Beterwitgoed.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
7x 0x

"Uitstekende webshop en perfecte levering"

Heldere webshop, ruim assortiment en de wasmachine die wij wilden hebben was hier het goedkoopste. Daarnaast de perfecte service. Een belletje ter bevestiging. Vervolgens een mail met de verwachte leveringstijd en datum en een half uur voor levering nogmaals een telefoontje. Ook het verwisselen van de wasmachines was uitstekend. Snel, kundig en erg vriendelijk!

"Kan niet beter"

Prijs, snelheid, verpakking, vriendelijkheid, kortom alles is best hier; en betrouwbaar. Het ging om een stofzuiger die op tijd voor mijn hulp hier moest zijn. Nou, dat was ie!

"Prima service en keurige levering"

Snelle levering en prima binnen het aangegeven tijdskader afgeleverd. Keurige mail om tijdvak van aflevering aan te geven en half uur voor aflevering een telefoontje van de chauffeur. Nette afhandeling.

"Uitstekende winkel!"

Goede prijs voor deze Bosch koelkast, snel geleverd en geplaatst. En een tientje korting erbij. Ik kan beterwitgoed.nl aan iedereen aanraden.

"Aanrader ! snel / goed / goedkoop"

Alles tot in de puntjes perfekt verzorgd door dit bedrijf ! Alles dat een klant zich zou willen wensen maken zij waar. Goede prijs, flexibele levering, uitstekende voorlichting, klasse kommunikatie.

"Duidelijk en snel"

Binnen een aantal dagen had ik de vaatwasser al binnen. Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven want van te voren wordt een tijdsvak aangegeven en tot slot een half uur voor levering wordt er telefonisch contact opgenomen. Een goed product geleverd voor een goede prijs!

"TOP"

Top service en een top onlinewinkel. Ik zeg ga NOOIT naar MEDIA MARKT, als je op 1/4 hoog woont en een wasmachine hebt gekocht. Want zij laten de wasmachine voor de deur en rijden gewoon weg, hele slechte service,! Ik kan alleen maar zeggen dat bij beterwitgoed je beste service en prijs krijgt.

Populaire categorieën

Koelkasten 1.055 artikelen Vaatwassers 486 artikelen Kookplaten 354 artikelen Wasmachines 279 artikelen Afzuigkappen 263 artikelen
Vriezers 260 artikelen Ovens & fornuizen 184 artikelen Wasdrogers 175 artikelen Magnetrons 68 artikelen Stoomovens 63 artikelen
Stofzuigers 50 artikelen Witgoed accessoires 49 artikelen Wijnkoelkasten 47 artikelen Koffiezetapparaten 26 artikelen Warmhoudlades 18 artikelen