artikelen Cases & hoesjes 72 artikelen Screenprotectors 36 artikelen Tablets 3 artikelen Accu's 2 artikelen