BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou. Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen

Wlan-shop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
12x 6x

"Wlan-Shop (en alle andere "handelsnamen") failliet !"

De Wlan-Shop, en alle aanverwante handelsnamen van Professional Telecom BV uit Hilversum, is op 29-7-2014 failliet verklaard. Zie bericht op www.ptsupport.nl: ----------------------------- Bericht van de Curator d.d. 30 juli 2014 Op 29 juli 2014 is Professional Telecom Support BV (kvk nr: 321... lees volledige review

"Wanprestatie, NIET bestellen!"

Wat er aan de hand is lijkt niet duidelijk, maar in elk geval wordt er inmiddels al ruim een maand nergens meer op gereageerd. Het is wel jammer dat er voor 600 euro van mijn rekening af is... Ik ben benieuwd waar dat geld is gebleven?

"Wlan-shop.nl is failliet ? / Gesloten ?"

Bestellingen worden niet meer geleverd, telefoon wordt niet opgenomen en op mail wordt niet gereageerd. De website werkt nog steeds en je kan gewoon bestellen en betalen. Echter wordt er niet meer geleverd!

"Bedrijf is fake."

Na bestelling en betaling aan de Wlan Shop niets meet van zich horen. De telefoonlijn is afgesloten en op e-mail wordt niet meer gereageerd.

"Huawei E5220 Portable MiFi Router"

Enige minpunt, handleiding van mifi in het Engels. Door verschillende sites te raadplegen, eigen inzet en veel geduld alles aan de praat gekregen, was wel ff bezig maar eind goed al goed. Bestelgemak Product was op voorraad, snelle levering van de juiste product, duidelijke site . Levering Snel geleverd !