BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Beterwitgoed.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 9x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Fijne persoonlijke benadering, top!"

Goed werkende site, veel keuze en goed advies. Na mijn bestelling persoonlijk contact en geleverd op een prima dagdeel. Oude machine meteen (gratis) afgevoerd, beter kon niet! Nog niet zo'n bekende webwinkel, maar ik raad het iedereen aan!!

"Uitstekend advies en goedkoop"

Een uitstekende winkel die de tijd nemen om advies te geven. Uitgebreid assortiment van alle merken en aantrekkelijk geprijsd. Snelle en prima levering/installatie.

"Uitstekende webshop en perfecte levering"

Heldere webshop, ruim assortiment en de wasmachine die wij wilden hebben was hier het goedkoopste. Daarnaast de perfecte service. Een belletje ter bevestiging. Vervolgens een mail met de verwachte leveringstijd en datum en een half uur voor levering nogmaals een telefoontje. Ook het verwisselen van de wasmachines was uitstekend. Snel, kundig en erg vriendelijk!

"Kan niet beter"

Prijs, snelheid, verpakking, vriendelijkheid, kortom alles is best hier; en betrouwbaar. Het ging om een stofzuiger die op tijd voor mijn hulp hier moest zijn. Nou, dat was ie!

"Prima service en keurige levering"

Snelle levering en prima binnen het aangegeven tijdskader afgeleverd. Keurige mail om tijdvak van aflevering aan te geven en half uur voor aflevering een telefoontje van de chauffeur. Nette afhandeling.

"Uitstekende winkel!"

Goede prijs voor deze Bosch koelkast, snel geleverd en geplaatst. En een tientje korting erbij. Ik kan beterwitgoed.nl aan iedereen aanraden.

"Aanrader ! snel / goed / goedkoop"

Alles tot in de puntjes perfekt verzorgd door dit bedrijf ! Alles dat een klant zich zou willen wensen maken zij waar. Goede prijs, flexibele levering, uitstekende voorlichting, klasse kommunikatie.

"Duidelijk en snel"

Binnen een aantal dagen had ik de vaatwasser al binnen. Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven want van te voren wordt een tijdsvak aangegeven en tot slot een half uur voor levering wordt er telefonisch contact opgenomen. Een goed product geleverd voor een goede prijs!

"TOP"

Top service en een top onlinewinkel. Ik zeg ga NOOIT naar MEDIA MARKT, als je op 1/4 hoog woont en een wasmachine hebt gekocht. Want zij laten de wasmachine voor de deur en rijden gewoon weg, hele slechte service,! Ik kan alleen maar zeggen dat bij beterwitgoed je beste service en prijs krijgt.