BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Office-deals.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 11x 3x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Communicatie kan beter"

Van de bestelde producten kwam één item niet aan, ik moest er zelf achteraan om erachter te komen waarom dit niet geleverd werd. Het zou nageleverd worden. Na twee weken nog niks ontvangen, een mail gestuurd. Er werd een vervangend product aangeboden wat op zich prima is, alleen moest ik daar ook weer... lees volledige review

"Ik wacht al meer dan een maand op de helft van mijn bestelling"

Twee van de drie bestelde producten zijn niet geleverd. Ik heb hier telefonisch contact over opgenomen met Office Deals, maar ook op de nieuwe datum die mij toen is toegezegd heb ik niks mogen ontvangen. Bestel nummer: 267510

"Uitstekende service"

GBC inbind machine met bijbehorende bindruggen gekocht. Volgende dag geleverd. Bindruggen bleken door klein foutje op de site van de verkeerde maat, na kort contact nieuwe bindruggen kostenloos toegestuurd gekregen. Zeer nette afhandeling waar veel webshops van kunnen leren!

"Prima afgehandeld."

LED-printer besteld en snel ontvangen. Gewoon zoals het hoort. Vooralsnog geen problemen met de printer dus ik kan de after sales niet beoordelen.

"Tevreden nieuwe klant"

Bij de eerste bestelling bleek het kledingrek niet op voorraad; na telefonisch overleg, met een zeer klantvriendelijke telefoniste werd de mogelijke leveringsdatum medegedeeld en de bestelling gedaan. Op de afgesproken datum werd het goed verpakte pakket afgeleverd. Zeer tevreden klant.

"Besteld en niets ontvangen"

Na de bestelling gedaan / betaald te hebben , kreeg ik het bericht dat er pas over 11 weken geleverd kon worden. Deze periode is reeds lang verstreken en heb niets ontvangen.

Reactie van de webshop

Geachte mevrouw van Dam, Ik heb zojuist contact opgenomen met onze leverancier met betrekking tot uw bestelling. Ik ga er voor zorgen dat u of het product of uw geld krijgt. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Lars

"Gewoon goed"

Ik heb een prima ervaring met Office Deals. Alles wordt keurig op tijd afgeleverd, is goed verpakt en de prijs is gunstig.

"Helemaal zoals het hoort"

Ben 100% tevreden. Zaterdag 22-2 bestelling gedaan en dinsdag 25-2 ontvangen. (Maandags wordt in mijn woonplaats niet bezorgd.) En de bestelde printerorganizer is perfect onder mijn all-in-one pc. Scherm staat nu op de juiste hoogte en de bergruimte eronder is erg handig. Dus niet alleen geschikt voor printers ;-)

"Eindelijk een goede papierversnipperaar"

Wij zijn hier superblij met de nieuwe papierversnipperaar. Het apparaat werkt snel en kan met gemak 6 of 7 velletjes 80 grams papier aan. Door de korte stukjes is tekst ook echt niet meer leesbaar. Ook over de bezorging niets dan lof. Wel jammer dat de leverancier niet even een e-mail stuurde met een track&trace code om het pakket te kunnen volgen. Misschien iets voor de toekomst?

"Goed en goedkoop"

Bestel vaak producten is betaalbaar alleen je moet wel geduld hebben voordat je het binnen hebt. Maar dat is de moeite waard zeker een aanrader

"Snel en goed"

Kan hier kort over zijn. Was op zoek naar een geschikte laptoptas en vond deze bij Office deals. Prima prijs, snelle levering en goede communicatie. Voldoende redenen om volgende keer terug te komen!

"Office wie?"

Op 21-01-2014 heb ik mijn eerste bestelling geplaatst bij Office Deals, een webshop waar ik nog nóóit van had gehoord. Ik was op zoek naar een goede inbindmachine en kwam direct al uit bij een relatief goedkoop product waarvan ik dacht: hmm, is dit product wel echt 'goed'. Ik heb toch maar besteld, en... lees volledige review

"Prima!"

Tijdje geleden een zakelijke bestelling geplaatst, goede service en snelle/ nette levering! wij weten Office Deals zeker in de toekomst te vinden!

"Snelle levering, lage prijzen!"

Via beslist.nl Office Deals tegen gekomen. Bestelling geplaatst omdat ze het goedkoopste waren. Kwam bij de afhandeling erachter dat ze het ook nog eens snel uitleveren. Ik ben dus een tevreden klant!