BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

SameLight.eu | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 5x 1x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Top service"

Doe al jaren zaken met Samelight, altijd een goede service, snelle leveringen en vriendelijk personeel! Een goede leverancier en collega tegelijkertijd.

"Perfecte service: Samelight.eu"

Snelle levering, betrouwbare afhandeling en gewoon ook het juiste product. Alleraardigst was de kleine attentie er bij als blijk van waardering: pepernoten! Het was niet nodig maar reken maar dat al met al SameLight mijn aandacht heeft bij een volgende aankoop.

"Snel en goedkoop"

Voor mijn lampen had ik specifiek deze kogellampjes nodig. Wat een prijsverschillen op het internet. Logisch dat ik dan hier uiteindelijk heb besteld. Het zijn dan wel geen Philips of Osram lampen, maar dat maakt niets uit. Komen waarschijnlijk toch uit dezelfde fabriek maar dan zonder stempel.

"Betrouwbaar, Snel, Kwaliteit!"

Een superbedrijf! Ik had 2 dimbare ledlampen besteld welke helaas niet goed waren (gingen flikkeren of maakten een zoemend geluid) Zonder enige discussie mocht ik deze retour sturen en omruilen voor alternatieven. een dag nadat ik de lampen opgestuurd had, waren de andere lampen al mijn kant op. De... lees volledige review

"Snel correct en ruimhartig"

Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd. Uiteindelijk had ik transformator niet nodig. Na de retourzending direct mijn geld INCLUSIEF verzendkosten retour.

"Bestelling lukt niet"

4 x heb ik proberen te bestellen. Verkoper geeft aan dat de minimale ordergrootte 7,50 moet zijn. Hier heb ik nog wel begrip voor. Dus bestel je meerdere artikelen. Voor een totaalbedrag van ca. 8,-. Bij het afrekenen nadat je gekozen hebt voor ideal betaling is je order niet meer terug te vinden. En kan je dus niet bestellen