BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou. Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

5cc.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 11x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Snelle levering"

Supersnelle levering, zonder problemen. Website prettig en overzichtelijk en de betaling ging gladjes. Je hoeft niet twintig schermen door voor je een bestelling kan plaatsen, je hoeft ook geen account aan te maken.

"Goede service"

Mooi aanbod en Prima service. De producten zijn snel geleverd binnen de beloofde termijn. Het product was netjes verpakt. 5cc is een goede webshop.

"Een super site!"

We hebben bij 5cc al vaker besteld. Ze hebben ook zon mooie spullen! Altijd snelle levering en heb een keer de klantenservice gebeld en dan helpen ze je ook super! Daar kunnen vele andere webwinkels nog van leren!!

"Prima shop"

Doen wat ze beloven. Makkelijk bestellen zonder gedoe en prima aflevering. Hele mooie collectie ook met goede merken. Kom hier zeker terug.

"Design met klasse"

Bij 5CC.nl vind je design van wereldmerken, op velerlei gebied. Zoek je een cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is? Op de website van 5CC vind je overzichtelijk, een schat aan oogstrelende artikelen om te houden of iemand blij mee te maken. Kom in de verleiding en zoek op 5CC en geef smaak aan je leven of dat van een ander. De service is perfect, snel, zorgvuldig en betrouwbaar.

"Beste site en service"

Ben al jaren klant bij 5cc, en dat is niet zomaar ze leveren snel, goed verpakt hebben een overzichtelijke site en zijn vriendelijk aan de telefoon, en mocht er eens iets fout gaan wordt dit direct opgelost wie de fout ik heeft gemaakt zij ( wat ik nog niet heb mee gemaakt ) of ik het is geen probleem, vandaar dat ik zeg klasse service en de mensen denken mee. Ik blijk voorlopig klant bij 5CC.

"Snel en goed!"

Mooi aanbod, snel en goed! Levering binnen de beloofde termijn. Advies binnen de 12 uur. 5cc is een perfecte webshop!!

"Beslist goed!"

Voor de eerste keer heb ik via deze site een aankoop gedaan. Ben erg onder de indruk van de wijze waarop de bevestiging heeft plaatsgevonden, het verzendprogramma en de snelheid waarmee alles is afgerond. Eergisteren besteld, vandaag binnen. Keurig verpakt, beschermde materialen, geen overige kosten en een scherpe prijsstelling. Geen spijt van dat ik dit gedaan heb.

"Erg tevreden."

Hele prettige service,sms'je ter aankondiging wanneer het bestelde wordt gebracht nauwkeurige tijdsindicatie en nauwkeurige melding van de te verwachte leertijd.

"Perfect geregeld."

5cc.nl heeft een goede website, waar gemakkelijk te vinden is wat je zoekt. De afhandeling van de bestelling is uitstekend; vooral de gestuurde informatie is prettig en op tijd. Kortom om nog eens terug te komen en aan te bevelen bij anderen.

"Mooie producten, goede service"

5cc verkoopt hele mooie producten in alle stijlen. alles is wel een aanwinst voor in huis, ik zou alles wel willen hebben.